Wreszcie we Wrocławiu pojawił się śnieg, ale mało i większość się w ciągu dnia stopiła. Teraz jest lekki mróz, jutro ma znowu padać. Ale konkretniejszy śnieg i mróz ma byc dopiero w przyszłym tygodniu.
w Szczecinie sniegu brak (przynajmniej w mojej dzielnicy 😉 ), wczoraj bylo minimalnie, jakby ktos cukrem pudrem miasto obsypal zimno, ale tragedii nie ma, oby tak bylo jak najdluzej!
w Warszawie wyscigi odwolane po pierwszej gonitwie ze wzgledu na stan toru odnosnie mityngu 4-5 grudnia, w czwartek bedzie podjeta decyzja czy do niego dojdzie
a w Newmarket mrozno i slonecznie, opadow nie bylo
Wstaje rano ,patrze przez okno i co to auto mi ukradli? ... tak jest zasypane ,że w połączeniu z śniegiem na drodze wcale go nie widać... Wczoraj była firanka śnieżna dziś jest pierzyna...Kraków.
Potwierdzam meldunek enklawy. Kraków Środmieście - 10-15 cm mokrego świństwa. Ja już auto odkopałam i wyryłam sobie miejsce parkingowe. Wedle meldunków kierowców np. z Kielc-na trasie pługów, piaskarek- zero.
się nie ma z czago cieszyć... ja jutro jadę do łodzi, później Warszawa, później południe (śląsk) i Tarnów... jak ja nie cierpię takiej aury jak musze jeździć.... w Pń popadało wczoraj, dzisiaj chyba nie...
Biała Podlaska - ZAWIEJA śnieżna, śniegu na chwilę obecną jakieś 5-7cm, ale w takim tempie to.. 😜 Im więcej białego puchu tym lepiej, będzie na czym jeździć przynajmniej.
Swiętokrzyskie - bardzo trudne warunki. W nocy dopadało ok 20 cm- ciągle bardzo silna zamieć. Ulice białe , piaskiem posypane tylko podjazdy i zjazdy, bo miasto na górce.Parkingi z nawianymi zaspami. Okropność. A ma tak wiać i sypac cały dzień.