Też mam konto na howrse.pl mój nick to Sonusia96 i mam pytanko ile potrzeba dni stażu, aby być rymarzem czy kowalem?
wątek zamknięty
Oooo! Ja też jestem na howrse mój nick to Sonusia96, mam mały ośrodeczek jeździecki na 5 boksów 2 łąki po 1akr, swoje własne 3 koniki . W sumie nie wiele mam, ale dążymy aby było więcej. No w sumie gierka całkiem fajniuśka . Bardzo wciąga. Jeśli ktoś chce to mogę gratulować gry. A i zapraszam do mojego ośrodka! I tak jeszcze mam pytanko ile dni stażu musi być aby można było pracować jako kowal oraz rymarz?
no more questions ... 😵
wątek zamknięty
noen, Widać jak niektórym chce się czytać dział POMOC 😎
A tych zdrobnień nie skomentuję... 🙄
wątek zamknięty
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=65947 mam pare klaczy angielskich, 4 nieśmiertelne i ta. Nie wiem czy ją sprzedać i jakąś nieśmiertelną kupić, a jak sprzedac za ile ? 🙄
wątek zamknięty
mam pytanko, jestem w tej grze od wczoraj a nie mogę znaleźć nigdzie info jak się budzi koń (czy sam czy ja to muszę uczynić) :kwiatek: aaa i jeżeli przy koniu mam wyświetlone przedmioty to znaczy że je mam przypisane do danego konia, użyte czy też muszę sobie takie sprawić ?
edit. literówka
wątek zamknięty
bajaderka-zorro O 8 rano zaczyna się nowy dzień i wtedy budzi się koń, chyba że użyjesz punktu dorastania to nie musisz czekać.
Z Rogu Obfitości wypadł mi Zestaw Hery. 😎
wątek zamknięty
xxflygirlxx, Chcesz coś na angielskim howrse w zamian za herę? 🙇 🙇
Edit: Będę miała chronosa i aT na angielskim na wymiane.
wątek zamknięty
Ja też szukam kilka miłych osóbek do "przerzucenia" kilku rzeczy :kwiatek:
edit: oczywiście mogę dać w podziękowaniu jabłuszko 😉
podbijam prośbę 😉
wątek zamknięty
Notarialna przykro mi, ale chętnie ją użyję na swoim koniu. 😉
wątek zamknięty
mam już 34 konie z czego 22 na sprzedaż 😂 😁
wątek zamknięty
mam już 34 konie z czego 22 na sprzedaż 😂 😁
wielki 👍 ja ledwo dwa mogę utrzymać :P chociaż gram od wczoraj ale już widzę że łatwo nie będzie, jeśli można zapytać ile już w tym siedzisz?
wątek zamknięty
Ja mam 13 koni w tym Snowa darmozjada 🤣
wątek zamknięty
Mam już 5 koni 🏇 Urodził mi się mały hanowerek.
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=599886 😀
wątek zamknięty
Alabamka, będzie z niego kuń 😉 po zabawach będzie miał pewnie PG ponad 351 a to już nieźle jak na polskie howrse 🤣
Właśnie dostałam nowe zadanie: Posiadaj 17 żywych koni... Pfff... jeszcze "tylko" 4 :/
wątek zamknięty
Alabamka ja Ci mogę coś przerzucić (-:
wątek zamknięty
Złapałam w UFO punkt dorastania! 🏇 🏇 Normalnie bym się nie cieszyła, ale pomoże mi wypełnić zadanie za 500e, a nie mam kasy 😀
wątek zamknięty
czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć, czy zapis:
"Możesz rezerwować przyrostki, wykorzystując dwa punkty Karmy na każdy z nich. Jako że twoja liczba punktów Karmy wynosi 2, możesz zarezerwować 1 przyrostek"
mówi o tym, że jak zrobie przyrostek, to wykorzystam (czytaj. strace) dwa punkty karmy i znów bede miała zero ? 🙁
czy że wykorzystam dwa i na kolejny przyrostek potrzebuje 2, a moja karma nadal wynosi 2?
pomocy 🙇
wątek zamknięty
nie, nie stracisz karmy.
Czy ktoś może mi wysłać jabłko - po uprzednim dodaniu mnie do znajomych? Potrzebuję zaliczyć zadanie 🙂
Mój nick esef52
wątek zamknięty
esef52: wysłane :kwiatek:
jesli kupię przelewem 10 kuponów, to dostane tylko jedną karmę ? A jeśli kupie 2 przez sms to 2 punkty karmy ? :kwiatek:
wątek zamknięty
karmę się dolicza co dziesiec, czyli za kupnem 1, 11, 21, 31 itd
wątek zamknięty
Czy ktoś może mi wysłać jabłko - po uprzednim dodaniu mnie do znajomych? Potrzebuję zaliczyć zadanie 🙂
Mój nick esef52
Poleciało 😉
Który to numer zadania i jak dokładniej brzmi?
wątek zamknięty
Dzięki, juz zaliczone!!
Zadanie bodajże 62 - trzeba otrzymać jabłko od znajomego.
wątek zamknięty
Łiiii, a mój ogier wreszcie ma BLUP 100 🙂
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=273063 można kryć oczywiście 🙂
wątek zamknięty
potrzebuję dwa punkty dorastania, pożyczy ktoś? :kwiatek: oddam jak tylko się pojawią 🙂
wątek zamknięty
Alabamka dziękuję! :kwiatek:
wątek zamknięty
grzesiek ja chętnie skorzystam z krycia Twoim ogierem jak tylko będę mogła moją pokryć 🙂
czy ktoś zechciałby dodać mnie do znajomych? mam zadanie do wykonania 🙂
nick Zygzak 🙂
ja zapraszam do krycia moim ogierem arabskim
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=236974 🙂
wątek zamknięty
Zygzak poszło zaproszenie 😉
wątek zamknięty