Jestem nowa na forum a takiego wątku tutaj nie znalazłam. Mam pare pytań co do pdów(tych pod siodławzehstronne).
1. Czy są wygodne w uzytkowaniu(zakładanie, jazda, czyszczenie)?
2. Czy konie bardziej się w nich pocą(w końcu śą gróbsze niż czapraki)?
3. Czy nadają się na takie jazdy treningowo-rekreacyjne? Takie tereniki, jazdy po płaskim, niskie skoki?
Bo po prostu zakochałam się w tych:
wątek zamknięty
zadaj może to pytanie w odpowiednim wątku, co?
wątek zamknięty
3. Czy nadają się na takie jazdy treningowo-rekreacyjne? Takie tereniki, jazdy po płaskim, niskie skoki?
yyy..? a niby dlaczego nie?
wątek zamknięty
no właśnie nie wiem... nie mam z nimi żadnego doświadczenia więc się po prostu pytam... a co do wątków... nie znalazłam takiego w którym znalazła bym odpowieć, jeśli się myle to przepraszam=(
wątek zamknięty
znajdź wątek Końska rewia mody, i to pytanie zadaj tam...
Niedługo będą wątki pt. ''Kopystka'' 😵 😂
wątek zamknięty
voltopiry wyparowały chyba.....
wątek zamknięty
Voltowicze, zaczyna nas zalewać fala... 😵
wątek zamknięty
Voltowicze, zaczyna nas zalewać fala... 😵
No, zaczyna. Po temacie spodziewałam się "padów" z konia.
A tu taka niespodzianka-specjalne w teren i do niskich skoków pasiaczki. Gróbsze. 😵
wątek zamknięty
eh sory... jestem dysortografem to błędy robie... dobra... tutaj się chyba nic nie dowiem. Szkoda. Pokładałam większe nadzieje z tym forum=(
wątek zamknięty
eh sory... jestem dysortografem to błędy robie... dobra... tutaj się chyba nic nie dowiem. Szkoda. Pokładałam większe nadzieje z tym forum=(
A kysz!!!!
wątek zamknięty
znajdź wątek Końska rewia mody, i to pytanie zadaj tam...
nie umiesz czytać ? 😵
wątek zamknięty
możesz być "dysczymchcesz" ale przy pisaniu wiadomości jest taki super magiczny przycisk sprawdź ortografię 🙄
chyba rzeczywiście trzeba zrobić wielki "kejm back" voltopirów
wątek zamknięty
Aż chce się zaintonować... 'Dziwny jest ten świaaaaat...'
wątek zamknięty
dobra dajcie spokój. Nie każdy jest tak genialny jak wy...
wątek zamknięty
No pewnie, ale trzeba dążyć do ideału 😁
wątek zamknięty
arivle, Zaraz cię oskarżą o brak samokrytycyzmu, ty zapatrzona w siebie dziunio! 😁
wątek zamknięty
Notarialna, kurde no faktycznie 🤬 , powinnam się teraz pociąć i pójść powiesić za domem? 👀
wątek zamknięty
a Ty jeszcze tego nie zrobiłaś ? 😲 🤔
wątek zamknięty
W zasadzie koniarze są miłymi ludźmi, ale to forum ma jakieś dziwne umiejętności ściągania samych indywidułów...
Dziewczyna napisała, że jest pierwszy raz na forum, to od razu stali, dobrzy re-voltowicze musieli ją zjechać.
Dobrze, że nas wszystkich dzieli monitor, bo ja osobiście nie chciałabym spotkać tych wszystkich "życzliwych dusz" na żywo.
Współczucia.
wątek zamknięty
A kysz!!!!
i tym pieknym cytatem zamykam ten radosny watek.
wątek zamknięty