zima, ano i miałaś całkowitą rację! 😉
Masz jeszcze jakieś butki w zanadrzu do pokazania? 😁
ano mam 😀
o te, tylko bezowe 😉 i wygladaja i fajnie, i sa wygodne 😅
Znalazłam podobne, ale obcas wyższy:
http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/czolenka/czolenka_lakierowane_deezee_6002_red.html
Ponia, i jak, udało ci się zrobić fotki? 🙂
sluchajcie baby sorelowe, moje mi dzisiaj kompletnie przemokly....jestem podlamana, bo nie moge znalezc paragonu, jest w sorelach moze cos takiego jak gwarancja producenta? I to bez zadnych dowodow kupna? 🙁
kurcze cala zeszla zime bylo ok, dzisiaj wyciagnelam z pudelka i wrocilam z mokra noga...nie wiem czy bardziej jestem zla czy smutna.
a dlaczego bez dowodu kupna i bez gwarancji?
Buty swoje może trzeba był zaimpregnować na nowo? wysusz i popsikaj, może wrócą do formy, choć do pracy to ci się faktycznie sorele przydadzą.
Ja też ciągle poluje na kozaki, ale albo są za drogie, albo za szerokie w łydce, albo totalnie nieocieplane, albo wyglądam jak w kaloszu.
podobają mi się taki:
-proste siadniete oficerki, tzn, stoją, nie są zsunięte jak większość butów teraz, ale jakby miększe od tych całkiem stojących, widuję głównie jasno brązowe
-prosta, nieprofilowana oficerka, stary styl, sztywna, bez suwaka, jeśli już to z tylu
-butki wysokie z zamszu jak emu, z futerkiem w środku (nie, nie takie jak wstawiała korsik, czy lovely)
najbardziej marzą mi się ciemno brązowe.
cieciorka, posialam gdzies paragon, nie moge go znalezc a ze szukalam wszedzie to raczej juz nie znajde (chyba ze gdzies w okolicach lipca, wcale nie szukajac, jak to bywa ze zlosliwoscia rzeczy martwych)
zdaje mi sie ze nie ma co impregnowac, bo przemokly od spodu, czyli zdaje sie ze guma sie podziurawila, patrzac na moje mokre skarpetki, w dwoch miejscach.
mialo mi byc zima przynajmniej w nogi w pracy cieplo, a tymczasem guzik z tego wyszedl.
oj! dopiero zrozumiałam! moja wina, myślałam, że jakieś buty ci przemokły więc dopytujesz o sorele.
matko bosko czestochosko, chyba się zapłacze ze strachu o moje sorele, skoro takie rzeczy mówisz...
otoz to, poczulam sie jakby moje ukochane sorelki pokazaly mi srodkowy palec 😉
moim zdaniem rozmarówka jest idealna!
Nie ma to jak zakochać się w butach... haha, jestem nienormalna najwidoczniej 🤔wirek:
więc przyszły i moje! Mam je od wczoraj na nogach. Są boskie! Wygodne i piękne. Każdy zwracał na nie uwagę i się nimi zachwycał. Też je kochaaaaam!!! 💘 😍 Planuje już zakup 2 nastepnych par tego samego modelu,tyle ze siwych z czarną platformą dla mnie i beżowych dla mamy,bo stęka mi ciągle "oh,ah jakie one są piękne, też chce takie".
Aaa, nie zdejme ich nigdy!
😜 😜 😜
jeszcze poważnie zastanawiam się nad tymi:
Coś co ucieszy fanki Baldowskiego
http://sklepbaldowski.com/ 😅
(na nieszczęście ja już wypatrzyłam kilkanaście modeli :zemdlal🙂
emade : niestety bucików już nie było 🙁 Może jutro uda mi się do drugiego miasta pojechać, i może tam będą :kwiatek:
Dziewczyny, myślicie, że na obronę pracy wypada iść w ciemnoniebieskich butach?
Znalazłam jedne, podobają mi się no ale aż tylu butów nie potrzebuje. A są piękne.
noen, dzieki za fatyge juz nie szukaj bo jesli taki bubel to nie warto :kwiatek:
jeśli jutro, będę jechała z mamą na zakupy, to nie będzie dla mnie żaden problem :kwiatek:
emade, ja zabiję Ciebie, mnie moi rodzice 😁 zamówiłam te z szarą sznurówką... 😍
O Wy baby paskudne! 🤬
cavaletti, daj znać jak dojdą i zdaj relację z noszenia. I zdjęcia na nodze proszę! Tylko skąd ja teraz kasę wezmę, jeśli potwierdzisz moje przekonania, że to właśnie te? 🙄
A z Tobą, emade, to ja chyba będę musiała poważnie porozmawiać, ale profilaktycznie na PW 😁
Dziewczyny, myślicie, że na obronę pracy wypada iść w ciemnoniebieskich butach?
Znalazłam jedne, podobają mi się no ale aż tylu butów nie potrzebuje. A są piękne.
Dlaczego nie? Nie jest to kolor kojarzony z wyzywającymi, a z całą pewnością może się wpisać w elegancką stylizację.
No tylko tak mi się kojarzy, że MUSZĄ być czarne. Albo takie na prawdę ciemne, a one mają taki ciemnoniebieski kolor ale zdecydowanie nie granatowy.
Jakis sposob na emu zeby mi nie przemokly?Wyszłąm dzis w nich na chwile na snieg i od razu zaczęły łąpac wilgoc...
Powtórzę po raz enty, ja zaimpregnowałam od razu i przy deszczu / śniegu / mokrej trawie nic mi nie przemaka 😉
Błagam nie bijcie! 😁 muszę kupic jakies botki na obcasie, te czarne robią wrazenie i cena 👍
yga a jak Ci się w nich chodzi?
Bo ja nie ukrywam, cos czuję, ze jak się w końcu wybiorę w nich na impreże, to raczej będzie bezalkoholowa, bo się będę martwić o połączenie - równowaga a wyprofilowanie butów. 😁
Są wygodne, ale przez to, że mają zadarty nosek, nie ukrywam, czasem mam wrażenie, że lecę przez to do przodu 🍴
już dużo lepiej pod względem wyprofilowania prezentują się te buty:
http://sklepbaldowski.com/product.php?id_product=10na pewno są bardziej stabilne. No ale ta cena...
Nie widzi mi się kupowania aż tak drogich butów via net. Gdyby mieli sklep stacjonarny :/
Dziewczyny, czy któraś z was posiada kod rabatowy do deezee.pl? Z góry dziękuję za podzielenie się/wskazanie gdzie taki znajdę 😉
martva, szukaj w googlach. wpisuj różne konfiguracje typu 'hasło deezee', albo 'promocja deezee' etc. Są one cłatwe do znalezienia, trzeba tylko poświęcić chwilkę. Przegapiłaś, bo wczoraj z okazji 'czarnego piątku' była zniżka 20% na cały asortyment. Spróbuj poszukać czegoś na ich facebook'owym koncie. Może też oferują zniżki na ten weekend. Jeśli nie poczekaj do przyszłego tygodnia. 😉
martva, kliknij lubie to na face,będziesz miała bieżący podgląd na hasła rabatowe 😉
Dzięki, na was zawsze można liczyć! 🙂 :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Czym impregnujecie Emu jak już się pojawił ten temat? Impregnatem do zamszu czy do nubuku?
Ponia, i jak, udało ci się zrobić fotki? 🙂
Jutro wstwię, zostwiłam buty w domu, a przz weekend jestem w stajni 😉
widziałyście gdzieś sorele rozmiar 40 nowe do 400zł?
korsik, http://www.sportonline.pl/index.php?products=product&prod_id=867i trochę droższe
http://www.trekkersport.com.pl/sklep-turystyczny-gorski/sorel/111-buty-zimowe-i-sniegowce/9160-buty-damskie-1964-pac-graphicja za moje 39, może 38 zapłaciłam koło 300, cholercia, już zapomniałam, że to takie drogie.
planuje dokupić sobie wkładkę filcową na spód, bo oryginalna się trochę ugniotła.