KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Felinka   z niejasnych przyczyn zajmuję się niczym
26 listopada 2010 22:07
ja jeszcze dorwę navy, może green i będę szczęśliwa. 12 szmat na jednego konia to i tak za dużo...

myślę nad sprzedażą turkisa - wywalić czy zostawić ?  🤔

Proszę, skończcie już o szczęśliwych posiadaczkach, przynajmniej tutaj.  😉
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
26 listopada 2010 22:08
Zairka na poniakach i mniejszych koniach nie lubię jeździć, ale jakbym mogła mieć, chociaz poniaka na emeryturze z jakąś kontuzją czy coś, bym była chyba najszczęśliwszą dziewczyną na świecie !!!  😍
wątek zamknięty
asds Kasa nie jest wszystko, coś za coś  😉
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
26 listopada 2010 22:12
felinka tyle za niego kasy dalas ze powinien w gablotce lezec 😉 tak jak u mnie toffee 😁

a ja przeliczyla szmaty ostatnio i masakra jeszczenie dawno bylo 15...teraz przez chwile zrobiło sie 23...ale na szczescie sytuacja została opanoana do 17 😉

j bede najszczesliwsza jak bede mogl kiedys wziac Zairka na emeryture spowrotem do siebie 😍
wątek zamknięty
26 listopada 2010 22:14
w ogóle myślałam ostatnio nad toffe, ale w sumie teraz mam już marone i przestało mi zależeć, tak jak na gelbie - za jasny na moje zdolności brudzenia się.
Zairka za ten orange, po prostu Cię kocham  😍 Celtu wygląda mega pięknie!  :kwiatek:
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
26 listopada 2010 22:14
asds Kasa nie jest wszystko, coś za coś  😉

Niestety musze stwierdzić że kasa to często podstawa do wszystkiego 😉
wątek zamknięty
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
26 listopada 2010 22:15
a ja tak z innej beczki trochę, ale widziałam dziś ten czaprak, tyle że w wersji ujeżdżeniowej:

I powiem Wam, że zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Z początku myślałam, że to Schockemoehle 😉 Ale okazało się, że to Jacson, z bardzo ładnym logo i przyjemną ceną 🙂 Tylko dośc duży, myślę że wymiarowo wypada jak ESy.
wątek zamknięty
"Niestety musze stwierdzić że kasa to często podstawa do wszystkiego"

Też racja, ale można z wielu rzeczy zrezygnowac..Ja obecnie mam więcej czapraków niż jeansów  😁
wątek zamknięty
26 listopada 2010 22:21
w ogóle myślałam ostatnio nad toffe, ale w sumie teraz mam już marone i przestało mi zależeć, tak jak na gelbie - za jasny na moje zdolności brudzenia się.
Zairka za ten orange, po prostu Cię kocham  😍 Celtu wygląda mega pięknie!  :kwiatek:

toffee cotton mi sie nie podoba nawet ale brillnta kocham 😍
a Twoj orange ostatnio gdzies wyczytała ze to light orange? czy cos takiego na zagramanicznym forum 😉 ale kolekcja ta sama, niech ci dobrze sluzy :kwiatek:

a za owijki pink to mnie nie kochasz? 😁
wątek zamknięty
26 listopada 2010 22:23
nougat cotton i impuls w ogóle nie maja tego czegoś co ma brillant  😍 Ale, że mam już niciaka Hazel, to nijak potrzebny mi kolejny brąz podobny  😉 A i tak, narazie staram się w siebie inwestować a nie w czapraki, ale ciężko mi idzie z tym  😁
wątek zamknięty
26 listopada 2010 22:29
brillant najbardziej fuj fuj z nugatow, a mialam wszytskie 3.. i tak najbrdziej mrzy mi sie polopd 😉
wątek zamknięty
26 listopada 2010 22:32
Od brillanta tylko polopad ładniejszy, ale przez to zdjęcie ze szmatoholików nie mogłam przez 5 nocy spać 😁 Nie wiem czyje to, ale zapłaci mi za te wylane łzy przed monitorem, i aukcjami/ogłoszeniami nougata brillanta na które się spóźniłam, lub przerastały moje fundusze  😂 😁
wątek zamknięty
26 listopada 2010 22:33
hahaha to Milusia 😀iabeł: a tera uciekam spac....
wątek zamknięty
26 listopada 2010 22:36
no to Milusia  🤬  😁
Ale powiem szczerze, że ten komplet trafił Ci się w 100000000%  😍

A Ty Zairko, będziesz mi płaciła za to : http://szmatoholicy.konskieforum.pl/foto/duze/946.jpg  💘 Jedyna fotka Alt Rosy, która mi się podoba. ten kolor był dla mnie obrzydliwy dopóki nie zobaczyłam tego zdjęcia !!!  😁
wątek zamknięty
26 listopada 2010 22:38
Jaka chuda Grota 😡
wątek zamknięty
26 listopada 2010 22:39
Zairko, wiedziałam, że nie idziesz jeszcze spać. re-volt jest jak papierosy - ostatni buch - ostatni wątek  😁

Ale tamten komplet żałuj że sprzedałaś  🤬
wątek zamknięty
26 listopada 2010 22:40

a Twoj orange ostatnio gdzies wyczytała ze to light orange? czy cos takiego na zagramanicznym forum 😉 ale kolekcja ta sama, niech ci dobrze sluzy :kwiatek:

a za owijki pink to mnie nie kochasz? 😁

czytałam, że to lightorange, ale wszystko mi jedno - jest przepiękny  😀 ojj moja droga, za pinkowe owijki to ja Cię ubóstwiam!  😅

nie pamiętam czy jeszcze jakaś tranzakcjas była ... 😁
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
26 listopada 2010 22:41
JA też sie bede zeganć. do pracy na 5 jutro mam 🙂
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
27 listopada 2010 08:32
noen-haha, przykro mi, za te nieprzespane noce 🤣 Niestety czaprak nie jest moj 🙁 tylko forumowej Fantazji, ale tez mi sie ogromnie podoba 🙂 A marone nie jest podobny troche?
Mi sie marzy brillant nugat, wine i impuls rost-wszystkie w wersji full DL 😍
wątek zamknięty
27 listopada 2010 09:49
Kurde, impulsy i brillanty są takie śliczne, ale ja mam jakoś wrażenie, że na moim folblutowatym pokraczku są "za ciężkie". Tak jak heavy cordy. Dlatego szukam jak już to light cordów...  😉 W ogóle marzy mi się taki stripe in: [url=http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/25/317#i]http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/25/317#i[/url]
Był w ogłoszeniach, ale niestety DL. 
Zairko, bo Ty miałaś chyba jakiegoś stripe VS a Grota jest podobnych gabarytów co Celt, wyglądał on bardzo wielki pod siodłem? Nie umiem znaleźć w szmatoholikach, albo coś przeczoczyłam...
wątek zamknięty
Felinka ja mam stripe in wszechstronnego (akurat w tym kolorze co dałaś) i DL moge zrobić fotkę porównawczą ale najwcześniej w poniedziałek ale faktycznie DL są duże
Edit Doczytałam ale Zairka to chyba DL miała
wątek zamknięty
27 listopada 2010 10:42
Felinka ja mam stripe in wszechstronnego (akurat w tym kolorze co dałaś) i DL moge zrobić fotkę porównawczą ale najwcześniej w poniedziałek ale faktycznie DL są duże
Edit Doczytałam ale Zairka to chyba DL miała

dzięki Ci baardzo, byłabym wdzięczna  :kwiatek:
wątek zamknięty
27 listopada 2010 12:03
Zairka miala Dl szmaragda i ma VS blueberry
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/25/714#i
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/25/673#i
vs ok, ale DL sa ogromne
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
27 listopada 2010 12:27
Rzeczywiście, strasznie długi. Pod skokówkę najlepsze czapraki/pady z bułką  😉
wątek zamknięty
ROZDZIEWICZONE!   <3
wątek zamknięty
27 listopada 2010 13:15
Granatowy kolor w tej kolekcji jest dla mnie nie wypałem, z czego derka mi się nie podoba, ale pasiak  😍 . I fajnie też z granatowymi owijkami by wyglądała. Bo chyba za dużo tej milki, ale jak kto lubi  :kwiatek: Ogółem pasiak jest prześliczny !!!
wątek zamknięty
jak dla mnie obłęd w ciapki  😜
wątek zamknięty
27 listopada 2010 13:19
bardziej pasuje obłęd w paski  😁 😂
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
27 listopada 2010 13:19
Dla mnie też  😁 a granat jest szczególnie piękny!
wątek zamknięty
Myślicie, że milkowe owijki Nici powinny względnie pasować do polopadu Lavender? Nakręciłam się na takie zestawienie, ale po obejrzeniu zdjęć mam wątpliwości. Może macie jakiś inny pomysł? (kolekcyjne lavender odpadają- dużo za ciemne)

[edit] xxagaxx! najciemniej pod latarnią- mogłam od razu do Ciebie uderzyć z tym pytaniem! (zapomniałam, że wzbogaciłaś się ostatnio o komplet violet :emoty327🙂

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.