Ja też szukam kilka miłych osóbek do "przerzucenia" kilku rzeczy :kwiatek:
edit: oczywiście mogę dać w podziękowaniu jabłuszko 😉
wątek zamknięty
[[a]]http://www.howrse.pl/marche/enchereVoir?id=35079&requete=vente%3Dde[[a]]
moj rumak na sprzedaz 😉
wątek zamknięty
Co Wy znajdujecie w Rogach ? Ja miała 3, w jednym 200Equus, jabłka i rzepy, drugi 300Equus, jabłka, rzepy i 2 punkty a w trzecim, pare jabłek, rzep i puszke pandory 😤
wątek zamknięty
no ja wlasnie tez znajduje same niepotrzebne rzeczy ;/ najpierw otworzylam z milion rogow zeby znalezc snow'a i nic ;/ teraz czatuje na ten 'bilet' wstepu na grand prix ale pewnie tez nic z tego nie bedzie ;/
wątek zamknięty
Ja właśnie otworzyłam róg i znalazłam ZESTAW ATLANTY i oczywiście moje 2 konie to fryzy o podobnych imionach i zamiast dać mojemu najlepszemu dałam temu co ma 50 coś umiejętności 😵 😫
wątek zamknięty
O! zapomniałam, ja mam ten bilet. Ale o co chodzi w tym Grand Prix ? W sumie w sobote się kończy, czy będzie do końca życia Howrse ?
wątek zamknięty
nie mam pojecia ale chcialabym go miec;/ a nie mam juz kuponow wiecej na te glupie rogi ;/ chociaz i tak pewnie by mi sie nie udalo..
wątek zamknięty
Na początku gry są takie zadania z małpką, ja oczywiście jak przystało na bardzo inteligentną osobę wyłączyłam je, da się je jakoś "przywrócić"? :kwiatek:
wątek zamknięty
Ja właśnie otworzyłam róg i znalazłam ZESTAW ATLANTY
szczęściara
edit: Alabamka, nie da, ja jedno konto usunęłam, bo właśnie tą małpkę wyrzuciłam 😁 i teraz kumpela ma tamto konto, a ja nowe 😁
edit2: mam 1 kupon. Pomóżcie, na co mam go użyć ? 😁
wątek zamknięty
ma ktos rozdzke plodnosci ? javascript:void(0); 🏇
wątek zamknięty
No więc tak, Grand Prix.
Trwa od poniedziałku do piątku.
Bierze 99% energii, więc ważny jest schemat dnia konia, który należy wypełnić, aby dobrze zagospodarować energią (aby miał powyżej 20% na koniec dnia, jak ktoś nie wie jak, mogę napisać).
Nie ważne jakiego konia wystawicie, miejsce czy 100. czy 10000. - nie ma znaczenia, bo chyba tylko za pierwsze 3 są flow w profilu.
Można zgłosić 2 konie dziennie.
Za każdego konia, jak mówiłam, nieważne które miejsce, dostajecie następnego dnia 1000 equus!
Czyli zarabiacie 2000 dziennie, 10000 tygodniowo!
Ja tak zdobyłam fortunę na angielskim. I jeszcze kiedyś tam w HoP mi wypadł jakiś bonus na Grand Prix, że jeden koń nie zdobywa dziennie 1000, tylko 2000. I tym sposobem zarabiam dziennie 4000e. 😉
wątek zamknięty
kurcze.. ja chcę bilet ! :<
wątek zamknięty
Czyli GP będzie trwać do końca istnienia Howrse ?
wątek zamknięty
Tak, przynajmniej jest tak na angielskim. Tzn. nie wiem czy do końca, ale trwa już przynajmniej 140 dni [pamiętam, że w 7. dniu na howrse ustrzeliłam bilet] 😉
wątek zamknięty
ejj ma ktos pozyczyc albo na wymianę róg obfitosci ? 🙇
wątek zamknięty
Ma ktos ochote na trading na angielskim, mam do zhandlowania Morpheus Arms. Oczywiscie za coś fajnego i oplacalnego.
wątek zamknięty
Można wysyłać bilet na GP? Założyłam nowe konto tylko po to aby wykonać małpkę i zobaczyć co tam i jest no i... z rogu wyskoczył mi bilet 🙄
wątek zamknięty
Alabamko, niestety nie można 😉
wątek zamknięty
ja chce bileeet ;(( a nie mam kuponow ani rogow ;(
wątek zamknięty
na koncie co gorsza tez nic nie mam ;p ;d dam 2x puszka pandory za rog obfitosciiii
wątek zamknięty
Ja mam jeden róg, ale boję się go wykorzystać 😀, boję się że jakiś szajs wypadnie 😀
wątek zamknięty
o chcesz sie na cos zamienic? ;p albo oddam jak bede miala juz kupon
wątek zamknięty
Na polskim nie kolekcjonuję BMów, ewentualnie za coś na angielskie 😉
wątek zamknięty
Bay, Nie chcesz czegoś innego zamiast FW? Serio nie wiem, gdzie ją wcięło. Albo wykorzystałam ją sama albo komuś wysłałam. 😡
Do wymiany na angielskim, za coś na polskim howrse.
Roulett:
Seahorse x7
Daphne's Laurels x5
Golden Spurs x3
Pandora's Box x3
Black Orchid x3
Apollo's Lyre x2
Boreas's Lunge x2
Philosopher's Stone x1
Piece of Cloud x1
Artemis' Arrow x1
Golden Apple x1
Wistra:
Medusa's Blood x10 (najchetniej za punkty dorastania lub Hopy na PL)
Seahorse x2
Artemis' Arrow x1
Golden Apple x1
wątek zamknięty
Bay, Coś zgodnego cenowo z FW 😉 Czyli 1 passowy bm item 😉
wątek zamknięty
Ma ktos ochote na trading na angielskim, mam do zhandlowania Morpheus Arms. Oczywiscie za coś fajnego i oplacalnego.
A co potrzebujesz?
wątek zamknięty
[center]Posiadam na wymianę na polskim :[/center]
-Krew Meduzy
-Powiew Eola
-Laury Dafne
-Złote Ostrogi
Wymienię się na coś z CR
Pilnie potrzebuje Różdżki Płodności
Nick : Milusińska
wątek zamknięty