Edytka HV są rzeczywiście piękne... i o ile czapraki dla dziada generalnie mnie nie wzruszają (mają być brązowe i wyprofilowane na grzbiecie) to przy derkach zaczynam przejawiać objawy szmatoholizmu i co tu dużo ukrywać - powieka mi przy HV drgnęła 😡 ...
[quote author=Zairka link=topic=14623.msg785461#msg785461 date=1290765206] a ja zasmiece wątek i napisze dla tych którzy do dziecięcego nie zaglądają że nam sie jeden szmatoholik rozsypał 💃 Pokemon urodziła Agnieszke 😅
GRatuluje!
Kolejna Agnieszka zasili szeregi nas ( Agnieszek)!!!!
[/quote]
Dokładnie 😉 To takie ładne imię 😀 😀 Gratulację
Dotarła paczka z Niemcolandii. Normalnie dery Klami nie oddam 😁 😁 jest cudna. Podobnie kurta Pikeura normalnie obłęd. A Polopad lavender 😍
[quote author=asds link=topic=14623.msg785469#msg785469 date=1290765458] [quote author=Zairka link=topic=14623.msg785461#msg785461 date=1290765206] a ja zasmiece wątek i napisze dla tych którzy do dziecięcego nie zaglądają że nam sie jeden szmatoholik rozsypał 💃 Pokemon urodziła Agnieszke 😅
GRatuluje!
Kolejna Agnieszka zasili szeregi nas ( Agnieszek)!!!!
w zakładce z kolekcji wiosna/lato są vs ale z tej nowej kolekcji tylko dr. ale może w sklepach są wszechstronne? sprawdzałam tu co mają. jakby ktoś kiedyś coś od nich brał to do mnie śmiało można piać 😀 na pewno się dołączę!
Aaaaaa to znaczy już w weekend moja kurteczka bedzie w Wawie 🙂😉)) Suuuper, mam nadzieje ze nie przesadziłam z rozmiarem. 🙂 Wiem dla kogo lavender, przyznawać się tu szybko! :p A jaka dereczka dla Klami?
PS: Aga, przelew poszedł wczoraj za fango ff końcu 🙂
wybaczcie! ja jestem niedowidząca już 🤦 od tych kolorów mi na mózg padło... są też wszechstronne 😅 tylko oni mają inne oznaczenia i dopiero zobaczyłam... u nich to GP.
po co to pokazywalas? 😵 niestety HV jest drogi moja przyjaciolka ma jeden czaprak od nich i fajny jest ale nie az tak jak te z nowej kolekcji 😜 black jest idealny, braz i granacik przestane wchodzic do tego watku 🤦
Zairka, ale na kraemerze ten czaprak wychodzi ok 160 zł a u nas w polskim sklepie ponad 200... chyba słabo to wygląda. to ja już wolę się zebrać większą grupą i zamówić z niemiec.
Zairka, ale na kraemerze ten czaprak wychodzi ok 160 zł a u nas w polskim sklepie ponad 200... chyba słabo to wygląda. to ja już wolę się zebrać większą grupą i zamówić z niemiec.
Sei, jak podoba ci się coś z HV, to pisz do Horsecare, może sciągnąć wszystko. A może gdybyś uśmiechnęła się do mnie, to może mogłabyś liczyć na jakąś zniżkę, ale nie mogę ci tego obiecać. Zresztą ES'y dowolne też Horsecare może sciągnąć.
natt92 - po pierwsze jestem ciekawa ile Cię to kosztowało :P a drugie pytanie to czy możesz zrobić mi foto samego bicolora 😀?
Oczywiscie, ze moge, zaraz pojde i zrobie 😉 Kosztowalo nie malo, ale mialam ostatnio urodziny wiec troche kasy sie nazbieralo, wiec moglam sie troche rozpiescic. Tak jak nie lubie niciakow tak w tej kolekcji jestem zakochana! 💘