my z Dzionką śpimy z hotelu Etap. Ktoś jeszcze moze tam nocuje?
Do Wszystkich.
Wiecie jak wyglądam ? Wiecie.
Więc jak tylko zostanę zauważona to marszem lub nawet żywym truchtem proszę podejść do mnie i się przywitać ! 😉
Ja będę robić tak samo 😉
ninevet prawdopodobnie u kumpeli w Zabrzu (-:
ale nadal szukam kogoś w samych Katowicach
Forta a ile płacicie?
[edit] no proszę, Dzioneczka też jedzie! 😀
120 zł za pokój dwuosobowy
hmm... kurde, chyba jednak wolę się kimnąć w Zabrzu za darmo 😀 albo rozbiję namiot termiczny pod Spodkiem 👀
z okazji Spodka został przygotowany kalendarz z zawodniczkami i finalistkami Adrenaliny
http://www.adrenalinacup.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=162&Itemid=1
Super zdjecia i bardzo fajny pomysł.
Tylko czemu nie zatrudniono zawodowych modelek.A tak to jedna tłuściutka... druga młodziutka i raczej do powieszenia w remizie strazackiej.
Bo albo jeździectwo i zawodnicy a tam to i tych chłopów od krów nie brakuje i koni, albo "sexilaski" i tu troche jakby tu powiedzieć...no trochę się rozebrały i wygięły ale to raczej więcej chęci niz mozliwości.
To tylko moje zdanie ale jeźdźców pociaga tez koń niezaleznie od orientacji.
wszystkie mają skończone 18 lat - no każda z nich ma jakiś tytuł w organizowanych przez nas zawodach - to było główne kryterium - promowanie dyscyplin i zawodniczek 🙂
a mnie się ten fikuśny pomysł podoba 😀 tylko zdjęcia kiepskie...
nie no niektóre zdjęcia ładne tylko na niektórych to ani konia nie ma, a dziewczyny ubrane.. no cóż..
Bylam w tamtym roku, bylo swietnie - FRANK SLOTTA 😀😀😀😀 co za styl jazdy 🙂
W tym roku tez sie wybieram ale tylko w niedziele, bo mam zajecia. W Poznaniu są zawody, takze jade jako widz (w Poznaniu tydzień po CSI w Katowicach)
a czy Franke Sloothaak wybiera się w tym roku ktos coś wie?
co ja albo znowu nie odczytałam, albo go po prostu nie będzie
W tamtym roku dostałam się po jego autograf! 🤣
No właśnie bd w tym roku?! 🙂 💃
Byłoby super :emota2006092:
Bardzo możliwe, że my z Kucką się też wybierzemy poskakać 😉
Kto będzie z re-voltowiczów startować?
z tego co wiem to Querido, lostak
Querido - nie. Ja - tak,ale akurat Querido zostaje w domu 😉
Rudą bierzesz?
A Duży też jedzie? 😉
MsCarmen, super, że będziesz 😀!! Oddam ci wreszcie za piwo, bo mnie wyrzuty sumienia ciągle zżerają 🙂
JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ!!!
A dziewczyny, jaką macie pulę na zakupy na stoiskach 😀? Ja się zastanawiam czy nie zmniejszyć, ale szkoda mi chyba się tak ograniczać 😉
[quote author=palcia_94 link=topic=30880.msg786097#msg786097 date=1290796413]
z tego co wiem to Querido, lostak
[/quote]
w życiu! lostak od 20 lat nie skakał! ja bym sie chyba zabila na tych wielkich przeszkodach. my bedziemy robic "w tle" promujac ubijanie kapusty w sobote wieczorem
Dzionka matko, Ty jeszcze o tym pamiętasz? 😜 ja już zapomniałam, przecież to było miliard lat temu 😁
UWAGA, UWAGA! zabiorę autkiem dwie chętne osoby z Warszawy - wyjazd 3 grudnia około 18, mejbi uda się wcześniej, powrót w niedzielę po zakończeniu. Dzioneczka, jedziesz? (-: uprzedzam, że mam już inne auto niż to, którym wtedy jechałyśmy
Lostak, w sobotę???? Ale jak, dlaczego 🙁. To jak ja mam Cię zobaczyć... :foch:
MsCarmen, ja jadę swoim samochodem w piątek ok. 12, ale już zabieram 3 inne osoby, więc jestem pełna 🙂 Jasne, że pamiętam i nie omieszkam się zrewanżować jak cię gdzieś tam na miejscu znajdę 🙂
Dzionka ja mam zamiar zaszaleć 🤣 ograniczać się nie będę 😀 w końcu mikołaj jest !
Dzionka no trudno (-:
a może ktoś inny chce się zabrać?
jeee! Zostało już tylko parę dni! 🏇
ktoś wie może któe sklepy maja swoje stoiska??
rudazaraza O właśnie, też jestem ciekawa. Ogromnie liczę na mustanga, konika, amigo i horse trade 😉