KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
25 listopada 2010 11:25
Anaa ale to dobrze 🙂
Grota tez wyrosła z derek z zeszłego roku 135, i tez mocno nadszarpneła moj budzet wymiana derek w tym roku, dobrze ze chociaz czesc z nich udalo mi sie wymienic na szmaty 😵
Pociesza mnie fakt ze niemozliwe juz jest zeby rozrosła sie do 155 bo ma jedynie 160cm w klebie 😁
wątek zamknięty
bjooork   sprawczyni fermentu na KZJ-cie
25 listopada 2010 11:36
Zairka żyj nadziejami - mój ma 160 w kłębie i w tym sezonie zmienił garderobę na 155  😀iabeł:

edit: lit.
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
25 listopada 2010 11:44
bjooork-dodaj jeszcze, ze to wszystko w wieku 20+ 😜 Ja tam sie nie zdziwie jak Twoj łatek czterdziestki dożyje 😀 😉
Anaa-no ja też na brak szmat nie narzekam, w zasadzie to wiele z nich sobie leży i...tylko leży 😉Co do derek to mój jest króciutki wiec tak czy inaczej dery 145 na dlugość pasuja, ale sa za malo obszerne 🙄 Dobrze, ze mamy cudowna ivett 🙂
A swoją płynność finansową pominę milczeniem 😁
wątek zamknięty
Zairka, ja wiem, że to dobrze :P Co nie zmienia faktu, że to oznacza nadszaprnięcie budżetu :-P
wątek zamknięty
25 listopada 2010 11:56
Zairka żyj nadziejami - mój ma 160 w kłębie i w tym sezonie zmienił garderobę na 155  😀iabeł:

edit: lit.

wole zatrzymac sie na tych 145 😁
wątek zamknięty
25 listopada 2010 11:56
milusia ale i tak najlepiej konserwuje go jest absolutnie wredny charakter  🤣
a tak serio ostatnio mam znowu wątpliwości, co do szerokości siodła i chyba padnę na twarz jak się okaże, że jest za ciasne i drugi raz w tym roku będziemy je zmieniać  👿
wątek zamknięty
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
25 listopada 2010 13:41
Robi Pony i z tego co wiem mozna zamóic 😉

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! 😵 chcecie wysłać mnie z betami na ulicę? 😁
niestety na razie mam inne priorytety, ale może kiedyś... 😉
wątek zamknięty
25 listopada 2010 14:14
strucelka ze szmatkami na ulice 😁
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
25 listopada 2010 17:39
ANKY Orchid, Eskadron Turf, Eskadron Pink, Eskadron Gelb, Eskadron navy, Euro Star Creme, ANKY Mist. Brakuje Lavendera z owijkami, Nici Hazel i Anky Sky. 3 szmatki poleciały już w świat, a reszty nie sprzedam NEVER !  😁
:kwiatek:

edit: przepraszam, że tak pomieszane, ale dziadek nie zrozumiał, co to znaczy Eskadron/Eurostar/Anky 😁 Ale i tak najlepsze są Eurostarowe owijki wepchnięte w pokrowiec Anky 😁 Ten pokrowiec wygląda jakby miał zaraz się rozerwać 😁
wątek zamknięty
Anaa, tyyyle masz polarów granatowych ostatnio są ciągle 🙂

Z dralonu zawsze jest opcja że się skurczył w praniu 😉
wątek zamknięty
Zairka mój koń, dziś, jak komisyjnie stwierdzono przestaje mieścić się w rozmiarze 165cm, 175cm jest na niego idealne  😵, gorzej że eskadron robi dery tylko do rozmiaru XXL (czy też przypadkiem robi 175cm?  👀 -widział ktoś takie cudo na oczy? )
wątek zamknięty
😍 😍 😍 😍

wątek zamknięty
xxagaxx, nie wiem czemu myślałam, że niciaka wybrałaś granacik, szkoda.
wątek zamknięty
Burza myślałam nad granatem. Dla mnie jest trochę za ciemny. Jak już to wolałabym taki bardziej granatowy niż bury granat. Na moim koniu to dobrze nie wygląda.
wątek zamknięty
25 listopada 2010 21:15
aga mniam 🍴 a gdzie owijki do greena 👀
wątek zamknięty
Zairka nie ma i nie będzie 😉 Ja za często używam ochraniaczy. Leżałyby tylko. Więc ograniczam ilość owijek do padów VS.
wątek zamknięty
xxagaxx, czekam na fotki 🙂
wątek zamknięty
aga  😜 😜
Same cudeńka kupujesz.

wątek zamknięty
Burza, tylko mnie się marzy jakiś taki granat może z białym herbikiem? Jest coś takiego? Albo wykładany na biało przy szyi... Albo ito ito 😀
co do derki - możliwe 😀 😀 😀
wątek zamknięty
Uhaha, to nic tylko na zamówienie 🙂
wątek zamknięty
Burza, damn it! seriously!Ale może eskadrona Maritim sobie wyhaftuję... 😀 był tam granacik? albo ten z navy green?
wątek zamknięty
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
25 listopada 2010 22:00
Anaa w maritim był granat z białym herbem!
wątek zamknięty
I ktoś tu właśnie przepadł 😀
wątek zamknięty
Edytka, I WILL KILL YA!!!
wątek zamknięty
25 listopada 2010 22:15
to chyba zabijesz mnie 3 razy, bo muszę jeszcze dodać, że 1) ten dralon już jest niedostępny w PL, a 2) na zywo wygląda jeszcze lepiej 😀iabeł:
wątek zamknięty
25 listopada 2010 22:18
heh a ja padłam jak zobaczyłam to cudo:
http://www.horse-trade.pl/produkt/index.php?id=1201&img=1

wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
25 listopada 2010 22:20
bjooork, a niech cie!

...piekna!
wątek zamknięty
25 listopada 2010 22:21
wiem, wiem, wiem bat na tyłek i nic więcej - na szczęście racjonalnie potrafię sobie wytłumaczyć, że nie jest mi potrzebna... ale na innych przystojniakach z pewnością wyglądałaby pieknie  😍
wątek zamknięty
Edytka, z internetu wynika że jest w końskim świecie w rozmiarze L...
wątek zamknięty
25 listopada 2010 22:41
o rzeczywiście, mea culpa. Google nie wyświetliło mi żadnego sklepu w Polsce.

a w razie co oficjalny sklep eskadrona ma jeszcze Lki i XLki http://www.e-shop-direct.com/eshop/pikeur/dralon-diagonal-3089/

bjooork piękna!
i z tej samej firmy http://www.horse-trade.pl/produkt/index.php?id=1205&img=1  😜
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.