Howrse gra :)
Koniara788 : Co do tamtego twojego pytania, które to zadanie? 😉
wątek zamknięty
37...
za daleko nie doszłam... 😡
wątek zamknięty
koniara788 Daleko... Ja jeszcze do tego co ty nie doszłam 🤣
Ah, to ja źle napisałam, zrozumiałam cię, tylko źle napisałam, coś mi się pokręciło 😵 😀
Chciałam napisac "Nie dostałam pkt. dorastania dziś"
wątek zamknięty
koniara788 Co powiesz na wymianę? Mogę zaoferowac:
- Laury Dafne
- Puszka Pandory
- Konik Morski
Ty mi może pkt. dorastania x1 ? 😉
Niestety nic więcej nie mam, dużo tego też nie jest 🤔
wątek zamknięty
butonierka : edytuj swoje posty proszę !! jeśli chcesz coś dopisać, w Twoim ostatnim poście jest coś takiego jak ''zmień'', uzywaj tej opcji. A jeśli zmieniasz, napisz edit : Twoja nowa wiadomość !!!
wątek zamknięty
Dziękuje baardzo za jabłuszka :kwiatek:
noen mogę Ci przerzucić co chcesz 😉
wątek zamknięty
Jak sprawić, aby boks, który zarezerwowałem przestał być już rezerwowany? Klikam na rezerwację i kasuje nazwę użytkownika, ale dalej wyświetla się, jakby boks był dalej rezerwowany...
Podbijam pytanie...
wątek zamknięty
butonierka, nie, dzięki. Nie potrzebuję nic z rzeczy, które wymieniłaś.
To ktoś mi odpowie konkretnie, o co chodzi w zadaniu nr. 37, "Find another friend on the game"? Wchodziłam na profile znajomych, szukałam ich, dodałam nawet swoje pseudo-konto do znajomych... i nic. :/
EDIT: grzesiek.1993, siedząc i kasując ciągle ten nick, możesz tak siedzieć i siedzieć do końca życia, ale nic z tego. Chyba nie da się wywalić danej osoby, dopóki się nie zakwateruje i nie opuści twojego ośrodka.
wątek zamknięty
Misskiedis, dziękuję :kwiatek:
wątek zamknięty
EDIT: grzesiek.1993, siedząc i kasując ciągle ten nick, możesz tak siedzieć i siedzieć do końca życia, ale nic z tego. Chyba nie da się wywalić danej osoby, dopóki się nie zakwateruje i nie opuści twojego ośrodka.
Tyle, że tej osoby co dla niej zarezerwowałem już dawno nie ma w moim ośrodku 🙄
wątek zamknięty
Właśnie 'koleżanka' wystawiła mi pokrycie prywatne mojego hanovera swoim walijczykiem 👀
wątek zamknięty
grzesiek.1993 a wciskasz "modyfikuj" gdy wykasujesz nick osoby, na którą była rezerwacja?? Ja bez problemu usuwałam rezerwacje.
wątek zamknięty
Wysłanie konia powyżej 30-go roku życia do Nieba nie będzie gwarantowało otrzymania Kuponu za każdym razem:
- gracz otrzyma Kupon, jeśli w ciągu 30 dni, wysłał 10 lub mniej 30-letnich koni do Nieba
- gracz otrzyma Kupon raz na trzy razy i prezent dwa na trzy raz, jeśli wysłał w ciągu 30 dni ponad 10 i mniej niż 30 koni do Nieba
- gracz nie otrzyma nic, jeśli wysłał do Nieba ponad 30 koni w ciągu ostatnich 30-u dni
No już bardziej skomplikować tego nie mogli. 🙄 🤔wirek:
wątek zamknięty
Mam pytanie ;> (cóż za niespodzianka xD)
Jeśli użyje chmurki na moim ogierze, to umiejętności mu się nie cofną ? ;<
wątek zamknięty
nie. inaczej chmurka byłaby bez sensu 😉
wątek zamknięty
No to świetnie 😉)
Od razu zapraszam do krycia moim ogierem
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=366654Może nie mam BLUP na 100, ale ostatnio wzrosło nim zainteresowanie i w ciągu zaledwie 2,3 dni pokrył już 5 klaczy 😉
wątek zamknięty
We would like to wish everyone a Happy Thanksgiving!
For the occasion Stars will be raining down on us until tomorrow at 9 AM Game Time !
Don't miss this opportunity to gather gifts and bonuses.
Przed chwilą wyskoczyło mi pełno gwiazdek , złapałam i dostałam 3000 equus: 🏇
Congratulations!
You have found 3,000 equus.
You're rich! Spend this money as you wish.
wątek zamknięty
Ja złapałam i dostałam jabłko... Chociaż kasa i tak by mi się nie przydała.
A tak w ogóle to koń-duch wrócił od Ow'a z Medusa's Blood 🏇
Niedługo pewnie się zacznie znowu akcja ze śnieżkami zamiast UFO.
Czy z tym objective-zadaniem-celem chodzi o to, o co mi się wydaje?:
[quote="howrse.com, my office"]No. 67 Breeding farm: When you have finished the game having won 1.20 in genetic potential for two foals you have bred[/quote]
Czyli chodzi o to że:
- mam dwa swoje wyprodukowane źrebaki
- muszę z nimi grać w gry tak, że jak ukończą dany wiek, gdzie się skończą gry, mają mieć oba po 1,20GP więcej?
[move][font=Verdana]Notarialna![/font][/move]
Czekam na kolejnego BM, ja Ci już 3 na polskie wysłałam, a na ang. mam 2 FW tylko.
wątek zamknięty
Bay, Spokojnie pamiętam. 😉 Wyślę na pewno 🙂
wątek zamknięty
Spoko, tylko przypominam 😉
+:
Czy z tym objective-zadaniem-celem chodzi o to, o co mi się wydaje?:
[quote="howrse.com, my office"]
No. 67 Breeding farm: When you have finished the game having won 1.20 in genetic potential for two foals you have bred
Czyli chodzi o to że:
- mam dwa swoje wyprodukowane źrebaki
- muszę z nimi grać w gry tak, że jak ukończą dany wiek, gdzie się skończą gry, mają mieć oba po 1,20GP więcej?[/quote]
wątek zamknięty
Bay, Jebut. Nie wiem co sie stało z FW z drugiego konta, ale w zamian za to poleciał Konik na angielskim. Jakoś to naprawię jak będę mieć passa 😵
wątek zamknięty
Odesłałam konika na wistre.
wątek zamknięty
A ja w tych gwiazdkach złapałam Morpheus' Arms 💃
wątek zamknięty
😲 fajnie masz.
wątek zamknięty
jakby co mam na PL do wymiany Krew Meduzy, nie chcę tego użyć, a może komuś się przyda 😉
wątek zamknięty
MsCarmen nie chcesz jabłuszka? 😁 😁 Mówisz, że nie potrzebujesz... 😂
EDIT: Również mam 3000 equus z gwiazdek! 😅
wątek zamknięty
O co chodzi EDIT: Również mam 3000 equus z gwiazdek! 😅
mogę wiedziec o co chodzi ? 😁
wątek zamknięty
Na ang howrse pojawiają się gwiazdki. To takie coś jak UFO. Ja miałam piece of cloud 😅
wątek zamknięty
noen o te właśnie gwiazdki na ang. howrse 🙂 Takie jakby UFO .
EDIT: znowu szukam dobrej duszy . Tym razem kto mi prześle jabłko na ang. Caminowa? do zadania potrzebuję .. 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.