nici navy, widziałam go dzisiaj na żywo i jest boski 😀 taki ciemnografitowy z delikatnym połyskiem granatu i zieleni? niespotykany jak do tej pory kolor...
Medzik, ten kasztan taki nijaki :P i mi się na nim nic aż tak nie podoba. ale obstawiam greena i niciaka navy! 😍 z resztą jeżeli wytrzymasz do weekendu to mogę spróbować zrobić swoje foty w niciaku. a za tydzień w green. lightblue dla mnie zbyt cukierkowy. ta milka chyba też chociaż ogólnie jest urocza 🙂 cream jak cream no biały. biały na c odzień mnie nie kręci. petrol na pewno lepszy od lightblue ale na tych zdjęciach też mi się to nie podoba. czekam aż arivle zrobi foty na swojej piękności 🙂
ja mam słabe zdjęcie w petrolu, ale wg mnie zdecydowanie jest very nice. A w weekend (mam nadzieję) zarzucę zdjęciami Agra w petrolu brillant i petrolowej polarówce 😀
edit: musiałam skasować zdjęcie, bo coś sie z nim dziwnego dzieje, potem wrzucę inne 😉
Haha 🙂 Mnie też z szafy te szmatki końskie wyłażą 🙂 Oj, czas zrobić jakiś porządek... ale jak tu się zdecydować jak połowa jeszcze mojego konia nie widziała? 😵
jak ktoś ma domek jednorodzinny to zostaje garaż/strych, ale trzeba strzec szmatki przec myszami 😁 Mój dziadek, trzyma moje w worku, potem karton, a karton jeszcze do jakiegoś wielkiego kufra schowany, żeby mi myszy nie zrobiły z czapraków konfetti 😁 A jak w bloku to w sumie piwnica, nie ? 🤣
Zairka, możesz mi napisać jakie szmatki masz w posiadaniu (kantary, derki, czapraki)? 😎 Ciągle coś coś nowego kupujesz i bardzo mnie ciekawi jak się aktualnie prezentuje Twoja kolekcja. 😉 :kwiatek:
[quote author=noen link=topic=14623.msg783188#msg783188 date=1290606920] ciekawe gdzie akzzi trzyma swoje 😁
chyba w domu, ptrzac po fotach ktos upychal w kanapie i szfie... medzik? 👀 [/quote]
akzzi problemu nie ma, końskie rzeczy choć zajmują dużo miejsca to się spokojnie mieszczą w przeznaczonym dla nich miejscu. Jedynie dla ogłowi przydałoby mi się dodatkowe wieszaki porobić, bo się ciasno zaczęło robić..
mi tata zrobił wieszak na czapraki, najpierw był drewniany,ale szybko się połamał, teraz jest metalowy, ale za mało odstaje od ściany 😁 a nad nimi wieszaki na kantary. Przydałoby się co jeszcze na derki