KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Magdzior, też mi się najbardziej podoba w zielonym. 😉

haha, a ja zacieszam, bo owijki chocochip pasują mi do choco z nowej kolekcji  😅

wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
22 listopada 2010 23:08
dobrze że mówisz bo zasadzałam sie na ten cotton dla rudej i dobrze ze nie musze kupować owijek :P
wątek zamknięty
Magdzior, a ty to na cross potrzebujesz czy skoki czy jak? ja tak jak zairka najbardziej za zielonym jestem. granat z niciaków jest za ciemny moim zdaniem.

Na skoki🙂 Na kros mamy odblaskową fuksję, więc na parkur przydałoby się coś bardziej stonowanego.
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
22 listopada 2010 23:17
jak dla mnie cos z tych na górze bo niciaki ładne ale z tym konikiem to mało eleganckie ;pp

wątek zamknięty
asds, dziękuje to miłe 🙂

Medziiik, to są własnie maritimowe navy na zdjęciu 🙂 ale zawsze to dwie pary do ciurania, upoluję je na pewno 🙂 dzięki 🙂

Fantazja, Nasturcja-Renata, 😀

quantanamera, naprawdę te pady trafiły w mój gust mimo, że mają mało kolorów i ciężko je dostać 🙂 ale oba Maritimowe są moimi numerami jeden 🙂 a Skwarek w corianderze absolutny szał jak pamiętam 😀

Forta, arivle, Arimona, sei, Cierp1enie, dziękuję w imieniu Piórka! 🙂

Magdzior, z taką lamówką to żadne ryzyko na karą 🙂

D+A, no wiesz, na zdjęcia Ci mogę pożyczyć ale nie oddam 😁

xxagaxx, prawda? 😀

vissenna, w życiu! Szarości u nas są nietykalne jak wiadomo

Fantazja, NO NIE WIERZĘ!! 😀 to się nazywa mania! 😀

wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
23 listopada 2010 06:37
Burza : szałowo 😜
wątek zamknięty
Ja już nie wytrzymam. Mój chłop kupił mi na gwiazdkę niciaka navy. Czaprak przyszedł a on go obejrzał a mi nie chciał pokazać i zaniósł do swojej mamy do mieszkania skrzętnie ukrył i powiedział jej, że jak będzie miała w najbliższym czasie jakieś włamanie to niech się nie martwi bo to tylko po niciaka  🤔wirek: Codziennie oglądam tego niciaka na necie ale już powoli ciekawość mnie zżera. Jak ja wytrzymam do 24 grudnia  😵 Pomocy!
Czy to już choroba ?  🙄
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
23 listopada 2010 08:11
sprzedawac coriandera brillanta? 👀
wątek zamknięty
Burza,na zdjęcia nie chcę bo jeszcze za bardzo mi się spodoba😉 Niech Wam się dobrze używa😉
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
23 listopada 2010 10:20
Zairka, a vss czy vsd?  😁
[s]Masz jakieś zdjęcie na Grocie?[/s]

EDIT: znalazłam zdjęcie. Imo jest ładnie, ale jak chcesz go puścić, to ja go mogę chętnie przygarnąć  😁
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
23 listopada 2010 10:24
Zairka, super Wam w Flax 🙂

Magdzior, ja również brałabym zielony - ten z navy-green jest przeboski 🙂
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
23 listopada 2010 10:25
Zairka, nie! wyglądacie w nim super 🙂

a to zdjęcie właśnie zairki ze szmatoholików:
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
23 listopada 2010 10:40
jest baby na allegro nowka sztuka 😉
ja chetnego na kupno wlasnie juz mam jak cos 😉
wątek zamknięty
23 listopada 2010 10:49
To nie sprzedawaj w takim razie  😁
Na allegro bez opcji 'kup teraz' więc się nie podejmę 😉
wątek zamknięty
Jak wg Was wypadają czapraki hv polo porównując do scapa? Co sądzicie w ogóle o emblematach, naszywkach, haftach...
wątek zamknięty
23 listopada 2010 15:03
też zwróciłam na nie uwagę. hafty bardzo fajne. sama jestem ciekawa jak ogólnie jakościowo to wygląda. derki też mają b.ładne.
wątek zamknięty
Zairka, nie puszczaj, moim zdaniem to jeden z ładniejszych waszych czapraków  😉
wątek zamknięty
23 listopada 2010 16:10
New Cotton na Rudej + niestety jakość straszna bo kobyła bała się lampy błyskowej a bez sie rozmazywało  😵

ogólnie postaram się o lepsze foto pod siodłem z owijkami
wątek zamknięty
Medziiik, a to nie micro ? :>
wątek zamknięty
23 listopada 2010 16:16
nie. to ewidentnie new cotton. który wiem że wygląda na rudym super więc nic tylko czekać na lepsze zdjęcia 😉
wątek zamknięty
23 listopada 2010 16:16
croopie - Nie to 100% New Cotton z Martim .. ale niestety lepszego foto nie mam (wszystkie jeszcze bardziej rozmazane) ale na rudej w realu się zakochałam  😍

sei - na pewno o lepsze się postaram i nie tylko tego czapraka 🙂 tylko kurcze muszę fotografa ogarnąć z dobrym aparatem bo mój to masakra
wątek zamknięty
ok, coś mi sie ubzdurało w głowie.
Apropo micro, czy w najnowszej kolekcji, nie ma właśnie takiego pikowania ? :>
wątek zamknięty
23 listopada 2010 16:26
tak. micro z najnowszej kolekcji mają bardzo podobne pikowanie 🙂
wątek zamknięty
Siss   Za Króla! Za Ojczyznę! Za ile?
23 listopada 2010 17:05
zgrzeszyłam  i prosze o rozgrzeszenie  😀 
ale jest cudowny!
ES Stripe black DR
wątek zamknięty
23 listopada 2010 17:11
Wy na pewno będziecie wiedzieć 🙂 Gdzie są najtańsze cottony Eskadrona? Póki co udało mi się znaleźć za 99 zł, no i forumowa minerwa miała za 95, są gdzieś taniej?  :kwiatek:
wątek zamknięty
23 listopada 2010 17:13
Sei, u nas w stajni dużo osób na HV Polo, generalnie mają śliczne rzeczy i na prawdę fajne jakościowo. Polarówki są ekstra  😜
Gdybyś kiedyś wreszcie do mnie przyjechała, dałbym Ci pomacać, ale jak nie to nie. foch  😁
Medziiik, nic tylko czekać na lepsze zdjęcia. A gdzie w ogóle stoicie, bo może bym was odwiedziła z aparatem kiedyś  😁
Siss, piękny  😜
Livia, wydaje mi się, że taniej nigdzie nie znajdziesz, chyba, że ktoś ma w jakimś sklepie zniżkę i będzie chciał Ci kupić 😉 Na re-voltowych ogłoszeniach bywają też nowe cottony z aktualnej kolekcji czasami.
wątek zamknięty
W ogłoszeniach 😉 a jaki kolor i profil potrzebujesz?
wątek zamknięty
23 listopada 2010 17:16
D+A, ogólnie łezek szukam w paru kolorach, w naszych ogłoszeniach nie ma a w sklepach można jeszcze trafić 🙂 Tyle że chciałabym kilka, a przy takiej cenie to już prawie moja wypłata 🙂 stąd pytanie 🙂
wątek zamknięty
23 listopada 2010 17:17
Siss, bo on grzechu wart!  😍 czekam na zdjęcia!

Livia, taniej niż u minerwy tych z najnowszej kolekcji nie znajdziesz. ze starszych to w ogłoszeniach.

arivle, przyjadę kiedyś. tylko w tygodniu mam uczelnie od rana do nocy. a weekend to jedyna okazja żeby pojeździć na rudym 🙁

edit: a ilu tych łezek potrzebujesz?
wątek zamknięty
Ja kupiłam sporo czpraków w Końskim świecie na wyprzedaży,cottony kupiłam za 85 zł .
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.