Angeel, to zimówka Yorka, która normalnie kosztuje coś 160 chyba. Macałam i zrobiła na mnie pozytywne wrażenie. Gdyby nie to, że nie potrzebujemy takiej ciepłej dery to bym się susiła 😁
Angeel, to zimówka Yorka, która normalnie kosztuje coś 160 chyba. Macałam i zrobiła na mnie pozytywne wrażenie. Gdyby nie to, że nie potrzebujemy takiej ciepłej dery to bym się susiła 😁
Angeel, to zależy czy potrzebujesz takiej zimówki. Ta Villa ma 150g a York 260g. Ja mojego nie golę więc taka ciepła mi na gwizdek 🍴 Ale wyglądała bardzo porządnie.
Ja dzis zakupilam derke polarowa na allegro http://allegro.pl/derka-polarowa-145-rust-i1310759225.html nie zdecydowalabym sie na nia pewnie gdyby nie to ze kolezanka ma identyczna, super wykonanie,kon pod nia schnie szybciutko 🙂 no i cena jest kuszaca 😀 no i najlepszy bajer dla mnie ma klapke na tylek,dokladnie taka jak sie spotyka w derkach ocieplanych 😎
nasza Avalanche z tamtej zimy rozmiar 155, tu jeszcze koń stał z 6 mcy więc i spadł, w tym roku mierzyłam po pralni i już trochę taka bardziej dopasowana, ale jak padokówka, w tamtym roku nic się nie przekręcało, derka leżała w jednym miejscu
Angeel, to zależy czy potrzebujesz takiej zimówki. Ta Villa ma 150g a York 260g. Ja mojego nie golę więc taka ciepła mi na gwizdek 🍴 Ale wyglądała bardzo porządnie.
edit. literówka
hmm planuje swojego ogolic wiec moze sie skusze 🙂 dzieki za opinie :kwiatek:
Hej, mam pytanie. Muszę przebrać Belfasta na dzień-dwa w inną derkę i zastanawiam się, czy lepiej zakupić grubszą (500g) i ubrać go w grubą, czy w cieńszą - przejściówkę i ewentualnie + polar? Obecnie stoi w 200g i jest ok, ale rozpruł ją na rozcięciu w łopatce i muszę ją zszyć 😤 Ta druga opcja wydaje mi się mądrzejsza, co?
ok, dzięki :kwiatek: chciałam się upewnić, a przez jeden dzień chyba nie zarośnie jak mamut, co? 😁 btw: widzę teraz, że po pierwszym goleniu za długo przetrzymałam go w przejściówce i szybko mi zarósł. Teraz mu cieplutko i póki co nadal jest łysy 🙂
dzięki :kwiatek: całe szczęście, że dera Jacsona sie porwała, już nie mogłam na nią patrzeć 😀 rozmiar wg mnie jest akurat, jest co prawda trochę większa niż Jacson, ale jak dla mnie to plus 😉