Howrse gra :)
Znowu dostałam passa bo ktoś, kto mnie wpisał jako sponsora kupił passy 😀
wątek zamknięty
Szara, można wysyłać po 1 przedmiocie do osoby, chyba raz na tydzień?
Dodatkowo zablokowało mi w ogóle wysyłanie do kogokolwiek chwilowo, więc ciężko będzie z wysyłaniem jabłuszek i rzodkiewek.. 😉
wątek zamknięty
Kurcze.
A nie wiesz kiedy cię odblokują ? ;>
EDIT : Czy takie wystawianie na zwykłych akcjach u pisanie w opisie żeby nie licytować konia, bo jest zarezerwowany dla kogoś tam, jest karalne ?
Bo wydawało mi się, że gdzieś o tym czytałam, a nie mogę teraz tego znaleźć.
wątek zamknięty
aaaa wreszcie znalazłam lizawkę!!! 😅
dodawać do znajomych, nick: freddie
wątek zamknięty
Na polskim howrse mam na wymianę:
Piorun Zeusa x 1
Czarna Orchidea x 1
Złote Jabłko x 1
Strzała Artemidy x 1
Krew Meduzy x 1
wątek zamknięty
Zuziasta, wymieniłabyś się na Puszkę Pandory?
Mam do wymiany:
Czarna Orchidea x2
Laury Dafne x1
Strzała Pandory x1
Konik Morski x1
agniecha930, ja bym chciała łajno ;d
wątek zamknięty
Co być chciała za Piorun Zeusa ? Bardzo pilnie potrzebuje :kwiatek:
Mogę zaoferować :
Złote Jabłko
Powiew Eola
Laury Dafne
wątek zamknięty
konie12, nic z tych rzeczy mnie nie interesuje. 😉 Najchętniej to bym chciała RO. 🙂
wątek zamknięty
Wiecie kiedy kończy się wiosna ? za ile dni ? :kwiatek:
wątek zamknięty
W Howrse, warunki pogodowe oraz temperatura, mogą zmieniać się codziennie. Informacja o pogodzie jest dostępna w prawym górnym rogu każdej strony. Pogoda musi być brana pod uwagę, kiedy kładziesz konia spać oraz przy uprawie roślin w twoim ośrodku jeździeckim.
W Howrse pory roku trwają tydzień. Jesień zaczyna się 1go dnia każdego prawdziwego miesiąca, 8ego dnia miesiąca zaczyna się zima, 15ego nadchodzi wiosna, a 22ego lato. Lato trwa do końca miesiąca, a z początkiem kolejnego miesiąca cykl zaczyna się od nowa.
Temperatura w grze zależy od pory roku, podobnie jest z ilością trawy na łące. Trawa na nawożonych łąkach rośnie obficie wiosną i latem, a rzadko zimą.
wątek zamknięty
dziękuję !! :kwiatek:
wątek zamknięty
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=366654Oferuję pokrycie moim ogierkiem connemara ;]
Dodatni BLUP ! 100 % Connemary 😉 Koń w czasie treningu ;]
Cena : 220 Equus.
Mogę wystawić pokrycie prywatne.
wątek zamknięty
to ja się wbije z moim ogierem :
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=657231punkt dorastania + uzgodniona suma (oczywiście nie drogo 😉 )
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/commerce?id=36288 - za 5 godzin kończy się moja ''1. tura koni na sprzedaż'' 👀
wątek zamknięty
Gdyby ktoś miał nadmiar łajna to ja poproszę :kwiatek:
Nick: jett
wątek zamknięty
To nie fair, wy ciągle piszecie, że złapałyście siodło szyte na miarę a ja ciągle mam tylko jabłka 🙁 I mam już ich 120...
wątek zamknięty
mi też latają głównie jabłka... czasami ogłowie zwykłe, czy punkty dorastania 💃
wątek zamknięty
ja na razie pracuje metodą zakładkową - i jakoś leci 🙂
Raz mi tylko chmurka przyleciała i o ile się nie mylę uzda szyta na miare, a tak to mieszanki, jabłka, rzepki, punkty i dwa razy najtańsze siodło 🙂
wątek zamknięty
A czy na polskim howrse lata RO ?
wątek zamknięty
Caira tak 🙂
wejdź na forum - tam ludzie piszą co mieli 🙂
wątek zamknięty
To nie fair, wy ciągle piszecie, że złapałyście siodło szyte na miarę a ja ciągle mam tylko jabłka 🙁 I mam już ich 120...
Ja też, czasami jeszcze tylko zdarzy sie punkt dorastania ;p
wątek zamknięty
Ja już złapałam 5 siodeł, co prawda te najtańsze, ale zawsze to coś😀😉 🏇
wątek zamknięty
Mój HoP jest nie fair ..
* 100 Equus
* 5 turnips
* 10 apples
* 3 aging points
edit : już tak 3 raz .. dwa wczoraj i jeszcze dzisiaj 😵
wątek zamknięty
ja jestem na polskim mój nick: Chuda
a ja dostałam kupe jabłek raz dostałam ogłowie pełno pasz i punktów dorastania
jak sie wysyła prezenty?
wątek zamknięty
ja jestem na polskim mój nick: Chuda
a ja dostałam kupe jabłek raz dostałam ogłowie pełno pasz i punktów dorastania
jak sie wysyła prezenty?
Jak masz znajomych to tam masz takie cuś ;p
wątek zamknięty
wejdź w znajomi na górze, i jak już wyświetlą Ci się to po prawo masz rączkę z prezentem, klikasz, przy nicku znajomego, któremu chcesz cos wysłać, i zatwierdzasz co 🙂 i już wysłane :kwiatek:
wątek zamknięty
wejdź w znajomi na górze, i jak już wyświetlą Ci się to po prawo masz rączkę z prezentem, klikasz, przy nicku znajomego, któremu chcesz cos wysłać, i zatwierdzasz co 🙂 i już wysłane :kwiatek:
Hej! Czytałam to co napisałaś. Ja nie ma żadnej rączki z prezentem obok 🙁
Dlaczego? 😡
edit: już wiem dlaczego! muszę miec 10 dni stażu, czyli jutro będę mogła 🏇
a może ktoś ma nadmiar pkt. dorastania? potrzebuję, nie mam wgl. mój nick: butonierka
( jeśli byłby ktoś chętny to od jutra 🙂 ) i zapraszajcie do znajomych, za każde gratulacje się odwdzięczę 😀
z góry dziękuję.
wątek zamknięty
na górze samej jest najpierw : Strona Główna ll Forum ll Poczta ll Znajomi ll Katalogi ll Pomoc ll Wyloguj.
Klikasz w znajomi i wyskakuje Ci lista znajomych (o ile wcześniej takowych zaprosiłaś, lub oni Ciebie zaprosili).
Masz już listę, po prawo równolegle z nickiem osoby której chcesz przesłac prezent jest ''zarządzaj'' I pod zarządzaj jest rączka z prezentem.
Muszisz ją mieć, nie będzie jej jeśli nie masz stażu 10 dni (chyba?) lub jeżeli wcześniej wysłałaś już osobie prezent (w ciągu ostatniego tygodnia) 😉
wątek zamknięty
na górze samej jest najpierw : Strona Główna ll Forum ll Poczta ll Znajomi ll Katalogi ll Pomoc ll Wyloguj.
Klikasz w znajomi i wyskakuje Ci lista znajomych (o ile wcześniej takowych zaprosiłaś, lub oni Ciebie zaprosili).
Masz już listę, po prawo równolegle z nickiem osoby której chcesz przesłac prezent jest ''zarządzaj'' I pod zarządzaj jest rączka z prezentem.
Muszisz ją mieć, nie będzie jej jeśli nie masz stażu 10 dni (chyba?) lub jeżeli wcześniej wysłałaś już osobie prezent (w ciągu ostatniego tygodnia) 😉
tak, muszę miec 10 dni stażu, właśnie przeczytałam w instrukcji 😀 czyli jutro będę mogła, dzięki za pomoc 🙂
wątek zamknięty
nie ma za co :kwiatek:
edit: jeśli ktoś ma na zbyciu punkty dorastania mogłabym poprosić na : alekkk :kwiatek:
wątek zamknięty
słuchajcie PILNIE potrzebuję dwóch punktów postarzania - wymienię na coś co mam, zapłacę kasą albo oddam za kilka dni te punkty. Proszę o wsparcie 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.