Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)

A co Ty jej tak bronisz? Daj już sobie spokój, wyraziłam swoje zdanie i go nie zmienię, NIE tylko ja to zauważyłam.
wątek zamknięty
inni tez zauwazyli to na tym samym zdjeciu.
bronie jej i innych osob na ktore tutaj najezdzacie bo to jest zalosne.

a jesli juz jest cos nie tak i koniecznie musicie o tym glosno powiedziec to moze napisalibyscie do osob ktorych to dotyczy a nie na forum.
wątek zamknięty
[quote author=podkówencja link=topic=1320.msg776702#msg776702 date=1290179524]

a jesli juz jest cos nie tak i koniecznie musicie o tym glosno powiedziec to moze napisalibyscie do osob ktorych to dotyczy a nie na forum.
[/quote]

O ile się nie myle to ten wątek jest właśnie od tego... 👍
wątek zamknięty
o nie, od tego nie sa jakies wątki!
a wątek taki powstal bo ktos go zalozyl....

Mysle ze forum jest bardziej od tego zeby znalezc tutaj odpowiedz na jakies pytania np co zrobic zeby moj kon przytyl i zyczliwi ludzie pomagaja Ci znalezc dobre rozwiazanie mowiac o swoich doswiadczenich.

Forum nie jest od tego zeby kogos obrażac. Jesli komus cos przeszkadza u kogos to powinien powiedziec to tej osobie 'osobiscie' a nie innym, ktorych to nie dotyczy.
wątek zamknięty
Matko, ale jednak powinniśmy się liczyć z tym, że jeśli gdzieś na forum publiczne wstawiamy jakieś nie-fajne zdjęcie to większość będzie komentować.
Tak, większość wątków powstała bo ktos je założył  🥂
wątek zamknięty
to wstawiajcie wlasne a nie czyjes....
bo to co tutaj sie dzieje jest masakrą!

wciaz mi nikt nie napisal czy chcial by aby ktos go na takim forum obrazal... (dodam nie znajac go osobiscie).
wątek zamknięty
Trudno nie "obrażać" kogoś kto dodaje takie zdjęcia.
Na pewno czułabym się urażona, ale 2 razy (nie tutaj) przytrafiła mi się taka sytuacja, ale wiedziałam że coś takiego może się zdarzyć
wątek zamknięty
oczywiscie ze do takich sytuacji dochodzi bo tacy sa ludzie....
wciaz jednak uwazam ze celem forum (jakiegokowiek) nie jest obrazanie sie!
wątek zamknięty
ee to tylko czepialstwo czepialstwa. nie widać aby Heroina miała zaciśnięte podgardle, nawet nie widać po niej samej aby coś jej tam przeszkadzało.
każdy z nas wie że jakby było na zdjęciu coś nie tak na pewno nie wstawił by to  do publiki własnej .
wątek zamknięty
To z Heroiną to juz z lekka przegięcie...
Czepiacie się garbatego, że ma dzieci proste  😵
wątek zamknięty
👍 dla tych co maja wiedze ksiazkowa a nie praktyczna
wyksztalcenie wyksztalceniem ale wazne jakie ma umiejetnosci w siodle czy tez z ziemi
czytajac prawie kazda strone a przynajmniej pare ostatnich wiem ze znam przynajmniej jakies cztery osoby
trzy z nich ida z sercem do jezdziectwa a jedna tylko po to by sie pokazac co to nie ona umie
uznam ze cala reszta wypowiadajacych sie "laikow" mozna przyrownac do tej czwartej postaci

nie wazne praktyka nie wazne serce ale za to wazne by sie pokazac kosztem konia

sorry za ortografie i brak polskich znakow ale nie pisze dyktanda lub wypracowania na j. polski

a jesli nadal komus cos sie nie podoba to niech pokaze na co jego  😀stac i jakie ma umiejetnosci

wątek zamknięty
ale glupio sie czyta  🙄
wątek zamknięty
wredzizna , to jakie mamy umiejętności większość z nas pokazuje w innych tematach tego forum.
wątek zamknięty
[quote author=podkówencja link=topic=1320.msg776696#msg776696 date=1290179239]

a tak z innej beczki, ludzie zastanowcie sie czy chcielibyscie zeby w sposob w jaki wypowiadacie sie tutaj o innych ktos wypowiadal sie o Was???

[/quote]

było tutaj moje zdjęcie (ciska wstawiła) , nie obraziłam się
dało mi to do myślenia i poprawienia się.
Drugie zdjęcie było pochopnie wstawione, bo określili, że głodzę konia. Jedynie nikt nie dowiedział się wcześniej, że koń był wykupiony od handlarza i była u mnie dopiero 2 tyg.
wątek zamknięty
Słuchajcie, a może załóżmy rzeczywiście wątek " własne kwiatki i śmiejemy się z samych z siebie" ciekawe ile byłoby odważnych,  którzy nie bali by sie że stracą że tak powiem na "poważaniu". Tak naprawdę wszyscy tutaj chcą być zauważani i ważni, ale  może nie kosztem innych i nie szukając dziury tam gdzie jej nie ma.
wątek zamknięty
jestem ZA
wątek zamknięty
ja też  😁
wątek zamknięty
Graba.   je ne sais pas
19 listopada 2010 18:40
Watrusia, ale przecież jest taki wątek jak samokrytyka...
wątek zamknięty
Graba masz rację jest taki wątek, ale tam więcej jest zdjęć gdzie pokazane są głupie miny czy po prostu jakieś wygłupy.
wątek zamknięty
Ej co wy macie do tej ,,Carmenowej ,, Nie znam jej , ale wchodze czasem na jej fbl . nie rozumiem dlaczego tak jedziecie na kogoś , jeżeli sami napewno popełniacie błedy ..

Więc wytłumaczcie mi ...
wątek zamknięty
Kawecan   Jeździec bez konia...
19 listopada 2010 20:26
herst123 sprawa jest WYJAŚNIONA.
Nie potrzebujemy kolejnej osoby, sama Carmenowa nam już tak wyjaśniła że skończyliśmy jej temat.
Nie potrzebujemy kolejnej osoby która mówi nam to samo 🤔
wątek zamknięty
PROSZE SKONCZYC OFFA. KAZDY NASTEPNY POST DOTYCZACY DYSKUSJI POWYZEJ KARANY BEDZIE OSTRZEZENIEM.carmenowa napisala co miala do napisania. dla chetnych jest watek "SAMOKRYTYKA" zapraszam tam
wątek zamknięty
Ja bym się nie zdziwiła, gdyby ktoś wstawił tutaj moje zdjęcie z hubertusa, z pogoni. 🤣

Właściciel konia, na którym jeżdżę, powiedział, żebym podjechała do niego, bo mi przedni ochraniacz zjeżdża. Podjechałam, poprawił, pojechałam dalej gonitwę, wygrałam gonitwę, z bananem na twarzy wracam do stajni. Zsiadłam z konia, patrzę.. Lewy przedni ochraniacz założony łyżką do przodu, rzepami do wewnątrz (w zwykłych skorupach). 😵
Ludzie myśleli, że ja to tak założyłam. Gdyby gdzieś pojawiło się zdjęcie z pogoni-zostałabym męczącą konie dziewczyną, która myśli, że jest taka fajna, a nawet ochraniaczy nie potrafi założyć. I jak ten koń w ogóle dał radę biegać (dodatkowo jeden z ochraniaczy był dobrze, drugi na odwrót)?!

Kwiatkiem (co prawda nie fotoblogowym.. 😉 ) jest chyba tutaj właściciel Liwii. Jak można ściągnąć ochraniacz z konia i założyć go na odwrót, mając obok drugą nogę i "wzór" , jak to powinno wyglądać? 😵 Zaczynam się martwić, jak on zakłada ochraniacze, jak jedzie w teren.
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] ciągnięcie offtopicowej dyskusji wbrew prośbom moderatora
wątek zamknięty
o rany, jak widzę tytuł watka, który mi się nie podoba to nie wchodzę. proste  😉
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] ciągnięcie offtopicowej dyskusji wbrew prośbom moderatora
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
20 listopada 2010 02:41
zgodnie z zapowiedzią katiji - agniecha930 i tajnaa - załapałyście się na ostrzeżenia.
zdecydowanie proszę zakonczyc offtop.
c.
wątek zamknięty
Kończę offtopa 😡 🤣

😂 😂 znajoma moja..
z galerii: http://nk.pl/#profile/13528255/gallery/album/2/73
wątek zamknięty
madmaddie   Życie to jednak strata jest
20 listopada 2010 13:26
kobieta-kot
wątek zamknięty
raczej pajak 😉
wątek zamknięty
sexowna fota nie ma co...zaraz jej ta rułka pęknie pod nogą 😂
wątek zamknięty
Donia Aleksandra ale by było  🤣
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.