Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)

okej, dajmy może jakiegoś następnego 'kffiatka' i skończmy  🚫
wątek zamknięty
veronique, powala mnie twoje wyksztalcenie, jestem pod glebokim wrazeniem. serio, twoj blask mnie przycmiewa. mozesz sobie nim tez oswietlic slownik jezyka polskiego.
instruktor, technik hodowca, nooo.. to nie lada kwalifikacje!
wracam do mojego nudnego zycia...
wątek zamknięty
Wilejka   nie. na wiele sposobów !
18 listopada 2010 13:52

Liczę, że przestaniecie ujeżdżać po ludziach , których nie znacie bo jest to poprostu niesmaczne!!!!

więc przestańcie ujeżdżać po ludziach i tyle, zamknijcie ten wątek ! 😁

przepraszam, rozbawiło mnie to :kwiatek:

wątek zamknięty
kolorwiatru   Pani władczyni imperatorka
18 listopada 2010 13:58
veronique wiesz jak mawiała moja polonistka? Że ten kto sam się chwali, to tak jakby się gównami smarował...
wątek zamknięty
Dziewczynka trochę chyba wyrosła z kucyka:http://www.qnwortal.com/modules.php?name=galeria2&g2_itemId=228684
ale w Hubertusie wystartowała.
wątek zamknięty
18 listopada 2010 14:05
Cień na śniegu ty się nie znasz, przecież jak będzie własnymi nogami też się od ziemi odpychała to mają z koniem większe szanse by złapać lisa  😜
wątek zamknięty
veroniqe zacięcie polonistyczne i wrodzone umiejętności posługiwania się językiem polskim to u Ciebie chyba za mało, żeby wiedzieć co znaczy słowo "bynajmniej" z Twojego poprzedniego postu i żeby umieć się nim posługiwać w odpowiednim kontekście. Zajrzyj jednak do słownika...
wątek zamknięty
Kolorwiatru no, nigdy bym się nie domyśliła.Trzeba to opatentować!
wątek zamknięty
18 listopada 2010 14:11
[quote author=Cień na śniegu link=topic=1320.msg775206#msg775206 date=1290089327]
Kolorwiatru no, nigdy bym się nie domyśliła.Trzeba to opatentować!
[/quote]

Jestem za!  🏇 W końcu potrzeba matką wynalazku  😁
wątek zamknięty
Słuchajcie, tak naprawdę trochę jest racji w tym co pisze veronique, krytykujemy wszystko co sie da, niekiedy na przekór żeby tylko krytykować. Kiedyś były pamiętniki ,albumy a teraz korzysta sie z kompa i nieprawda że osoby wstawiające zdjęcia muszą liczyć się z tym że ich zdjęcia idą na świecznik. Gdzie jest napisane że taki temat musi być na forum? a jeżeli już jest, to bądźmy dojrzali i wstawiajmy  to co jest naprawdę naganne i kwalifikuje sie jako kwiatek. Co do zdjęć, to tylko uchwycony moment, chwilka, w tym momencie koń może zadrzeć głowę, podrapać sie po klacie, odgonić muchę z niej i itp a wychodzi że wisimy na pysku. Na zdjęciach tylko ładnie wychodzimy jak pozujemy bo sie staramy. Cóż , najlepiej by było wstawiać zdjęcia gdzie byłoby wszystko bez zarzutu, ale tak się nie da. Z ostatniego Huberta mam takie zdjęcie gdzie chciałam kobyłę cofnąć, a ona rozkojarzyła mi się, zadarła łeb i jeszcze wykrzywiła a ja pochyliłam sie bo chciałam zobaczyć co ona wyprawia , to był moment a koleżanka akurat zrobiła zdjęcie i wyszło masakra, kobyła ma zadartą głowę a ja wiszę na pysku, gdybym to wstawiła, to pewnie przez pięć stron byłaby dyskusja. Mówiąc szczerze miałabym niezłą radochę czytając komentarze i pewnie w końcu napisałabym wyjaśnienie. Zastanówmy sie czy to co tutaj wstawiamy i komentujemy (krytykujemy) to rzeczywiście kwiatki czy tylko niezbyt  udane zdjęcie.
wątek zamknięty
18 listopada 2010 14:21
Watrusia masz całkowitą rację i zgadzam się z tobą kropka w kropkę. Ale weź pod uwagę fakt, że sama Carmenowa wypowiedziała się na ten temat, spokojnie i grzecznie wszystko wytłumaczyła i sprawa stała się jasna i przejrzysta. Jednak niedługo później wpada tu krzykacz, który w dodatku nic do wątku nie wnosi, a jeszcze wychwala się czym i kim to nie jest.
wątek zamknięty
Cariotka   płomienna pasja
18 listopada 2010 14:26
jeżeli wiemy że zdjęcie przedstawia coś co można skrytykować to nie wsadzajmy Tego w net, albo liczmy się z opinią innych😀
wątek zamknięty
kolorwiatru ten krzykacz  napisał to co myśli i jak już napisałam, miał  trochę w tym racji, a że zaraz został zjechany to sie wychwalał 😉
Cariotka nie prawda, nie każdy kto wstawia zdjęcie do neta zaraz musi się liczyć że zdjęcie trafi do jakiegoś forum. Nam łatwo to oceniać, bo o tym wiemy, bo sami siedzimy na forach.
wątek zamknięty
Bischa   TAFC Polska :)
18 listopada 2010 14:53
Po jaką cholerę się w ogóle odzywał, skoro sama zainteresowana wytłumaczyła kulturalnie sytuację  🤔wirek:
wątek zamknięty
On chyba nie odniósł się do tej pojedynczej sytuacji, a do całego wątku.
I został zaatakowany za wyrażenie własnego zdania, a może je mieć chyba odmienne od niektórych z Was.
wątek zamknięty
za nim zaczniecie czepac sie innych spojrzcie na siebie...
przyklad?!
http://www.photoblog.pl/tajnaa/79995230/moja.html
czepia sie innych a sama co nie ktoree paseczki za mocno zapina....
wątek zamknięty
CeraŁ   dużo dużo zmian..
19 listopada 2010 14:07
podkówencja   Ja tu nie widze nic strasznego, wszystko jest OK. Nachrapnik jest normalnie zapięty i co najważniejsze jest zapięty wysoko a nie zaraz na nosie.. to już chyba przesada... Coś Ci nie wyszło..... 😉
wątek zamknięty
podgardle. we wszystkich stajniach mnie uczyli ze powinno byc tam tyle luzu zeby zmiescila sie cala pięsc. a tutaj go nie widze....
ogolnie nie interesuje mnie to, ale sam fakt czepiania sie innych w taki sposob w jaki robicie to tutaj (mowie rzecz jasna ogolnikowo) jest dla mnie conajmniej zalosny.

ktos tutaj napisal ze w wiekszosci przypadkow informujecie osoby na ktore najezdzacie... hmmm w jakos to wątpie.
wątek zamknięty
podkówencja, pasek podgardlany "opada" niżej, na ganasze. Gdyby przytrzymać go ciut wyżej, tam gdzie odmierza się tą pięść zapinając go, byłoby tam tyle miejsca, ile trzeba.
wątek zamknięty
moim zdaniem pasek u Carmen Carmenowej tez jest okej a mimo to niezle po niej pojechaliscie.
Pewna osoba tutaj napisala mądrą odpowiedz... kiedy sama 'poszkodowana' sie odezwala cala reszta zamilkla.... nawet Was nie stac na przepraszam ;/;/
trudno sie przyznać do błedu co nie??
wątek zamknięty
ooo  🤔wirek: biedny konik  🤔 moja mimo, że ma ogłowie 4 to niezbyt się tam pięść mieści, ale luz jest. zastanawiam się nad kupnem nowego podgardla.
koniec ot.
wątek zamknięty
ale ja nie twierdze ze Hera Tajnej to biedny konik.
nie mam podstaw by to stwierdzac...
zrobilam tylko to, co Wy wszyscy tutaj robicie... wysunełam głupie stwierdzenie po jednym zdjeciu....
wątek zamknięty
podkówencja hehe wiem kim jesteś, żałosne jest to co robisz wiesz?  😁 😁 😁
wątek zamknięty
kim jestem, slucham?
wątek zamknięty
za pewne człowiekiem  😉
Szukasz dziury w całym i tyle. Nie ma co się mścić, zapewniam Cię, że mój koń ma podgardle zapięte wręcz za luźno /ahh te HKMowskie rozmiarówki/. Opada na ganasze a pięść ma się zmieścic w miejscu gardła a nie ganaszy prawda?

wątek zamknięty
patrz co napisalam wczesniej 😉
z reszta uwazam ze wiekszosc osob tutaj szuka dziury w calym....

widzisz, patrzac na zdjecie ktore tutaj dodalam wyglada jak by bylo ciasno, Ty mowisz ze jest luzno no i okej, wierze Ci...
bo to tylko jedno zdjecie, na podstawie tego nie da sie nic ocenic.
wątek zamknięty
tajnaa, podkówencja wyjaśnione ? to ok  😵
wątek zamknięty
Jeżeli chodzi Ci o to, ze czepiłam się właścicielki Carmen to mogę stwierdzić, iż za ciasno zapina nachrapnik nie po 1 zdjęciu - niestety. Mimo, że pojawiła się tutaj to i tak nic ani nikt nie zmieni tego, jak zapina. Będzie robiła to co uważa za słuszne.  😉
OK koniec OT  :kwiatek:
wątek zamknięty
http://mszanowo.wm.pl/7667-0,Rajd-Hubertus-w-Bratianie,189770.html

nie wiem jak Wy, ale ja zazdroszczę mu wodzy 😉
wątek zamknięty
a nie pomyslalas o tym ze moze faktycznie jest luzny?
Spojrz chociazby na to zdjecie co dodala tutaj na forum albo chociaz by na obrazek jaki ma na forum pod loginem.
albo na jakiekolwiek inne zdjecia na jej photoblogu na ktorych widac ze jej kon ma duzy łeb i wargę.

na zdjeciu ktore tutaj dodalas meksykan byl faktycznie zle zapiety, ale zostalo wyjasnione dlaczego i mimo to wrzucilas to zdjecie tutaj drugi raz tak jak bys nie przyjmowała tego dowiadomosci.
Z resztą tak jak napsialas, bedzie robic co uwaza za sluszne.... jak kazdy!

a tak z innej beczki, ludzie zastanowcie sie czy chcielibyscie zeby w sposob w jaki wypowiadacie sie tutaj o innych ktos wypowiadal sie o Was???

Tercet jak się nie ma co się lubi, to sie lubi co sie ma heh 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.