MODERACJA - NOWY NABÓR - ZGŁOSZENIA.
na pewno nie będe kandydować.
ee.. baby ja słowna jestem 😉
Mówię, ze się następnym razem zgłoszę ok ? spokój mi tu 👿
Nie wyjeżdżam, nie umieram i nie mam zamiaru przestać tu wchodzić, po prostu nie będę już na was krzyczeć 😁
Edit:
Dziękuję za miłe słowa :kwiatek:
Idźcie sprawdzić czy o nikim w ankiecie nie zapomniałam, bo jestem w trakcie remontu i siedzę przykryta folią 😉
ninevet, ja rowniez dziekuje, fajny z Ciebie mod. :kwiatek:
Złamię śluby milczenia, bo wydaje mi się to ważne.
Jeśli wolą dyskutantów jest zmiana moderacji - a uznano tę wolę -wybory- powinno się zdjąć ban dla wrotki,żeby mógł wziąć udział w głosowaniu.
Pomijając całkiem - czy ban był słuszny i sprawiedliwy czy nie- chyba zgodziliśmy się co do tego,że był przyznany nieprawnie.
Przez zawieszonego moderatora. Potwierdził to inny moderator.
Zatem.... ???
Trochę dziwna sytuacja. Formalnie to na dzień dzisiejszy (zgodnie z moją tzw. "przedebilną" ankietą) moderacja nie istnieje. Co prawda ja i Nine mamy jeszcze guziczki, ale nie wiem czy mamy moc decyzyjną. Jeśli bełkoczę to palnij mnie w makówkę.
Trochę dziwna sytuacja. Formalnie to na dzień dzisiejszy (zgodnie z moją tzw. "przedebilną" ankietą) moderacja nie istnieje. Co prawda ja i Nine mamy jeszcze guziczki, ale nie wiem czy mamy moc decyzyjną. Jeśli bełkoczę to palnij mnie w makówkę.
Ty podjąłeś dyskusję z wrotki w wątku o samochodach - to mnie ogromnie zdziwiło, zatem może wrotki jest odbanowany?
A czy masz moc decyzyjną? Nie wiem. Wrotki jest pozbawiony czynnego i biernego prawa wyborczego na podstawie nieprawnie wydanej decyzji. Jak dopalacz. 😂
Ty podjąłeś dyskusję z wrotki w wątku o samochodach - to mnie ogromnie zdziwiło, zatem może wrotki jest odbanowany?
A czy masz moc decyzyjną? Nie wiem. Wrotki jest pozbawiony czynnego i biernego prawa wyborczego na podstawie nieprawnie wydanej decyzji. Jak dopalacz. 😂
Zacytowałem Wrotka z czasów jak jeszcze istniał na forum. Zbanowany nadal. Myślę, że w zaistniałej sytuacji to Q. mogłaby podjąć stosowną decyzję.
ninevet, wawrek, ja rozumiem, ze ustepujecie, ale prosze was, moderujcie do rozstrzygnicia wyborow, bo zaczyna robic sie bajzel. pliz pliz :kwiatek:
To ja spytam lekko prowokacyjnie WSZYSTKICH kandydujących :
-Jaką decyzję podjęlibyście DZIŚ w sprawie bana dla wrotki gdybyście mieli już owe słynne "guziczki"?
Tania, a co z ciszą wyborczą? 😁 Jasne, że każdy teraz napisze, że ofkors, przecież ban się nie należał, że to że sro 😉
tzw kiełbasa przedwyborcza 😁
ninevet, wawrek, ja rozumiem, ze ustepujecie, ale prosze was, moderujcie do rozstrzygnicia wyborow, bo zaczyna robic sie bajzel. pliz pliz :kwiatek:
Póki co zgłoszenia są "robione". Ogłoszenia sprzątane na bieżąco. Kwestie dyskusyjne pozostają w zawieszeniu do czasu zakończenia wyborów.
Tania, a co z ciszą wyborczą? 😁 Jasne, że każdy teraz napisze, że ofkors, przecież ban się nie należał, że to że sro 😉
Nie wiedziałam,że jest cisza przedwyborcza.Jest? Dwa tygodnie?
Uważam,że casus wrotki to dobry przykład i warto się nad nim pochylić.
A zamiatanie śmieci pod dywan, zwłaszcza,że jeden z moderatorów powtórnie kandyduje, nie przynosi nigdy nic dobrego.
No, ale jak tam chcecie.
A jak już piszę to dodam jednak :
-wrotki obrażał i wcześniej -na przykład guli - i nie był za to banowany - czyli ban poza tym,że nielegalny był stronniczy.
I chętnie poznałabym zdanie kandydatów na ten temat.
Tania O ile dobrze pamiętam ty obiecałaś zamilknąć póki nie zniesiony zostanie wrotkiemu ban. Czy twoje obietnice są bez pokrycia?
A tak na boku macie niezły syf na tym forum. Czytam bo lubię, mało się udzielam. Subiektywizm górą!
Ale to nasze forum i stosuj się do jego reguł - edytuj posty.
Tania O ile dobrze pamiętam ty obiecałaś zamilknąć póki nie zniesiony zostanie wrotkiemu ban. Czy twoje obietnice są bez pokrycia?
Obiecałam. Nie dotrzymałam słowa.
Bo zirytowało mnie doskonałe samopoczucie abdykujacych moderatorów w świetle przykrości, jakich doświadcza Met z powodu ich zaniedbań.
Przeszkadzają Ci moje pytania? Zignoruj mnie.
-wrotki obrażał i wcześniej -na przykład guli - i nie był za to banowany
Guli obrażał każdy kto chciał i nadal każdy może to zrobić bezkarnie.
Guli raz napisała skargę, która nie doczekała się nigdy odpowiedzi.
Proszę więc nie posługiwać się moją osobą w rozgrywkach.
Kolejny raz i kolejna osoba.
Z jakiegoś przecież powodu nie udzielam się w tego typu wątkach.
Tania nie przeszkadzają mi a śmieszą. Robisz z siebie paniusię rodem z ,,Lalki" a sama nie potrafisz zastosować się do swoich własnych wyznaczonych reguł.
Jak to o tobie świadczy?
Tania nie przeszkadzają mi a śmieszą. Robisz z siebie paniusię rodem z ,,Lalki" a sama nie potrafisz zastosować się do swoich własnych wyznaczonych reguł.
Jak to o tobie świadczy?
Ja nie kandyduję . Zatem może sobie świadczyć jak chce.
Osobę Guli przepraszam,że dałam jej przykład.
Nin, bardzo, bardzo mi przykro, że nie będziesz już modem =(
Tania Jestes ponizej krytyki.
eee bez przesady🙂 jest nowy czas (wybory) i nowe pytania. I wg mnie wrotki powinien zabrać głos😀
A cóż to za nowość? Wszyscy moderatorzy odchodzą?
Nie powiem, chyba słabe macie nerwy :P
Z tego co wyczytałem to kilka tępych panienek urządziło sobie przewrót. Nudziło sie w domu. Ot co ! A modzi unieśli sie honorem.
Bo zirytowało mnie doskonałe samopoczucie abdykujacych moderatorów w świetle przykrości, jakich doświadcza Met z powodu ich zaniedbań.
Jakich to zaniedbań się Pani Tania dopatrzyła ?
Tego, że co ? Nie stworzyłam Myszy 2giego konta by móc ją zbanować?
Czy może tego, że nie łamałam za nią regulaminu by mieć powód?
Aaa to lecę jej się włamywać na konto, przy odrobinie szczęścia zgadnę hasło.
Przykro mi, że nie było powodu by Mysze zbanować lub uciszyć.
Też mi się nie podoba, że krytykuje Metkę ale niestety ten fakt nie pozwala mi na danie jej bana.
Złamię śluby milczenia, bo wydaje mi się to ważne.
Rozumiem, że ten niepokój o stan uczuć Met jest tylko na potrzeby tej dyskusji ? Bo z tego co zauważyłam to jak [url=
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,178.420.html prosił]tu[/url] proszono Cie o pomoc i informacje to postanowienia o milczeniu nie złamałaś.
Strzyga, kujka - 🙂 :kwiatek:
Tania chce samowolki, ,,nad-imperatora" jako moda, który będzie jej prawą rączką. I przy tym jest beznadziejnie subiektywna, stawia się na jaśnie hrabinę , która może wszystkim dokopać. Do każdego ma pretensję tylko nie do siebie. Czysta jak łza się znalazła. Wszyscy są poniżej jej poziomu, ale to ona sama nie trzyma sie wcześniej wyznaczonych własnych reguł.
Najłatwiej jest opluć moda, bo taka moda prawda?
Odnośnie pomocy z "tu" - nie czytałam akurat tego wątku. Niech będzie,że moja wina.
Co do wątku o koniach z Lubina już od wpisu Kamila Brata zaczął się bałagan.
I potem rzeczywiście już nie dało się nad tym zapanować.
Zadałam proste pytanie- czy nieprawidłowo wydany ban powinien nadal być w mocy.
Dodam,że Regulamin nie przewiduje bana czasowego .
Chciałam poznać opinię kandydatów na Moderatorów , żeby dobrze wybrać .
Nie rozumiem dlaczego to aż tak wszystkich boli?
I pewnie nie zrozumiem. Może to sygnał dla mnie ?
Aslan - nie gorączkuj się. W końcu ja to tylko jeden głos w ankiecie.
Aslan, zrejstrowany na forum Październik 27, 2010, 14:44:39 , jest z nami 12 dni, ale ma doskonale wyrobiona opinie o uzytkownikach, moderacji, przewrotach i tym co sie dzieje na forum. na wyrobienie tej opinii, pozwolil mu w ciagu tych 14 dni czas spedzony on line: 1 godz. 27 min. zalogowany na konskim forum, ani razu nie wypowiedzial sie w tematach na konskich, jedynie towarzyskie, a glownie techniczne. i szuka zadymy... to przykre.
Wiecie co ? Cholernie denerwuje mnie Wasze zachowanie. Przed zbanowaniem wrotka, była mega afera, jak to taka osoba, obrażająca wszystkich, może nie być ukarana, jak ON to was rzekomo denerwuje i irytuje. Po tym jak modzi ZAREAGOWALI bo miarka się w końcu przelała, to połowa zaczęła kłócić się, czemu to wrotka zbanowano. Cholera, zdecydujcie się czego chcecie ! To jest po prostu kpina w oczy modów, najpierw chcecie kary, a potem nagle kara za wysoka.
Powiem szczerze, że naprawdę jesteście dorośli, a zachowujecie się dużo gorzej niż Qń@rk! ! Zdecydujcie się. No i powodzenia nowym modom w użeraniu się ze stadem niezdecydowanych kobiet miewających złe dni... 😵
A i jeszcze coś : zróbcie może wątek pt. ''wrotek'' i tam składajcie wszelkie zażalenia, bo gdzie nie wejdę, to macie pretensje i wielkie żale... 😫
...chyba że jest to istniejący forumowicz który się rozmnożył pod inym nickiem
katija Moja kruszynko widuję to forum od kilku miesięcy przez moją kumpelę z którą mieszkam. Więc bądź tak dobra misiu pysiu pączusiowy i nie oceniaj mnie ok?
Sama jesteś nasączona jadem, aby wszystkich gnoić i nie patrzeć się za siebie. Jak nadarzy się okazja to pierwsza rzucasz kamieniem i stosujesz metodę spychologii.Cwaniara. Wszyscy winni tylko ja jestem fajna.
Nie wiedziałem że moja wiedza postrzegana jest na zasadzie- Nie wypowiedział się na wątku końskim.
Chcesz? No to zrobimy krótkie streszczenie całej mojej wiedzy którą mogę użyć w temacie koni: Mam jednego w gaciach i powiem ci rosły z niego ogier- Czy to ci wystarczy?
ElaPe ja wiem że pewne rozwiązania wydaja ci się najprostsze, ale powiem ci mój drogi myślicielu jesteś w błędzie. Tak jak w każdej zresztą dziedzinie.
Wy wszyscy do oceniania ludzi jesteście pierwsi gdzie bijecie przy tym poziom prostactwa na wszystkie możliwe skale. Najłatwiej oceniać innych i wdawać się w głupie dyskusje, a później zwalać winę na moda że sprawa przybiera chamski ton. Sami sobie jesteście winni.