Chyba najwyższy czas na ten wątek 😵 Obawiam się, że zima się zaczyna. Spojrzałam przed chwilą za okno, niepokoją mnie białe płatki spadające z nieba, rzadko co prawda, no ale.. Zimno i wieje wiatr.. A jak u was?
Biała Podlaska - Niepokojące płatki śniegu ustały 😁 Niestety, wieje przeokropnie, a wczorajszy deszcz (= ujeżdżalnia bagno) wykluczył jazdę na parę dni. edit : pogoda zmienia się co chwila. Aktualnie pada deszcz.
u mnie dzisiaj oprocz tego ze caly dzien bylo strasznie ciemno i nawet na chwile sie nie rozpogodzilo to nie spadla ani jedna kropla deszczu a w poludnie bylo 17-18st. 👀
A dokładnie w tym miejscu w Norwegii Zimę miałam przez tydzień jakieś 2 tygodnie temu. Czyli śnieg po kostki. A teraz od tygodnia leje deszcz, ale już przestałam zwracać na niego uwagę 😁
W Sopocie ciemno jakby 17 była, nie pada ale ta szarzyzna sprawia że odechciewa się wystawiać nos spod kołdry... :/ To już wolałabym, żeby śnieg spadł.
Hehe, nie marudzcie tak, że leje bez przerwy, bo w tym roku na prawde mamy fajna jesien i sloneczna 🙂, a przy najmniej u nas - w Krakowie 🙂. Dzis faktycznie leje, wczoraj wialo (i dzis tez) ale dotychczas bylo slicznie 🙂.