Hehe myślisz? Zobaczymy.. 🙂
na pewno nie będe kandydować.
a ja bym wawrek , xxagaxx i sei proponowała, wydaje mi się, że byliby dobrymi moderatorami 😉 Cięta riposta wawrka, dojrzałość Agi i przemiła sei tworzyliby naprawdę fajną trójkę 😉
noen świetna wazelina 👍 wawrek jest modem obecnym 😉
Nie wazelina tylko po prostu tak myślę. Tak jak widzę, każdy wyraża tu SWOJE własne zdanie. Więc w takim razie połowa forum wazelini podając kandydatów ? 😵 A jestes może zła dlatego, ze to nie Ciebie widzę w roli moda ? 🤔 Czasami mogłabyś powstrzymać się od swoich chamskich odzywek 😉
😵 tak noen jestem strasznie zła.
Chodzi mi o końcówke Twojej wypowiedzi ale egal, to nie miało być ni troche chamskie 😉
Miło mi bardzo, w sumie to jestem zaskoczona, że gdzieś tam jesteśmy zauważalni. Pisze jesteśmy - bo działamy w "dwupaku" 😉
Obawiam się jednak,że zwyczajnie nie damy rady. Oboje jesteśmy zapracowani. Ja czytam w miarę często- przekazuję dalej Bogdanowi, jak uznamy za stosowne to się udzielamy. Nadal jako moderatorów widziałabym Nin i Wawrka + dodatkowa opcja. Na pewno będziemy głosowac 😀
ps. ja widziałabym jeszcze jako moda BASZNIĘ- konkretna osoba, zdecydowana, znająca temat, trzymająca emocje " na wodzy" 😉
katija nawołuję Cię tutaj 🤬
katija nawołuję Cię tutaj 🤬
i ja 😎
no właśnie: wołamy cię Katija 😲 😲
hah, i jeszcze na pw jestem molestowana 😉 uwazam to za wyroznienie i zglaszam sie.
ale bedzie obciach jak bede miala 3 glosy 😀
cztery :kwiatek:
😅
może jakieś hasło wyborcze?
np
KATIJA - MODERACJA BEZ UPRZEDZEŃ 😉
ja w tej roli widzę Zairkę, Katije, Makrejsze bądź BASZNIE
katija - zaraz się zrobi kampanię wyborczą 😁
dodałam godzinę do której przyjmowane są zgłoszenia :kwiatek:
katija ja i bez kampanii jestem za 🙂
No to katija ma już speca od marketingu i ludzi, którzy jej zrobią kampanie wyborczą - coś czuję, że wygraną ma w kieszeni 😀iabeł:
ElaPe z Katiją razem byłyby super 😉 😅
katija - specjalista od reklamy i public relation do usług 😁
uwazam to za wyroznienie i zglaszam sie.
Katija super super super!!!!
ja bym w roli moda widziała, akazzi dramkę tajną 🙂🙂
Katija- jeśli głosów zdobędziesz cztery, to ten czwarty będzie mój 😀 Moim zdaniem nadajesz się.
[quote author=szalonakobyła link=topic=36493.msg760546#msg760546 date=1289034072]
ja bym w roli moda widziała, akazzi dramkę tajną 🙂🙂
[/quote]
Jeśli miałaś mnie na myśli to mi miło. Rozważam taką możliwość, choć pewnie dla większości nie jestem użytkownikiem, z którego byliby zadowoleni jako mod, bo mimo, że wątki czytam to nie za wiele się udzielam, jeśli już to najwiecej w KRM. Startowałam poprzednim razem, ale wtedy byłam "za młoda stażem", więc może tym razem też wystartuje.
Przeglądając twe posty Akzzi nie znalazłam nic co by mogło wskazywać na to abyś funkcji moda nie powinna sprawować - wyglądasz mi na osobę zrównoważoną, niekłótliwą, niekoniecznie na siłę chcącą udowadniać swe racje.
Katija masz i mój głos 😅 😅
sorry akzzi 🙂
pomyliłam się. Tak chodziło o Cb. Wydajesz mi się bezkonfliktowa spokojna, zrównoważona, miła. Chyba takiego moda nam potrzeba. Myślę, że będziesz też bezstronna. PRÓBUJ!
Zgłaszam swoją kandydature.
Caroline
Medziiik
Wiedźma
Zairka
akzzi