CSI Katowice Parada Horse Show 2-5.XII.2010
no już się w sumie doczytałam, choć na początku za chiny nie mogłam 🙂
niektórzy się nudzą porobili sobie kryptoreklamę imprezy -
🙂
a mnie mąż wk***** bo powiedział, że nie chce mu się jechać do Katowic, więc... nie jedziemy 😤
No rzesz KURDE 🤬
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=30880.msg759340#msg759340 date=1288944714]
a mnie mąż wk***** bo powiedział, że nie chce mu się jechać do Katowic, więc... nie jedziemy 😤
No rzesz KURDE 🤬
[/quote]
a) zmien meza
b) zabierz sie z kims kto jedzie
c) konntynuuj wkurzenie i nic z tego nie wyniknie😉
wybor nalezy do ciebie🙂😉)))
lostak wkurzenie mi zapewne przejdzie za parę dni 😉
Ja bym wybrała opcję b.Przecież nie wszędzie chłop nas musi wozić,szczególnie jak konie nie są jego miłością🙂
D+A ale on lubi konie 😉
No nic. Widzę, że niepotrzebnie to napisałam. Po prostu chciałam się "wyzłościć" 😉
Ale ja wcale nie twierdzę,że nie lubi🙂 Mój też konie lubi,na torwar zawsze ze mną idzie,nigdy nie ma pretensji że z końmi spędzam dużo czasu itd. Chodzi mi po prostu o to,że wiem,że nie są one dla niego aż tak ważne jak dla mnie i że po całym tygodniu pracy i niewysypiania się średnio może chcieć mu się jechać ze mną gdzieś 300km o świcie oglądać cały dzień konie i końskie szmatki. Wprawdzie twierdzi,że do Poznania jedziemy razem,ale jak zmieni zdanie to pojadę bez niego 😁
edit: a na faceta ponarzekać i się trochę powkurzać nie zaszkodzi 🤣
D+A rozumiem 😉
No cóż, jakoś to przeboleję. Samej nie chcę mi się jechać. Musiałabym codziennie dojeżdżać z Gliwic do Katowic (bo nocowałabym u babci) a to trochę upierdliwe 😉 Kończę już OT i nie marudzę więcej 😉
Nasturcja-Renata
a szkoda bo ja i Polonez i pare innych osob tez bedziemy dojezdzac z Gliwic codziennie i moze bysmy sie poznały 🙂
Hypnotizea to zmienia postać rzeczy 😎
Musze to w takim razie przemyśleć. Wzięłam 2 dni urlopu specjalnie na te zawody. Byłoby mi bardzo miło :kwiatek:
lostak którego dnia występujesz ?
Ha, dostałam akredytacje turutu 😎
lostak występuje w sobotniej gali wieczornej 🏇
Nasturcja-Renata ja mam zamiar się wybrać (-: ale to jeszcze mocno wstępne plany
Nasturcja-Renata, z Gliwic do Katowic jest rzut beretem. Ja jade na CSI Zabrza samochodem, na pewno bede w piatek, jak w pozostale dni, to jeszcze nie wiem. Moge Cie zabrac, gdybys miala problemy z transportem, musialabys tylko przetransportowac sie do Zabrza 🙂
edit: Czy ktos z Was orientuje sie, jak to jest z fotografowaniem w Katowicach? Jak bylo w poprzednich latach? Robili problemy jakies? Bo nie ukrywam, ze chcialabym sobie troche popstrykac, niekoniecznie siedzac na krzeselku w sektorze niebieskim :P
Ja w zeszłym roku nie miałam z zdjęciami problemów.
Ja też jadę - na pewno sobota i niedziela, piątek się zobaczy. Już oszczędzam kaskę na małe zakupki 😀
A bilety już pokupowane? 🙂
Ja postaram się wpaść w piątek, a jeśli nie, to na pewno w sobotę 🙂
Jakby ktoś z Krakusów chciał się wybrać - zapraszam! Mam 4 wolne miejsca w aucie 🙂
edit: Czy ktos z Was orientuje sie, jak to jest z fotografowaniem w Katowicach? Jak bylo w poprzednich latach? Robili problemy jakies? Bo nie ukrywam, ze chcialabym sobie troche popstrykac, niekoniecznie siedzac na krzeselku w sektorze niebieskim :P
Fotografowanie z nad barierek w innych sektorach - bez problemu, tylko ludzie czasem się wkurzają, że się niby im zasłania 😉
Żeby zejść niżej na poziom parkuru trzeba już mieć akredytacje.
Karutek, dziekuje za odpowiedz, wlasnie o to mi chodzilo, czy mozna podejsc pod sam parkur.
moze mi ktos podlinkowac propozycje, w jaki dzien co bedzie sie odbywac?
podobno nie ma po polsku - to zaden problem, ale nawet po angielsku nie moge znaleźć...
z góry dziękuję 😉
Jak to jest, jak sie ma akredytacje, to normalnie trzeba placic za bilety wstepu czy wchodzi sie za darmo wtedy? Moze ktos sie orientuje 🙂
Dostaje się taką fajną bransoletę na ręke oraz plakietke i jest darmowe wejście na wszystkie dni 😉
Nasturcja-Renata ja mam zamiar się wybrać (-: ale to jeszcze mocno wstępne plany
MsCarmen dzieki za odzew :kwiatek:
Nasturcja-Renata, z Gliwic do Katowic jest rzut beretem. Ja jade na CSI Zabrza samochodem, na pewno bede w piatek, jak w pozostale dni, to jeszcze nie wiem. Moge Cie zabrac, gdybys miala problemy z transportem, musialabys tylko przetransportowac sie do Zabrza 🙂
dziękuję bardzo :kwiatek: Wiem, że z Gliwic do Katowic nie jest daleko, ale jak bym miała tak zasuwać pociągiem codziennie, to chyba by mi się nie chciało. A tak apropos Zabrza, to mojej mamy siostra tam mieszka 😉
Dzionka a co chcesz kupić?
po kilku krytycznych głosach wprowadziliśmy do zapowiedzi Adrenalina Cup , która odbędzie sie w sSPodku drobne zmiany, miłego oglądania
Nasturcja-Renata, nie wiem jeszcze co chcę kupić, ale teraz staram się oszczędzać i czekam zbieram kasę na ten pierwszy weekend grudnia. Pewnie skończy się na jakichś szmatach 🙂
ktoś wie może czy w Katowicach są jakieś stoiska z paszami? szczególnie chodzi mi o Dodsona
Z tego co wiem to w tamtym roku były.
Chyba nawet nie jedno. 🙂
Pierwszy raz od paru lat mam wolny pierwszy weekend grudnia 🏇 bilety na niedzielę już kupione, sobota stoi jeszcze pod znakiem zapytania, ale i tak cieszę się jak głupia 😜