3) największy szmatoholik: Anaa, Burza, Sierra i Zairka 🤣
jjaaa?? j jestem przeciętniakiem nie wyróżniającym sie z tłumu 😡
proponuje akkzi - jej kolekcji nikt nie przebije !
Powinna tez byc kategoria na najsamotniejszego faceta na forum 😁
Dziękuję, a co wygrałem?
proponuje akkzi - jej kolekcji nikt nie przebije !
no nie wiem ja bym tm wstawila dziewczynke i insanity one maja klase 😜 nie kupuja byle wiecej, tylko naprawde wyrfinowane szmatki 😍
To może zrobić szmatoholik z największą ilością czapraków/padów i szmatoholik z kolekcja największych rarytasów :kwiatek:
fotografie:gosiamakosa
dopisuję się 🙂
[quote author=kolorwiatru link=topic=33805.msg729436#msg729436 date=1286436160]
Dziękuję, a co wygrałem?
[/quote]
Dmuchaną lalę 😁
[quote author=strzeszynopitek link=topic=33805.msg730376#msg730376 date=1286484770]
Dziękuję, a co wygrałem?
[/quote]
Dmuchaną lalę 😁
[/quote]
Łeee tam... Ja mogę podarować dmuchanego lizaka, ale takiego wiecie... świszczącego. 🤣 To jest dopiero bajer. 😁
A co do fotografii- ja głosuję na gosiamakosa.
do najbardziej miłych osób zaliczyłabym jeszcze Cierpienie! 😉
co do fotografii też zgadzam się, że Makosa, a na forum to oczywiście MsCarmen 😀
Dla mnie masterem szmatoholików akzii a zaraz potem xxagaxx (raczej przez ciagłą "rotację" szmat ;-) )
A foty MsCarmen - Magia!
[quote author=strzeszynopitek link=topic=33805.msg730376#msg730376 date=1286484770]
Dziękuję, a co wygrałem?
[/quote]
Dmuchaną lalę 😁
[/quote]ja bym ją nazwał pneumatyczną...a co kto z nią zrobi, to już jego fantazja 😉
wrotki: Lala pneumatyczna <----- 🙇
A ja chcę nagrodę za największego przemytnika ogłoszeń! 😅
A tak poważnie mówiąc, to nie zdawałam sobie sprawy zakładając ten wątek, że stworzę potwora 😀iabeł:
[quote author=tajfunowaa link=topic=33805.msg726285#msg726285 date=1286171465]
dopisuję się 🙂
[/quote]
jestem jak najbardziej za 🙂
Dziękuję, a co wygrałem?
[/quote]
Dmuchaną lalę 😁
[/quote]
Dzięki, sprzedam na allegro. Mi się nie przyda. Aż tak paskudny, to nie jestem.
Kliknij na www w moim profilu. W zakładkach ( gospodarstwo) poszukaj zdjęcia z koniem stojącym w holu. Facet obok konia to ja. Sprzed kilku lat, więc teraz starzej wyglądam. Za szkody w psychice nie odpowiadam!!!
Kliknij na www w moim profilu. W zakładkach ( gospodarstwo) poszukaj zdjęcia z koniem stojącym w holu. Facet obok konia to ja. Sprzed kilku lat, więc teraz starzej wyglądam. Za szkody w psychice nie odpowiadam!!!
a możesz powiedziec w której zakładce? bo szukam i znaleźć nie moge 🙁
Poprawiłem - gospodarstwo.
Hmm, a komu dałybyście głos w kategorii "Najbardziej
jurna i jara osoba na r-v"?? 👀
Pani A. ? 😀
[url=http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,785.msg679848.html#msg679848]http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,785.msg679848.html#msg679848[/url]
[quote author=Cierp1enie link=topic=33805.msg730408#msg730408 date=1286486505]
[quote author=tajfunowaa link=topic=33805.msg726285#msg726285 date=1286171465]
dopisuję się 🙂
[/quote]
jestem jak najbardziej za 🙂
[/quote]
A ja jestem przeciw, Pani Gosia mimo, że zdjęcia ma piękne, a nawet prze prze prze piękne to nie uczestniczy w życiu naszego forum. Wolałabym głosować na Abre, która buduje z nami ten mały światek 🙂
Masz racje: powinniśmy głosować tylko na osoby z naszego forum
Hmm, a komu dałybyście głos w kategorii "Najbardziej jurna i jara osoba na r-v"?? 👀
Pani A. ? 😀
[url=http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,785.msg679848.html#msg679848]http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,785.msg679848.html#msg679848[/url]
Ta A. od wyścigówek z Anglii?
A na podstawie których jej wypowiedzi z którego wątku taki wniosek?
Mi się słowo "jurny" raczej z facetem kojarzy, dla tego mnie to ciekawi 😁
A ja jestem przeciw, Pani Gosia mimo, że zdjęcia ma piękne, a nawet prze prze prze piękne to nie uczestniczy w życiu naszego forum. Wolałabym głosować na Abre, która buduje z nami ten mały światek 🙂
To prawda, mimo mojej ślepej miłości do Gosi przyznaję rację, trudno uznać odezwanie się raz na kilka miesięcy za czynny udział w życiu forum.
Julie, Któraś tam strona wątku 'kto mnie wkurza..'
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,785.msg679848.html#msg679848
do najbardziej miłych osób zaliczyłabym jeszcze Cierpienie! 😉
co do fotografii też zgadzam się, że Makosa, a na forum to oczywiście MsCarmen 😀
karolinaaa dzięki 🙂 przed chwilą zostałam pomylona z żabeczką, która ma czasami bojowy nastrój 🙂 ja raczej cicha i spokojna 🙂
Nine masz racje -
no to z forum Abre i MsCarmen 🙂
Ja proponuję jeszcze kategorię największy pozytywny krejzol
tutaj składam kandydaturę sznurki, która jest takim pozytywnym krejzolem i ma tyle energii, że jak ją poznałam(internetowo i nie widząc, chociaż wygląda też młodziutko 🙂 ) to myślałam, że jest szaloną 15tką tak w pozytywnym sensie 🙂
i lostak, którą co prawda na żywo widziałam zaledwie parę razy i z daleka gdzieś na zawodach, ale jestem pełna podziwu dla jej dążęnia do realizacji celów i ich finalizowania, a cele takie, że w sumie mało osób ma na tyle samozaparcia i odwagi - właśny ośrodek, duże imprezy itp. 🙂
Kornelia, dzięki :kwiatek:
to miłe i zaskakujące. w sumie to smiesznie, ze przez tyle lat tak naprawde nigdy nie mialysmy szansy pogadac f2f. Jak zaczelam byc na forum ladnych kilka lat temu, i ktos by powiedzial, ze tak sie swiat potoczy, popukalambym sie w glowe. 🤔wirek: Sznuke poznałam w realu na Kyrze, przez momencik, jest cudownie zakrecona i zdecydowanie oddalabym na nia swoj glos.