KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)
vissenna, ale o co chodzi? Że np produkt nie przeszedł przez oficjalnego przedstawiciela? Czemu anulowałaś zamówienie?
Poza tym jeśli chodzi o ceny to sprzedawca może ustanowić cenę JAKĄ CHCE - nawet jeśli jest coś takiego jak cena sugerowana. Jak sama nazwa wskazuje - jest ceną sugerowaną, a nie obowiązującą - i jeśli sprzedawca woli mieć mniejszą marżę, ale za to sprzedać więcej towaru - nikomu nic do tego... Ew. producent jeśli nie będzie mu się podobała taka polityka może (tak mi się wydaje) zerwać współpracę z resellerem produktu...
wątek zamknięty
A widzicie gdzieś tam logo ESKADRONA? Nie ma loga - nikt w świetle prawa go nie łamie...
A może czapraki produkowane są przez firmę Cotton a model nazywa się Eskadron? 👀
Przedstawiciel nic nie wie, sklep nie ma ich od nich - ja dziękuję.
wątek zamknięty
Hmm ale z tego co zrozumiałam to te czapraki nie idą od polskiego przedstawiciela tylko bezpośrednio z Niemiec.Czy się mylę?
wątek zamknięty
a nawet jesli to podróba, juz innego czapraka niż Eskadron nie można mieć ? 🤔 ale wątpie żeby ktoś bawił się w podrabianie czapraków...
wątek zamknięty
z tego co wiem, to wlasciciel sklepu zawsze sprowadzal swoje produkty bezposrednio z Niemiec - kupilam u niego pare rzeczy, jak sklep jeszcze raczkowal. wiec moze nie wprowadzajcie paniki.... a jesli ktos tak strasznie sie boi, moze po prostu poprosi kogos ze sklepu o oryginalne zdjecia? pod pretekstem zobaczenia chocby koloru, czy czegostam
wątek zamknięty
Według mnie ktoś jeśliby nawet podrobił Eskadrona z najnowszej kolekcji, spróbowałby go sprzedać za ok. 110 zł - tak jak wszyscy konkurenci. Żeby komuś opchnąć chłam.
Więc myślę że ten czaprak za 58 zł jest jak najbardziej prawdziwy. A co, 50% ceny już jest podejrzliwe? Ktoś ci chce ulżyć i to jest złe, tak?
wątek zamknięty
obstawiam że czapraki są oryginalne. a jak jest naprawdę zobaczymy jak dziewczyny dostaną paczki 😉 ja czekam na niciaki!
wątek zamknięty
Ja też uważam,że to nie podróby,a nawet jeśli to jeżeli będą takie fajne jak ta,którą ma Ktoś to mi to nie przeszkadza🙂
wątek zamknięty
xxagaxx Jak mam ci pokazać? Palcem? Jedź i się przekonaj.
Nie ma nic podejrzanego w wyprzedaży.
Ja ostatnio kupiłam nowy frak equiline z equishop za 100zł 😲 podróba? 😵
Byłam w niemczech nie raz, ba i w innych krajach i NIGDY nie widziałam takich cen rzeczy z najnowszych kolekcji.
ja nie mówię że podróba ale że jest to dziwne.
Co innego jak towar nie schodzi czy jest wyprzedaż starego towaru. DZIWNE jest to że są tam czapraki z NAJNOWSZEJ kolekcji.
wątek zamknięty
xxagaxx, to jest dziwne 😉
cóż, przyjdą paczki to się okaże czy to faktycznie najnowsza kolekcja, czy tez nie 😉
wątek zamknięty
croopie ja nie mówię że niemożliwe 😀 😀. Czy ze tak być nie powinno. Tylko że jest to dziwne. Też czekam na jakieś zdjęcia i info od osób które paczki otrzymają 😉
wątek zamknięty
Ja też z niecierpliwością czekam na swoją - zamówiłam marone, ale mam cichą nadzieję, że nie będzie to jednak czaprak z najnowszej kolekcji 😉
wątek zamknięty
Wg mnie to mogą być oryginalne czapraki tylko np. ze starych kolekcji a koleż mówi ,że z nowych bo nie ogarnia tego 🙂 W Polsce raczej nie ma takich wyprzedaży ale np. w Austrii była wyprzedaż ciuchów typu Nike,Adidas,Reebok i rzeczy były na 100% oryginalne , a bluzkę można było dorwać np. za 3euro 🙂
wątek zamknięty
Trolinka, tak też mi się wydaje 😉 Dlatego zdecydowałam się zaryzykować i kupić ten cały "kasztan", chociaż marone z nowej kolekcji mi się zupełnie nie podoba 😉
wątek zamknięty
Szanowne Panie,
Nikt nie jest na tyle głupi żeby sprzedawać nie oryginalne produkty w swoim oficjalnym sklepie i to jeszcze za 1/2 ceny.
Dzisiaj straszono mnie już prokuratorami, spaleniem sklepu itp bardzo mi przykro , że konkurencji nie podobają się ceny w moim sklepie. Gwarantuje legalność towaru oraz jego 100 % oryginalność, nie widzę powodu dla którego polscy klienci mieliby przepłacać za towar który w Niemczech kosztuje dużo taniej bo nie obejmuje prowizji hurtowni, oficjalnych przedstawicieli itp. Jesteśmy w UE i prawo Unijne zniosło ograniczenia w handlu na terenie UE.
Natomiast tak jak podaje Regulamin sklepu, każdy towar zakupiony w Siodlarni.com można zwrócić w dowolnym terminie, gwarantujemy zwrot 100 % pieniędzy, ale jestem przekonany że wszystkie Panie będziecie zadowolone i docenicie nasz wysiłek jaki wkładamy w dostarczenie na polski rynek dobrej jakości towarów w najlepszych cenach.
Czekam na pierwsza partię czapraków i jak tylko pojawią się zaproszę Panie do osobistego obejrzenia produktu. 🙂
Najważniejsze dla mnie jest to, że wszystkie zamówienia które do tej pory zostały przez nas przyjęte zostaną zrealizowane, mamy w kilku przypadkach drobne korekty kolorów ale to już zostało telefonicznie uzgodnione z zamawiającymi.
Pozdrawiam serdecznie i pozostajemy w kontakcie 🙂
Dariusz
Siodlarnia
wątek zamknięty
Pamiętacie mało chwalebna moja akcje ze starymi eskadronami?jeżeli pan dotarł ta droga która ja próbowałam,ale partner mnie wystawił -to eskadrony to eskadrony,bezpośrednio z niemieckiego magazynu,z tym,ze niezła kwota Pan na wejściu musiał zarzucić,mnie mimo kilkunastu forowiczow żywo zainteresowanych,sytuacja przerosła.eskadron tez ma swój outlecik tyle,ze nie dostępny dla wszystkich.
wątek zamknięty
dokładnie tak 😉 to że ktoś gdzieś nie ma dojścia. nie znaczy że kto inny nie ma 😉
powiecie mi co to za kolor i kolekcja???
wątek zamknięty
wydaje mi się, że to blassgrun :kwiatek: z olive/lemon/blassgrun
wątek zamknięty
oliv jest bardziej olivkowy, to blassgrun jest 😉
wątek zamknięty
co ty!blassgrun to gorszkowy
wątek zamknięty
oliv jest bardziej olivkowy, to blassgrun jest 😉
to nie jest blassgrun. Już bardziej olive.
wątek zamknięty
sei, skąd go masz? w siodlarni jest?
Śmieszy mnie, że tak to wszyscy jęczą na ceny a jak ktoś dał super ceny to też źle..
wątek zamknięty
sei, skąd go masz? w siodlarni jest?
Śmieszy mnie, że tak to wszyscy jęczą na ceny a jak ktoś dał super ceny to też źle..
Burza nie źle. Po prostu nas to dziwi. Bo to nie jest coś normalnego... Raczej ponad 100 osób które złożyły zamówienie nie ma nic przeciwko :P
wątek zamknięty
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/20/1109#i :kwiatek:
edit : w każdym razie sei, jest to albo olive albo blassgrun, ale olive wydaje mi się że jest bardziej zielony
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/20/550#i
wątek zamknięty
Burza, e-bay niemiecki 🙂
jest jeszcze fajny dralon schoko-orange ale na poniaka 115 🙁
wątek zamknięty
xxagaxx, a może fajnie by było, żeby to zaczęło być normalne? 😉
I to olive a nie blassgrun.
wątek zamknięty
http://www.siodlarnia.com/index.php?page=produkt_info&produkt_id=3274Czy ten 2gi od góry, to petrol? 👀 Bo strasznie oczodajnie wyszedł
edit przyłączam się do pytania
Ktosiny który to petrol jest który 👀 Bo w opcji do wyboru są 2 🤔
wątek zamknięty
xxagaxx, a może fajnie by było, żeby to zaczęło być normalne? 😉
taa byłoby super 😀😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.