Burza aj uwielbiam Piorka 😉 golilas sama? z szablonem? rysowane linie? moglabym liczyc na fotki bez siodla z boku i jakos z gory? bo chce mojej tez jakos zostawic derke bo my bedziemy jezdzic na hale tylko na skoki a tak na dworzu.a golic chce. i nie wiem jak do tego sie zabrac w tym roku. a to my z poczatku pazdziernika z nieogarnieta fryzura 😉
armara, jest młoda duchem 🙂 dzięki, teraz w zimę jest taki.. piaskowy 😉
domiwa, koleżanka nam goli konie w stajni, normalnie kredą rysowałyśmy po koniu aż uzyskałam kształt który mnie interesuje 🙂 fotki postaram się zdziałać. Ja zostawiłam derkę bo Piorkowi coś często zdarza się przewiać a to zawsze trochę futra na plecach 🙂 Jak ciepło jeszcze było 🙂
A no cieplo 😉 choc dzisiaj bylo pieknie 😀 najgorzej ze mi pewnie nie wyjdzie taki sam ksztalt po obu bokach;d nawet rysujac chyba ze z miara bede latac zeby taka sama szerokosc byla 🏇
armara super wyglada! a jakie na futerko 😜 ( z zazdroscia patrze na wszystkie zarosniete chociaz troche konie 😵 ). a uszy to ma wygietet w odwrotna strone niz moj 😁
Karolinag4, Armara- Dzięki :kwiatek: Grzywę ma całkiem urodziwą, ale na ogon już włosów zbrakło 😉 Burza- Jeżdżę też, ale nie ma komu robić zdjęć, a z lonży to i sama coś pstryknę, chociaż to nie to, bo ciężko jednocześnie fotografować i pilnować ruchu konia. Wy wyglądacie rewelacyjnie, naprawdę!