ja tez chce wiedziec, ba nawet chetnie sama bys sie kanela na takiej przeprawie 🏇
jest juz program, wiec wyglada na to, ze jednak jest aktualny 😉
tylko nadal nie ma zadnego info o biletach, albo to ja jestem slepa
ale nie odpuszcze na pewno, padne z wrazenia jak zobacze Anky i Lorenzo 😜
Z tego co widzę strona Parady już ruszyła 😀
Bilety też są już dostępne na ticketpro . Już nie moge się doczekać
czyli nadal Katowice i Wrocław odbywają sie w tym samym czasie...??? 😲
🙁 czemu bilety takie drogie ... w takim razie nie wiem czy pójdę, bu ...
🙁 czemu bilety takie drogie ... w takim razie nie wiem czy pójdę, bu ...
drogie? 😲 80-150 nie mow mi ze 80zł to duzo za takie atrakcje... moim zdaniem cena jest adekwatna
juz sie nie moge doczekac 💃
a wiadomo w jaki dzień jest Lorenzo?
we wszytskie 3 dni jest ten sam program
zreszta na stronce www wszytsko pisze 😉
no to super 😀 idę! musze tam być 😍
Z jednej strony bardzo cieszę się, że w Polsce ktoś wreszcie podjął się organizacji dużego "końskiego show", a z drugiej strony obawiam się, czy przedsięwzięcie to jest do końca przemyślane ( chodzi mi o jego termin).
W tym samym czasie odbywają się Parada Horse Show w Katowicach oraz w Pradze (4-5.12) nowa edycja Apassionaty "In Licht der Sterne". Potencjalna publiczność może (ze względu na niewielką odległość) wybrać wyjazd na dwie pozostałe imprezy. Jak ktoś obrotny i przy kasie, to może w weekend obskoczyć wszystkie 3 miejsca...
Boję się, że będzie jak z Zingaro- na premierze pełna widownia- potem trybuny świecące pustkami. U nas nie ma jeszcze takiej mentalności, że z dzieciakami idzie się na tego typu imprezy. Ceny biletów są adekwatne do zagranicznych, tylko, czy statystyczną polską rodzinę będzie na taki wypad stać? To się okaże...
[right](edycja: źle wpisałam datę Apassionaty w Pradze)[/right]
No dokładnie, cena biletu najtańsza moze i adekwatna do programu (w kwestii Anky i Lorenzo, bo reszta to pokazy jak na każdej innej końskiej imprezie), ale takie pieniądze wyda wilu z nas koniarzy, którzy idą, bo wiedzą co mogą zobaczyć. Ale wątpię, zeby duża ilość rodzin była skłonna wydać minimum 320zł na wstęp (taka rodzina 2+2) a do tego jedzonko jakieś czy inne atrakcje.
Przykładowo w Katowicach wydaje się 20zł na osobę, a tak samo są skoki przez duże S (bo tu nie wiadomo w sumie co będzie), są pokazy zaprzęgów, west, ujezdzenie i wiele innych atrakcji.
A tak wogóle to dla zwykłego laika chyba za duzej różnicy nie ma czy pokazy ujezzenia robi Skowrońska czy Anky.
Większość najlepszych miejsc wykupiona... udało mi się zdobyć jeszcze w sektorze C pierwszy rząd...
maciek i wlasnie tego sie balam 😕 a musze czekac do wyplaty 🤬
a ja mam wielką nadzieję, że uda mi się wejść służbowo- ratowniczo. Bardzo chciałabym żeby organizator zlecił nam tą imprezę😉.
A jak sie nie uda to moze na legitymacje sędziowską? 😉
W ogóle kto to organizuje? Bo może mi się też uda wejsć za darmo... teraz nie mam kasy i zastanawiam się czy będą jeszcze bilety w listopadzie..
czy ja dobrze widziałam, że codziennie jest dokładnie ten sam program?
chyba tak. strasznie dziwna ta impreza... nie wiem czy jednak nie pojade do Katowic
ja jade do katowic i z ogromna przyjemnoscia sie spotkam z forumowiczami i nadrobie zaleglosci z Kyry... nikogo nie pamietam 😡
a ja mam wielką nadzieję, że uda mi się wejść służbowo- ratowniczo. Bardzo chciałabym żeby organizator zlecił nam tą imprezę😉.
A jak sie nie uda to moze na legitymacje sędziowską? 😉
ej ja tez mam legitymacje sedziowska, i instruktorska 😀iabeł: jakies przecieki????
ciekawe, ja jestem z Wrocławia, a dowiedziałam sie dzisiaj o tym z Facebooka ? :/
dziwna ta impreza jakaś, program też podejżany ? kto to organizuje?
no wlasnie, co z wchodzeniem na legitymacje sedziowska?
to my mamy takie przywileje? czy poprostu rtk zuciła hasło?
wątpię żeby wpuszczali na tego typu legitki (ewentualnie akredytowane prasowe - dla końskich gazet?), impreza ma formułę show plus targi a nie zawodów itd. W każdym razie będę też w Katowicach, młody mój startuje🙂
gdzies sa jakies przepisy,ze na zawody na legitymacje sedziowskie jest wstep. poszlabym chetnie, ale bilety drogie, a jeszcze cos na zakupy trzaba by miec... jak to jest te bilety za 150 zl to sa na 3 dni czy jak?
CZym się różnia poszczególne bilety 0 jedna sa po 150 inne po 80?
nigdzie nie ma dobrego info.
Stronka aprady łądna ale mocno niedopracowana...
różnią się ceną bo miejsca są w różnych sektorach, bliżej lub dalej "sceny" 😉
W tym momencie zacznę zastanawiać się nad Zingaro ?
to same pokazy będą, zawody w spodku
A ja się wybieram i do Katowic i do Wrocławia 😎