Olsztyńscy voltowicze

Dziewczyny jest w Olsztynie pralnia gdzie można oddac czapraki, derki do prania ??? Bo mama mnie udusi jak jeszcze jedną derkę wypiorę w pralce 😀
Dobra, kto się pisze na Afromental w czwartek o 20 na kortowie? 🥂
Aga, Ola, Ula, Moniczka, Lodzia, Paula? Ode mnie parę osób, ludu wpraszajcie się na końską olsztyńską integrację 😎
to Parolowa już napewno nie będzie robic karaoke??🙁((
Tylko w tym tygodniu nie 😎
Ooo smutki, smutki🙁(
Iszka90 Słyszałam kiedyś, że przyjmują końskie rzeczy w pralni koło Limanowskiego"unipral" , a tak w ogóle to mam ten sam problem z praniem hehehe
Zastanawiam się własnie czy nie oddać zimowej derki właśnie tam.
ja bym bardzo chetnie poszla na Afromental, ale jutro o 17 mam pociag do domu 🙁
ma byc podobno Doda w Olsztynie w Hali Urania ale kiedy to nie wiem  😀 😁 😁
Angeel jedziesz do Gdyni? My z O. też, ale tym o 20😲4 😀
sorry za of.
Czy znacie jakiegoś dobrego szewca-rymarza w Olsztynie, który ma świadomość, że przyszywa pasek do ogłowia a nie pasek do torebki  😲
mi tez sie taki przyda! ;d
Dobry szewc jest na ul. Skłodowskiej w takiej małej kanciapie 😀
Dobra, kto się pisze na Afromental w czwartek o 20 na kortowie? 🥂
Aga, Ola, Ula, Moniczka, Lodzia, Paula? Ode mnie parę osób, ludu wpraszajcie się na końską olsztyńską integrację 😎

Ale o co chodzi?hehe. Ostatnio jestem poza życiem stajenno-towarzyskim 🙁
potwierdzam🙂 rymarz ze Skłodowskiej naprawiał mi kiedyś napierśnik i dwa razy oglowie, a jeszcze kiedyś oddawałam ogłowie do Kaletnika równiez na starym mieście i też zrobil wszystko bardzo ładnie🙂😉
Kto jeszcze ma ochotę wpaść, a nie posiadam jego numeru kom, o 20 dziś pod szopem na korto. W związku z tym, że Moniczka zaniemogła to ja każdemu postawię. Piwo oczywiście xd

Edit:
Czejndż, śnieg piżdży, u Asi jednak jest karaoke 😎 spotkanie w tym samym miejscu.
silver, a zamki w sztylpach też wymieni ten szewc?? 🙂
A. Nalazek, czytałam, że myslisz o siodle, gdybyś chciała zobaczyć, jak Ci się siedzi w kieferku lusitano to mogę pomóc 🙂
Cejloniara, siedziałam w Kiefferze Lusitano, utonęłam w nim, zdecydowanie nie dla mnie :c
nie zaniemogłam, tylko siła wyższa : ((((((
I żałuj 😎
A propo 'zaniemognięcia' to mi pikawa padła po tej nocy, tak ten kraj na mnie działa, że do grobu kiedyś w końcu wpędzi 🙄
Dziękuję wszystkim obecnym niewiastom za przybycie 🍴
A co tu tak cicho?🙂 dawajcie jakieś foty🙂
ja wrzuce foteczki zapewne jakies w sobote z jutrzejszej imprezy z moniczka i lidensem i w ogole ;d moze wpadnie ktos z was do pinezki jutro? ;p
ja będę, przebierasz się może  😁 ? znów mają dawać nagrody za najlepiej przebrane osoby ; d
no przebieram a ty? ;d masz juz wejsciowke? ;d
niee, a ja chyba nie ; p a Ty za co się przebierasz? trzymać kciuki za wygranie nagrody
tak wejściówkę już mam
no nie wiem za co, nie mam jeszcze dokladniej koncepcji na to tylko lekki zarys, jutro przed wyjsciem bede sie martwic xd przebieraj sie!!!
a to trzeba miec wejsciówkeee?? no niee!!
Ja może dotre jezeli bede w stanie, bo jutro zapowiada sie cięzki dzień.
nie trzeba! ;d z tym ze przedsprzedaz 7 zl a normalnie 10 ;p a moja kolezanka ze szkoly sprzedaje wejsciowki wiec spoczko ;p
magdanik a Ty dzisiaj przyjeżdżasz z Toastem do Kortowa? 😉
ja to nie mam za co się przebrać ;d
chciałam sie Wam pochwalić moim jesiennym Larutkiem 🙂
Zielona mi sie nie wyświetla żadne zdjęcie  🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się