KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

sei   . let's grow old together & die at the same time .
13 października 2010 21:35
kupuj milkę! tak na ciemnych wygląda pięknie!

a ja idę się wreszcie uczyć. śnić mi się będą po nocy czapraki derki i buty.
dziękuję. do widzenia. dobranoc.
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
13 października 2010 21:39
ja już derke nici mam do tego jeszcze 2/3 niciaki z owijkami

+ 2/3 czaparki z kolekcji petrol + dralon
+2/3 czapraki z kolekcji navy + dralon

i to chybaaaa wszystko
wątek zamknięty
Medziik masakra nie?? Ja kupię na bank marone. tylko brać cottona czy polopad?? 😀😀 no co??
wątek zamknięty
no muszę mieć komplet marone (cotton)  😵 ale też chciałabym komplet anky sand  🤔 a jeszcze muszę koniowi derkę kupić  😤
wątek zamknięty
dzisiaj zrobię zdjęcia Amandzie w toffiku dla Naciau, a może pojeżdżę ? 🏇
wątek zamknięty
CeraŁ   dużo dużo zmian..
14 października 2010 08:20
Strucelka przepraszam, że Cię tak potraktowałam ale to niestety już nie moja wina 🙁  😁 Co do tych zasad to tak, są moim zdaniem dziwne bo to bez sensu no ale cóż. Może to dla tego, że po prostu wszystkie wygrane bony na zawodach sponsorujemy MY.  koniec  🚫
aha i z tego co pamiętam to na bonach jest informacja że nie objęte są produktami promocyjnymi lub rabatami 😉
wątek zamknięty
kcj90, to Ty masz taki wypasiony pasek z koniem? 😉
Kiedy będzie nowa kolekcja w equi?
wątek zamknięty
CeraŁ   dużo dużo zmian..
14 października 2010 08:49
Puma 😁  a no  😁
Dziś lub jutrooo !  😅 wczoraj czy tam przedwczoraj w końcu Eskadron ją wysłał (łaał)
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
14 października 2010 09:50
Medziik masakra nie?? Ja kupię na bank marone. tylko brać cottona czy polopad?? 😀😀 no co??

xxagaxx - nic mi nie mów .. o polopadzie marone .. :P bo czaiłam sie na polopad nugata kiedy a ten w sumie go nawet przypomina ..  😂
wątek zamknięty
Tadammmm! No i jest!

Jadę go dziś rozdziewiczyć!
wątek zamknięty
rudazaraza   Bo rude jest piękne.
14 października 2010 10:14
ja aż się nie mogę doczekać na mojego marone a już myśle co by jeszcze kupić  😵
wątek zamknięty
heheh,no ja też jak ten przyszedł to od razuz pożałowałam, że się nie skusiłam na przynajmniej 2 szmaty.
Ale zobaczcie na metkę - to jest logo od schocko petrol, więc albo coś pokręcili u producenta albo już tu w sklepie🙂
wątek zamknięty
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
14 października 2010 10:25
kotbury, Nienawidzę Cię! 😀iabeł:   
wątek zamknięty
14 października 2010 10:33
ja bym się w sumie skusiła gdyby polopad był choco bo ostatnio mam szał na brązy i ciągle się zastanawiam czy petrol będzie mi pasował do konia  🤔
wątek zamknięty
a mnie polopady, w przeciwieństwie do całej reszty, w ogóle nie ruszają - od nowości wyglądają jakby były pogniecione od nowości. Czekam z niecierpliwością, aż z equishopu bedzie można zamawiać, bo wyzebrałam od chłopa petrolową polarówkę dla Agra  😅 W Mustangu powiedzieli, że derki i czapraki z kolekcji petrol będą w nieokreślonym terminie i właściwie tylko na zamówienie - ten sklep coraz bardziej mnie zadziwia
wątek zamknięty
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
14 października 2010 10:47
Strucelka przepraszam, że Cię tak potraktowałam ale to niestety już nie moja wina 🙁  😁 Co do tych zasad to tak, są moim zdaniem dziwne bo to bez sensu no ale cóż. Może to dla tego, że po prostu wszystkie wygrane bony na zawodach sponsorujemy MY.  koniec  🚫
aha i z tego co pamiętam to na bonach jest informacja że nie objęte są produktami promocyjnymi lub rabatami 😉

spoko, nie Twoja wina 😉 :kwiatek:
a jest szansa, że przecenicie jeszcze troszeczkę dralony, jak Wam nie zejdą? 😀iabeł:

Co do pasków - w Equishopie były przecuuuuudne 😜 szkoda tylko, że w jednym rozmiarze - wiadomo, do bryczesów. Bo jak by były dłuższe, do normalnych spodni, to na pewno bym kupiła.
No i Pikeur ma teraz super czapki i szaliki! Taaaaakie mięciutkie 🙂
wątek zamknięty
[quote author=Ktoś link=topic=14623.msg736327#msg736327 date=1287048353]
kotbury, Nienawidzę Cię! 😀iabeł:   
[/quote]

hehhe.. dodam jeszcze, że jest piękny, tak ciemny, że prawie czarny, mięciusi, elegancki.... i żałuje, że od razu sobie do niego owijek nie  kupiłam.
Zobaczymy czy moje grantowe waldhouseny ujdą.
wątek zamknięty
14 października 2010 10:56
Ja mam absolutnie nadmiar granatowych szmat,90% szmat jest w tym kolorze -ale poczekam na Twoje fotki z padem pod siodłem,to może przestanie mi się podobać...
wątek zamknięty
[quote author=Ktoś link=topic=14623.msg736371#msg736371 date=1287050208]
Ja mam absolutnie nadmiar granatowych szmat,90% szmat jest w tym kolorze -ale poczekam na Twoje fotki z padem pod siodłem,to może przestanie mi się podobać...
[/quote]

No jak na moje fotki się doczekasz (o ile si doczekasz bo mąż się zbuntował i nie chce do stajni jeździć, bo za zimno już), to na moim tuptusiu z przerośniętą grzywą jak zobaczysz ten pad to się na 100 % odkochasz, heheh.
wątek zamknięty
14 października 2010 11:08
Nie kokietuj bo ja tu już nad legendą domowa myślę...
wątek zamknięty
Eeeee, polopady bez szału, tym bardziej że jakość trochę kijowa  🤣
za to bardzo nęci mnie brillant marone, kantar petrol no i uwiąz do tego :P a z tej drugiej kolekcji - zielony cotton  😍 i fioletowy niciak też jest śliczny...
za to przez Burzę i Sierrę mam zajawkę na tego granatowego light-corda z letniej kolekcji ES... 😁
wątek zamknięty
zmieniając temat, właśnie kupiłam na ebay polopad walnut z owijami 🙂
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
14 października 2010 13:06
jak ja nie lubię oksera... masakra. a  zawsze jak coś mi się spodoba to akurat u nich. brak kontaktu ze sklepem. żenujący poziom obsługi. czy tylko ja mam takie szczęście???
wątek zamknięty
14 października 2010 13:08
Też mam tego ESa,ale w porównaniu do heavy cord sprzed 4 lat,jest taki bardziej szmacianyki,jakby szybciej się spiera.No i brak mu tej plastikowej oslonki przy popręgu,a szkoda,bo to fajny patent wydłużający żywotność czapraka.
wątek zamknięty
kotbury, łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... mój dopiero na urodziny....

galeria, słusznie, ten czaprak na żywo jest absolutnie zjawiskowy 🙂
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
14 października 2010 14:52
Nie było mnie 2 tyg, wchodzę na KRM i... znowu mi się chce szmaty kupować  😤 Przez Was wstrętne baby  🤬
Podoba mi się petrol i zielony, granatowy NICI  🙄 Za dużo tego  👀
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
14 października 2010 14:55
ja ostatecznie z nowej kolekcji chciała bym cotton +owijki zielone, polopad marone, brillant petrol, i cotton+owijki Nici Milka 😜
ale na wszytsko na pewno kasy nie bedzie trzeba derki kupic 🙄
wątek zamknięty
ja ostatecznie z nowej kolekcji chciała bym cotton +owijki zielone, polopad marone, brillant petrol, i cotton+owijki Nici Milka 😜
ale na wszytsko na pewno kasy nie bedzie trzeba derki kupic 🙄

czyzby kolejna wileka wyprz się u ciebie zbliżała?  😜
wątek zamknięty
14 października 2010 15:48
a ja chce derke choco albo marone  ❗
wątek zamknięty
Nici Milka?? a który to??

edit a to do mnie niedługo przybędzie  😍 ten w środku

[img]http://eskadroncollecties.weebly.com/uploads/3/6/5/7/3657360/1814977.jpg?490[/img]
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.