olap, wiesz co, obawiam się ze nikt z nas ci nie moze polecic żadnych konkretnych wodzy, bo to zalezy od ciebie i jak ci się jaki rodzaj w rękach trzyma. Ale jeśli chodzi ci o jakość wykonania, to mogę polecić Daw-Maga, Ursusa, Kieffera, a z niższej półki to Star i Fair-play też są niezłe 😉
A do hacka jaki naczółek? Z tych cieniutkich, łańcuszkowych, czy taki grubszy z kryształkami svarovskiego z podszyciem? A może w ogóle, klasyczny bez ozdób? 😉
[quote author=pianissima2003 link=topic=39.msg731640#msg731640 date=1286645335] http://www.gnl.pl/oglowie-munsztukowe-busse-glamour-p-3810.html czy ma ktoś z was to ogłowie?? munsztukowe solibel glamour?? chodzi mi dokładnie o wymiary czy są zaniżone czy zawyżone no i oczywiście jak ze skórką??
pomoze ktos? [/quote] rozmiarówka znormalizowana, ja mam fulla i jest normalna 3, skóra przyzwoita - ale to nie passier😉 warto poszukać wejść, żeby któs ściągnął z Niemiec, ja za swoje po kosztach dałam 160zł...prowizja jest niezła.
mialam to oglowie. kupilam je rok temu. sporo przeplacilam niestety, a i jakosc beznadziejna za te pieniadze 😵 nawet moczenie w oleju nic nie dalo. 😤 sprzedalam ;]
Ja już nie pamiętam modelu, kupowałam to ogłowie gdy dzierżawiłam konia, nie miałam swojego i byłam kompletnie zielona jeśli chodzi o sprzęt i różne rzeczy związane z końmi. Pamiętam tylko że jak przeglądałam w sklepie ogłowia to akurat to Solibela się wyróżniało - takie z bardzo miękkiej skóry, intensywnie czarne, model standartowy z nachrapnikiem szwedzkim. No i przy użytkowaniu się potwierdziło 🙂