Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

Ponia   Szefowa forever.
11 października 2010 23:10
Moon, Ktoś, domiwa, :kwiatek:

Jestem zadowolona z przejazdów, koń jak zwykle  spisał się na medal, tylko góra 2 razy zawiodła, takie głupie błędy w dojazdach , ale jak to mówią człowiek uczy się przez całe życie 😉
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
11 października 2010 23:15
wrotki, gratulacje dla juniorki 😉

Wie ktoś czy Sopot w tym roku sezon halowy planuje rozpocząć?
Strzyga, aaaa, przefantastyczne zdjęcie
Zuziasta, mowili ze za 2 tygodnie nastepne zawody i ze raczej na hali
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
12 października 2010 10:09
rewir, dziękuję  :kwiatek: 😡
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
12 października 2010 11:44
magda, dziękować :kwiatek:
ja tam nie mam się czym chwalić, no może oprócz 5 miejsca w P na Amabsadorze , a mistrzostwa w moim wykonaniu to jakas masakra. No ale tak to jest jak się nie myśli, albo za dużo myśli. 🙁

Ponia , domiwa gratulacje

ktosinko smile  🤣
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
12 października 2010 19:44
Zapnij się dziekowac choc co to za osiagniecia 😉 a w sobote bylam tuz za Toba 😉 a Twoje przejazdy ja tam mimo wszystko lubie na nie patrzec cokolwiek by sie nie dzialo 😉 a poza tym raz jest lepiej raz gorzej 😀
Ktoś - jesteś moją idolką jeżeli chodzi o miny w skoku. Mistrzostwo świata 😉  👍
W związku z tym, iż na razie małe zainteresowanie wklejamy link do konkursu tutaj :
[[a]]http://www.skj-sopot.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=69%3Auwaga-konkurs-&catid=2%3Aaktualnoci&lang=pl[[a]]
wiecie może w jakich godzinach jest otwarta hurtowania leków na Morenie?
Kto zawita do Sopotu w najbliższy weekend ??
_kate - mysle ze dr Kacprzynski ci powie 😉
klami, ja :P  😂

a z innej beczki.. jakby ktos jechal niedlugo w jakies miejsce gdzie mozna tanio cos kupic to ja chce tez :P tyko pozyczke poprosze  👀
Angeel, wiem, tylko o tej porze nie zadzwonię, a wolałabym wiedzieć czy jutro jest po co rano się zrywać przed pracą. Wolę nie całować klamki  😉 zwłaszcza że Morena jest mi mało po drodze.
dzięki Ci dobra kobieto!  :kwiatek:
guglowałam, ale widać mało skutecznie.
magda - ja bede jechac 😀 w czwartek wieczorem wbijam do 3miasta i w weekend chce zrobic tour de sklepy jezdzieckie w 3miescie 😉
cyntia   Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda...
19 października 2010 07:30
Ponawiam pytanie czy sa chetni na kurs sedziego 3 kl??? Kto bedzie w sobote na zawodach?
Zajrzę towarzysko, pomarznąć trochę 😉
Ponawiam pytanie czy sa chetni na kurs sedziego 3 kl??? Kto bedzie w sobote na zawodach?

a kiedy ten kurs ma sie odbyc ? jaki jest koszt i "wymagania" wobec chetnych ?
mam pytanie - konie przyjeżdżające na zawody do Sopotu stoją w boksach w namiotach czy w normalnej stajni?
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
19 października 2010 13:34
normalnej stajni(50tce),a cześc w rozkładanych boksach na terenie tzw.stodoły (dawnej ujezdzalni) murowanej...
dzięki :kwiatek:
bo może bym się kiedyś wybrała, ale rozebranie na części namiotówki zajmuje Kudłatemu jakieś 10 minut...
19 października 2010 14:12
[quote author=cyntia link=topic=129.msg740852#msg740852 date=1287469839]

a kiedy ten kurs ma sie odbyc ? jaki jest koszt i "wymagania" wobec chetnych ?
[/quote]

kurs odbedzie sie w dniach 6-7 listopad koszt 150 zl wymagania: niekaralnosc, min wyksztalcenie srednie, min brazowa odznaka.
No to zawody odwołane.
😉
21 października 2010 18:36
Skad te info?
info oficjalne.za mało zgłoszeń.
Skąd te info?

Ze strony SKJ, ci co się zgłosili też dostali info.
[[a]]http://www.skj-sopot.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=79%3Ahzr-b-23-24-10-2010-odwoane&catid=3%3Azawody&lang=pl[[a]]
Uważam, że to bardzo optymistyczna informacja - tj. że większe emocje na Re-volcie budzi sprzedaż dobrego konia za miliony złotych, niż jakieś lokalne zawody - oznacza to, że stajemy się coraz zamożniejsi i zmieniły się priorytety 🙂
Dołączyliśmy do europejskiej elity.
Informacja ta była już dostępna dosyć dawno:
http://www.sopot.pl/eGmina/pl/cityzone/Aktualnosci/Wydarzenia/modules/events/0641.html

1 lipca 2011 roku Polska obejmuje Przewodnictwo w Radzie Unii Europejskiej. Jednym z 5 miast, w którym będą odbywały się spotkania ministerialne i eksperckie jest Sopot. W związku z tym, Prezydent Sopotu Jacek Karnowski zwrócił się do organizacji pozarządowych, instytucji kultury,klubów sportowych i szkół by planując przyszłoroczne inicjatywy, wzięły pod uwagę możliwość ubiegania się o Patronat Prezydencji.
Mam takie pytanie trochę odbiegające od dyskusji- miałam dość długą przerwę w jeździe i trochę jestem nie na czasie 😉
Czy na hipodromie zostały jeszcze jakieś szkółki/instruktorzy prowadzący jazdy na swoich koniach na poziomie troszeczkę ambitniejszej rekreacji?  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się