Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

My też będziemy 😉

Aramis i Ambasador idą P, Dracena Mistrzostwa. Ola na Azie i Nyna na Aurze Mistrzostwa Juniorów Młodszych .
Także będzie ciekawie. 🙄
A mój ulubiony siwy nie przyjeżdża?
Moon   #kulistyzajebisty
08 października 2010 09:21
Halo, halo jest gdzieś rozpiska o której i jakie klasy się rozpoczynają jutro? Chociaż tak pi razy drzwi...
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
08 października 2010 09:24
Moon, myślę,że jeżeli wieczorem pojawi się lista startowa,to będzie szansa na policzenie 😉
Lena , to Ty do tyłu jesteś z newsami widze..
Siwy miał odpoczynek , teraz chodzi na lonży . Od połowy października chyba zacznie już pracę pod siodłem  😜

dzisiaj przyjeżdzamy z konmi, chcemy jeszcze w Sopocie pojezdzic ..
08 października 2010 09:41
Zapnij się, to do zobaczenia,my już wczoraj galopowalismy po torze 😉
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
08 października 2010 10:42
My tez dzisiaj zawitamy tak by jeszcze dalo sie pojezdzic🙂
[quote author=Ktoś link=topic=129.msg730557#msg730557 date=1286527306]
Zapnij się, to do zobaczenia,my już wczoraj galopowalismy po torze 😉
[/quote]

Ja też i się nie chwalę 😉

Zapnij się - ja ostatnio opóźniona w rozwoju jestem, więc newsów żadnych nie znam 🙂
czy sa gdzies zdjecia z zawodow regionalnych z zeszlego tygodnia ? bo nie moge nigdzie znalezc.
Angeel, nie ma i raczej nie będzie, bo nie widziałam żeby ktoś robił tak pod pełną galerie.
oj, szkoda 🙁 bo szukam fotek pewnego konia z LL
Angeel, jakiego ??
idzie PW 😉
ja tylko z gory przeprosze za moje rozkojarzenie i nieprzytomnosc totalna - moge was nie widziec, moge nie wiedziec co do mnie mowicie, nei slyszec, nie rozumiec prostych slow.

strzyga chce szklo pozyczyc?

ide zaniedlugo na hipo - pewnie juz sporo koni przyjechalo 🙂
Moon   #kulistyzajebisty
08 października 2010 17:00
ja tylko z gory przeprosze za moje rozkojarzenie i nieprzytomnosc totalna - moge was nie widziec, moge nie wiedziec co do mnie mowicie, nei slyszec, nie rozumiec prostych slow.
Potwierdzam słuszność tegoż stwierdzenia 🤣 - Machałam Ci dziś, jak ze stajni wychodziłaś, stałam przy wejściu do stajni dwa wejścia dalej i gadałam z Ponią, a ty nic!  👀
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
08 października 2010 17:02
magda, jak będą na zewnątrz to nie. Ale tak ogólnie, to będę chciała w przyszłości =)

Widzę, że nie tylko ja taka ogarnięta jestem 😎

PS - ja też będę, ja też 👀
ja mam nadzieje ze u mnie to chwilowe... wczesniej az tak nie mialam a teraz zapominam dodac cukru do ciasta, dac kobyle wody, zalozyc sztylpy...... no takich automatycznych czynnosci 🙁
Pewnie zaraziłaś się ode mnie 🤣 Da się z tym żyć, zresztą przejdzie. Jesień - to dlatego :P
Widział ktoś listy startowe?
sa na zawodyjezdzieckie.com
I po mistrzostwach. Co tu taka cisza ??
Jak tam wrażenia ?
Moon   #kulistyzajebisty
10 października 2010 21:31
A pfff, co to za cisza?!  🤬
Mi się bardzo pogoda podobała, wyszła o dziwo organizatorom, czego oczywiście gratulujemy  😁

Powazelinię, że bardzo podobały mi się przejazdy Pońki, Dominiki Bach i O. Furgo na Olinto, gratulacje wszystkim (Również sobie gratuluję, że wytrwałam dziś do końca seniorów i nie zamarzłam:P)

Galeria:
[url=http://picasaweb.google.com/monika.chrzan/MistrzostwaPomorza?authkey=Gv1sRgCL7KpfvCyoKi0QE#]Link dla galerii[/url]

11 października 2010 07:51
Każdy kiedyś miewa swój kryzys,ja miałam swój w ostatni weekend i to w ilościach hurtowych  😵 mój koń powiedział "NIE" parkurom na Mistrzostwach Pomorza...przykro,ale cóż....przecież go nie zabiję  😂...kilka spraw się nałożyło,które wcześniej w amoku gdzieś nam umknęły 😵... cóż,trzeba otrzeć  łzy i zabrać się do pracy 😁 Jaszkowo odpuszczamy,ale Kuźnia czeka 🏇

na otarcie łez wrotkowa juniorka zrobiła prezent i dzielnie wywalczyła brązowy medal w kategorii juniorów,co prawda doprowadzając nas do stanów przedzawałowych  🤔wirek: w ostatnim finałowym nawrocie,ale dojechała bez zrzutki w czterech parkurach 👍

mi,poza Ponią której oczywiście gratuluję równych parkurów przez dwa dnia, podobały się również parkury Pauliny Endraszki na Queen  😅
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
11 października 2010 08:06
Galeria cudna 😉 chyba zaczynam sie przyzwyczajac ze na zadne zdjecia sie nie lapie 😉

Zawody super. Przejazdy Poni z przyjemnoscia sie ogladalo a takze wiele innych.
Zawody udane (o dziwo). I obyło się bez śniegu 😁
Na pogodę złego słowa nie można powiedzieć. Ubrałam się jak na syberię, ale nie zamarzłam przynajmniej 🙂

W sobotę pooglądałam sobie juniorów i nawet musiałam przyznać, że sporo było porządnych przejazdów.
Brawa dla wrotkowej podopiecznej, chyba jeden z bardziej udanych startów, przynajmniej wliczając te, które widziałam.

Ja jestem bardzo zadowolona z moich przejazdów 😀. Jak na 3 zawody na tym koniu to super  😜 .
A pogoda później super była :P. Ja chodziłam w bluzie i było cieplutko  😁 .
Brawa dla wrotkowej podopiecznej, chyba jeden z bardziej udanych startów, przynajmniej wliczając te, które widziałam.
mam nadzieję że nie piszesz o Ktosinie, bo ja jednak  pamiętam lepsze Jej starty 🤔...Integro wyraźnie nie miał ochoty na pracę na tych zawodach i trudno mi ukryć, że w sposób istotny czuję się odpowiedzialny za taką niedyspozycję...poniekąd zaniedbałem tę parę  🙁
co do brązu Juniorki, to muszę przyznać, że więcej tu trzeba było wskazówek motywacyjno-psychologicznych (nie mylić z krzykiem i kopaniem w tyłek) niż czegokolwiek innego...
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
11 października 2010 21:29
Tu moja galeria, ale odrobinę inna niż zwykle, nudzą mnie standardowe kadry i momenty, wybaczcie:
http://s237.photobucket.com/albums/ff209/zawodowo/mwp/
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się