Jak dla mnie średnio. No i jeszcze białe ochraniacze, różowy czaprak i niebieski kantar, trochę choinka. Może pod siodłem w trakcie jazdy miałabym inne odczucie.
Siss sliczny jest!! Choruje na niego od dluzszego czasu, ale troche nie moje kolory, dlatego jeszcze go nie przygarnelam do kolekcji😉 BTW, czy ktos wie gdzie mozna kupic pieluche pod czaprak?
gajra18 po pierwsze edytuj posty. po drugie to nie ten dział wejdź do "Galeria Końskiej Rewii Mody". A poza tym to ten czaprak i kantarek są dostępne na okserze.
gdzie kupię najtaniej owijki anky offwhite? i czy tak jak z padami jest jakaś nowa i stara seria? mam owijki anky pebble i standard navy i są bardzo fajne. Kupiłam mist i miały już trochę inny polar. Macałam w centurionie na stoisku ihaha owijki offwhite i też wydawało mi się że polar jest inny 🤔
gajara18,Kowusiasta, Ale o co wam konkretnie chodzi dziewczyny? Przecież to jest temat KOŃSKA REWIA MODY a nie szmatoholicy ... . Już niedługo nawet tutaj nie będzie można wstawiać zdjęć innych marek niż eskadron, anky i es? No bez jaj 🙄