Moje dzielo z przed paru dni, musze powiedziec ze calkiem jestem zadowolona 🙂 w srodku jest mniejsza kieszonka na zamek. bardzo szybko mi z tym poszlo.
Dziewczynki, jestem w kropce 🙁 czy któraś z Was wyszywa może haftem krzyżykowym? Bo moja znajoma ma niedługo urodziny i chciałam jej podarować zakładkę z jakimś motywem końskim, czy może posiadacie jakiś wzór, który by się na to nadawał? Myślałam o takim, ale chyba będzie za szeroka. Ratujcie 😉
Moje pierwsze kroki w malowaniu na szkle. Baaardzo odprężające zajęcie - w sam raz na jesienne wieczory. Można wyczarować takie coś 😀 przy minimalnym nakładzie pracy.
Zaopatrzyłam się w sklepie dla plastyków w farbki Decor + 2 konturówki + cienki pędzelek. Do mysia pędzelków i zmywania używam zmywacza do paznokci. Do malowania używam albo folii xero - co pozwala na fajną zabawę, bo gotowy rysunek można wyciąć albo szklanych ramek. Najlepiej zacząć od motylków 🙂 i małych formatów żeby "wyczuć" farbę.
Bardzo Ci dziekuje, moze tez sie skusze😉 Kiedys lubilam dlubanki roznorakie, wprawdzie nie mam talentu, ale to tylko dla siebie, ramki do zdjec i rzeczy do niczego niepotrzebne 😉
Jara - bardzo mi miło, ale aktualnie mam pewien zastój i w najbliższym czasie muszę zrealizować kilka zleceń dla znajomych. Ale....jak tylko będę mieć nadwyżkę motyli to nie ma sprawy 😀 Jutro wkleję zimorodka - "zamieszkał" na balkonie więc pstryknę fotkę w świetle dziennym.