Na polskim howrse najlepszy boks 5000e z kawałeczkiem 🤔
wątek zamknięty
najlepsze na polskim howrse jest ŁAJNO 😂
to jest myślę na początek takie ułatwienie. z czasem utrudnią grę. ale musi się rozkręcić 😉
wątek zamknięty
Dla mnie tak 🙂 Wyślę Ci potem bo na razie jestem na polskiej wersji, a nie chcę się tak ciągle przelogowywać z jednej na drugą 😉
Chyba mam gdzieś zapisanego Twojego nicka.
Swoją drogą bardzo polecam polskie forum. Nie wiem co tam robią Hiszpanie i różni tacy, skoro mają swoje wersje, ale mniejsza z tym. Fajne jest czytanie wpisów, z których prawie nic nie rozumiem 😉
wątek zamknięty
super że udostępnili od razu ujeżdżenie etc. jak się zaczyna gre na jakiejs wersji od poczatku ma to swoje plusy. tylko brak najlepszych pastwisk i boksów 🙁
deidre masz mnie w znajomych nawet. umowa stoi 😉
wątek zamknięty
Skad oni wzieli taki przelicznik? W angielskiej wersji pass kosztuje 2.5 $, a w polskiej prawie 11 zlociszy 😕
wątek zamknięty
skąd wziąć np. "beczułkę tłuszczu" 😁 czy derkę?
wątek zamknięty
Mój nick to Roulett, ino jak w angielskiej wersji.
wątek zamknięty
Skad oni wzieli taki przelicznik? W angielskiej wersji pass kosztuje 2.5 $, a w polskiej prawie 11 zlociszy 😕
2,5$ to nie 2,5PLN 😉 Dolar może nie ma teraz 4PLN tylko mniej, no ale może jesteśmy w plecy o max 2-3 złote.
wątek zamknięty
Na moje oko, to u nas pass wychodzi po 4$ 🙁 A z innej beczki ... czy ktos widzial w polskiej wersji UFO?
wątek zamknięty
Ja tam i tak nie mam zamiaru i nie miałam, bawić się w tą grę na poważnie tj. wydawać realne PLN, także nie robi mi czy pass (kupon :hihi🙂 kosztuje 1, 10 czy 100 złotych.
wątek zamknięty
zarejestrowałam się w polskiej wersji, mój nick to Memoriesan 😉 Muszę się troszkę ogarnąć co i jak 👀
wątek zamknięty
Zalogowałam się na polskiej wersji jako xxflygirlxx 🙂
wątek zamknięty
też sie zlamałam, jestem na polskiej jako Czesiowa 😀
wątek zamknięty
mam na polskim howrse Strzałę Artemidy x1 jak ktoś chce. 😉
wątek zamknięty
Wiecie że niektórzy rosyjscy użytkownicy nie dość że spamują swym językiem na forum, to w profilach mają powypisywane 'Zawładniemy Polskim Howrse'? 😫
I jeszcze na pytanie czemu tu wypisują na polskim howrse to odpowiadają że w rosyjskim rankingi już są pozapychane 👿
wątek zamknięty
Jestem na polskim howrse, oczywiście---> gllosia 😉
wątek zamknięty
Kto jest Primochówną?
edit:
Gram tak na angielskim howrse, a mi z konia zadowolenie ucieka :/
wątek zamknięty
A co najlepsze niektorzy rosyjscy gracze zachowuja sie jakby byli conajmniej MODami, jak nie tworcami gry 🤣
wątek zamknięty
To żałosne jest... I jak tu zmienić zdanie o ich nacji, skoro zachowują się jak... nawet nie wiem jak to określić...
Nie wytrzymałam i napisałam (Roulett) :
http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503238585&page=1&message=createdMessage&
wątek zamknięty
Wedlug mnie powinna byc blokada forum dla obcokrajowcow. Robia tylko zamieszanie i balagan na forum. Howrse musi jak najszybciej wprowadzic MODow, ktorzy zrobia z nimi porzadek.
wątek zamknięty
i to jeszcze 'powinno się mówić po rosyjski a nie po polski' Cóż, widać jak nas obcokrajowcy lubią... Zapowiada się międzynarodowa rywalizacja.
Ja bym była za blokadą ip z obcych krajów.
wątek zamknięty
Bez przesady z tym IP. Wśród graczy są też Polacy zagranicą. Ich też blokować?
Poza tym wymieniłam sobie dzisiaj kilka sympatycznych wiadomości z dziewczyną z Japonii. Nie wszyscy "inni" są źli 😉
I jeszcze na pytanie czemu tu wypisują na polskim howrse to odpowiadają że w rosyjskim rankingi już są pozapychane 👿
Oni myślą, że jak nie przebili się w rankingach u siebie, to w polskiej wersji dadzą radę? 😂
wątek zamknięty
deidre, Chodziło mi tylko takich nadgorliwców jakimi są ruskie 😉
wątek zamknięty
To równie dobrze powinni nas wywalić z howrse.COM, bo my nie inglisze 😉
wątek zamknięty
To równie dobrze powinni nas wywalić z howrse.COM, bo my nie inglisze 😉
zgadzam się.
wątek zamknięty
Bay, Ale angielski znać powinien każdy, a 'mniejszości narodowe' (w tym my 😉 jakby na to nie patrzeć) nie robią z siebie bogów na innych serwerach :]
wątek zamknięty
no nie wiem czy polacy to mniejszość narodowa 😲
tutaj na polskim howrse trzeba po prostu pilnować żeby pisano po polsku. tyle. grać może każdy.
wątek zamknięty
Polacy, w sensie, że są w mniejszości na tej grze. O to mi chodziło 😉
W sumie co racja to racja. Ale 'chamstwa i spamu nie zniesę' 😉
wątek zamknięty