Olsztyńscy voltowicze

Cześć voltowicze. Ponawiam zaproszenie na Hubertusa do Derca. 23 październik - o 11.00 funny games, o 11.30 gonitwa dla kuców, o 12.30 wyjazd w teren a po nim ok.14.00 gonitwa. O bigosie, grochówie itp. wsponimać chyba nie muszę  🙂 Piszcie i dzwońcie żebym wiedziała kto się wybiera i z iloma końmi
P.S. Niestety muszę symboliczne wpisowe na flo i jedzenie po 10 zł  🤬
ewidorek a gdzie jest gonitwa ? Na tej górce przed parkurem ? czy będzie na jakiejś normalnej, w miarę równej łące ? Jeśli tak to ode mnie na 90 % będą 2 konie 🙂  🏇
Gonitwa będzie tam gdzie rok temu, na w miarę równej łące. Nie tej obok placu  😀
zmiejszyłam 2 fotki z hubertusa w dągach i sprawdzam czy dobrze  👀

poprawiłam chyba
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
06 października 2010 20:05
Niedobrze...
Maksymalny rozmiar to 800x800
😵 nauczcie mnie jak te foty tu wstawiac po ludzku
najpierw je zmniejsz np. w paincie ; )

a tak to po za tym na górze po prawej masz galerie
1.Wchodzisz w galerię
2.Dodajesz zdjęcie i piszesz tytuł opisu nie trzeba do zdjęcia, chyba że ktoś chce
3.Zapisujesz foto (czyli zapisz i dodaj kolejne lub tylko zapisz)
4.zapisałaś załóżmy  jedno zdjęcie,  wyświetla Ci się Twoja galeria masz pod zdjęciem kod na forum
5.Kopiujesz kod i wklejasz sam kod do notki tu gdzie ja teraz piszę  😀

mam nadzieję, że jasno to napisałam  😉
06 października 2010 20:13
Obrabiasz je w jakimkolwiek programie np. IrfanView, możesz wrzucić tu jako załącznik, albo z zewnętrznego serwera np. photobucket.com , można też skorzystać z galerii na forum, ale nie siedziałam w niej, więc w tym zakresie Ci nie pomogę.

edit: moneta mnie uprzedziła
😅 😅 dzieki dziewczyny  🏇
06 października 2010 20:21
Teraz jest git 😉
nmz  :kwiatek: tylko za nim dodasz do galerii to np. zmniejsz w jakimś programie zdjęcie, żeby za duże nie było, bo do galerii się nie doda 😉
Czyja to ręka sięga po lisa??? 🏇
🏇 dodaje smaczki żeby nie było że lajtowo było
💃
🏇
Zabawa była przednia  🤣 Z pozdrowieniami dla Pana 🙂
Jeszcze trochę zdjątek  🏇
🏇
Mam pytanie takie: czy mamy w regionie kogoś, kto pasuje siodła? A może macie jakieś doświadczenia z kimś, kto przyjechałz autem siodeł do mierzenia i testowania?? 🙂  :kwiatek:
Ludziska studiuje ktoś z was  w Olsztynie na kierunku  hodowla koni i jeździectwo?
ja jestem na II roku zootechniki, specjalizację wybierasz dopiero po 2 roku, nie ma takiego czegoś jak "kierunek- hodowla koni i jezdziectwo"  😉
Freska   Trakeńska Szczęśliwa Miłość
07 października 2010 14:47
też jestem na II roku zootechniki  🏇 😅
w ogole ja pierwszy raz slysze o takim kierunku studiow w olsztynie xdd

Dziewczyny macie jeszcze jakies zdjecia z hubcia? 😀
magdanik są zdjęcia gdzie i Ty jesteś 🙂  zielona33 ma te zdjęcia 🙂
zielona33 dawaj zdjęcia!! ;d;d;d
w ogole kim jesteś bo nie kojarzę cie po nicku o ile w ogole kojarzę ;d
magdanik  napisz jak wyglądałas na hubertusie i daj mail wyslę ci  😀
zielona33 dawaj zdjęcia!! ;d;d;d
w ogole kim jesteś bo nie kojarzę cie po nicku o ile w ogole kojarzę ;d

na moim koniu jeździła julka a ja cykałam fotki
zielona33 ja też jakoś nie kojarzę. XD  a
Ludziska studiuje ktoś z was  w Olsztynie na kierunku  hodowla koni i jeździectwo?

ja tez, ja tez jestem na 2 roku !  🏇
zielona33 i tak nie kojarze ;d jak bedziesz dawala mi focie na maila to napisz mi imie i nazwisko to morze skojarze ;d
Ja bylam we fraku ;d a moj kon w blekitnym padzie i w blekitnych przodach bez tylow taki ciemnogniady ;d i jeszcze mozesz mojej kolezanki podeslac ;d czarny sweter, biale bryczesy, szary czaprak kon ciemnogniady ;d  magdanik@tlen.pl  dzieki z gory ;d
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się