ElaPe nie zgodzę się z tą wazeliną bo niejednokrotnie ludzie na forum udowadniają sobie poprzez posty czy kogoś darzą sympatią czy tez nie. Nikt w 5 minut np. mojej sympatii nie zdobędzie.
.. i jeśli dana osoba wygrywa głosami w kręgu najbardziej lubianych to chyba coś znaczy.
Najwredniejszą osobę na forum- myślę że katja, jak czytam to mnie aż skręca jej "wyrozumiałość " jak wie ile ktoś ma lat 😂
no no kto by pomyślał!
jesli mowa jest o mnie, to brakuje literki.
ale jesli tak,:podchodzi do mownicy: to bardzo chcialam podziekowac wszystkim, ktorzy ze mna byli i mi pomagali. moim rodzicom, rodzinie i przyjaciolom. w szczegolnosci hanoverce i presji, za to, ze wspomagaly mnie w drodze do celu, bardzo, bardzo dziekuje za to wyroznienie, statuetka bedzie stala na honorowym miejscu. :hlip ociera lzy wzruszenia:
tunrida a w jakiej konkurencji się zgłosiłaś?
do zakupoholików również daję głos na tajfunowaa
Nawet nie pamiętam, ale mówili, że rozdają czapraki, więc ... sama rozumiesz.
ElaPe jak ci się to nie podoba to po co tu zaglądasz i się niepotrzebnie wypowiadasz Sory za
no chyba wolne forum mamy i nie ma nigdzie paragrafu o ograniczeniach wchodzenia czy też "potrzebnych" czy "niepotrzbnych" wypowiedziach. Poza tym nie mam zmysłu telepatii wykształconego na tyle by wiedzieć bez wchodzenia w wątek co tam jest, no nie. Więc uwagi podobne do twoich czy tym podobne są naprawdę jedynie nicnieznaczącym czepailskim przynudzaniem.
[przyjaciolom. w szczegolnosci hanoverce i presji, za to, ze wspomagaly mnie w drodze do celu, bardzo, bardzo dziekuje za to wyroznienie, statuetka bedzie stala na honorowym miejscu. :hlip ociera lzy wzruszenia:
KatIja jestem z Tobą 😁
tunrida głosuję na ciebie
Tak na marginesie - czaprak ma być stary, brudny i potargany (nie wiedziałaś? 😲 ) 😁
kolorwiatru- nic nie szkodzi. 😉 Nic a nic. Opiszę go w ogłoszeniach jako nowy, śliczny i zarąbisty i sprzedam cudnej_11 w odwecie.
tunrida i zemsta będzie słodka.... 🍴
Nawet nie pamiętam, ale mówili, że rozdają czapraki, więc ... sama rozumiesz.
Po pierwsze jestem mężczyzną...A po drugie może dajmy szanse osobom które naprawdę na to zasługują??
Myślę że powinniśmy zrobić ankietę, a takich co chcą być w głosowaniu tylko po to żeby mieć nagrodę no to...
Bo to jest chamskie jak dostanie nagrodę ktoś nagrodę w ogóle nie wiedząc dlaczego(to znaczy wiedząc że przez to że się zgłosił nie wiadomo po co!),może każdy mógłby być w tylko jednej kategorii, wtedy byłoby lepiej??
jbejm5 - a może cofnij się i przeczytaj wszystkie moje posty od początku? 😉
Jeśli to zrobisz, to powinieneś zrozumieć pewne kwestie. Czytanie wyrywkowe czasami się mści na czytelniku. 😀
tunrida nie rozumiesz, że jbejm5 chce po prostu wygrać w kategorii "najbardziej biorący wszystko na poważnie re-voltowicz/voltopir", bo stwierdził, że w innych kategoriach nie ma szans, a też na czaprak się zasadza 💃
A ja chciałam poprosić wszystkich tu obecnych o głosowanie na moją kandydaturę w kategorii "pojawiam się i znikam" 😁
I już mnie tu nie ma :emota2006092:
A cicho-ciemnych też wybieracie? 👀
Powinna tez byc kategoria na najsamotniejszego faceta na forum 😁
A cicho-ciemnych też wybieracie? 👀
póki co to się chyba jeden już zakwalifikował 🙂
chyba mamę Likier za sprzedającego największy kit na forum ... i jeszcze do tego w promocji arafatka lub pasek za 2 zł 😵
edit: 😅 ja chyba zamówię pad dla samego paska, jest piękny !! 😅 😂
neon akurat moim skromnym zdaniem uważam że to ty jesteś mistrzynią wciskania ludziom kitu. 😅 w tej konkurencji byłbyś nie do pokonania.
biletów do psychiatryka nie rozdają... 🙄 banów tez niestety...
Tobie na pewno by się przydał 😉 🚫
Zapraszam do skorzystania z PW
Ona to sie przynajmniej publicznie nie uśmierca 😁
Halo! Ta dyskusja była już w innym wątku! Jeśli nadal Was to gnębi, to wróćcie do niego, a jeśli tak dla picu planujecie sobie podopiekać, to zmykać na PW!
No to ja głosuję na Tunridę 🙂
hihihi - a nie mówiłam? zaczyna się obrzucanie błotem.
A ja się proponuję do nowej kategorii "Najbardziej płodny twórca cytatów"
Z tego co widze co najmniej 4 osoby zawarły w podpisach urywek jakiejś mojej wypowiedzi, czasem nie całkiem pozytywnej, o nich samych.
Ciekawe o co się rozchodzi że tak se przypięli te łatki i z dumą obnoszą jak jakieś ordery.
Nie tylko Twoje cytaty Elu sa tak wykorzystywane 🙂 Też mnie to zastanawia od jakiegoś czasu... 🙂
-najwredniejszą osobę na forum- wrotek rzecz jasna dlaczego? bo mało kto umie wrotka czytać ze zrozumieniem?
a quanta-przy całym szacunku dla właścicielki forum-przyznawanie jej nagrody za "najbardziej zasłużoną" pachnie wazeliniarstwem 😉
Najwredniejszą osobą na forum? Chyba najinteligentniejszą!
Jeśli jest taka karegoria to głosuję na ElaPe, jej tekst o Złotej wymiata 😀
widzę , że zostałam zgłoszona do konkurencji jeśli chodzi o zakupoholizm 😀
szkoda, że na to nie ma dla mnie leków 😀
hm dla mnie normalne jest to że jak dostaję wypłatę to szaleję z zakupami😀 czekam teraz na przesyłkę od pasi-konika 😀😀 sory za 🚫
widzę , że zostałam zgłoszona do konkurencji jeśli chodzi o zakupoholizm 😀
szkoda, że na to nie ma dla mnie leków 😀
hm dla mnie normalne jest to że jak dostaję wypłatę to szaleję z zakupami😀 czekam teraz na przesyłkę od pasi-konika 😀😀 sory za 🚫
Ja mam to samo niestety. Czekam zawsze na pieniadze jak diabeł na duszę żeby tylko kupić znów jakieś pierdoły 😜
🚫