produkty ANKY

gdzie co jak pokazać mi też!!
Livia   ...z innego świata
04 października 2010 19:40
Ale uprzedzam Was uczciwie, że mało kto tam zgadza się wysyłać do Polski. Ja dopiero za 20 razem trafiłam na zgodę...
co to za forum ?
Ale uprzedzam Was uczciwie, że mało kto tam zgadza się wysyłać do Polski. Ja dopiero za 20 razem trafiłam na zgodę...

hehe no wiesz, może nie wiedzą nawet gdzie taki kraj jest 😀😀 Albo słyszeli ze tu tylko kradną, piją itp.
wiecie może gdzie można dostać jakies derki anky? jestem bardzo ciekawa🙂

dla zainteresowanych neopreny Anky: http://www.konskiswiat.pl/Ochraniacze-pelne/OCHRANIACZE-ANKY-NEOPRENOWE-CZARNE.html
dla zainteresowanych neopreny Anky: http://www.konskiswiat.pl/Ochraniacze-pelne/OCHRANIACZE-ANKY-NEOPRENOWE-CZARNE.html

O rany, więcej metek z napisem ANKY już tam nie zmieścili?  😂

Jeśli chodzi o jakość padów z najnowszej kolekcji nie widzę różnicy w porównaniu z poprzednią.
Jeśli porównać z [padem z dawnych kolekcji - inny materiał. Wydaje mi się, że ten nowy lepiej zachowuje sztywność po praniu.
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
04 października 2010 21:35
Mnie też się wydaję, że te pady z nowej kolekcji, mimo, że są cieńsze, to są jednak sztywniejsze. No i kolorki.  😜
Ja na bank nie rezygnuje z Anky, skokowe fajnie mi się układają pod siodłem, i te uj. dlatego, że są krótsze, też powinny się fajnie układać pod skokówką  🤔wirek:
ehh, a mnie nadal kuszą cyan i butter które są jeszcze na allegro... Skoro mówicie, że są dobre jakościowo to chyba zgrzeszę i kupię, chociaż jednego.  😀
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
04 października 2010 21:51
co to za forum ?

zapewne http://www.bokt.nl/ 🙂
Brzask   kucyk,kucyk...a to kawał s.........
04 października 2010 22:36
niestety na myśleniu sie nie skonczyło... ale nie było juz owijek  🙁

caroline   siwek złotogrzywek :)
04 października 2010 22:40
[quote author=paulut. link=topic=202.msg726933#msg726933 date=1286218583]

O rany, więcej metek z napisem ANKY już tam nie zmieścili?  😂
[/quote]
a wg mnie to super, ze tam jest tyle tych minimetek - wreszcie ochraniacze z wygodnymi rzepami 😅
Brzask Szybka jesteś  🏇
Severus   Sink your teeth into my FLESH
05 października 2010 07:14
Dorobiłam się zdjęć karej w emeraldzie tylko muszę zrzucić z karty 😉 Emerald jest cudowny  😍, ale zdjęcia kompletnie nie oddają jego koloru
Dostałam dzisiaj kantar ANKY od Burzy  :kwiatek:

CUDO  😍
Dramka, bardzo bardzo się cieszę że się podoba i czekam na foty 🙂
jaki ?
A ja swój kantar sprzedałam. Wkurza mnie w nich to, że sprzączka regulująca pasek napotyliczny jest tylko po 1 stronie. Ponieważ sprzączka jest masywna ( ładna, ale masywna) to przekrzywia się ten kantar na bok.
Preferuję kantary z dwiema sprzączkami, po obu stronach łba. Zdecydowanie lepiej leżą.

Uprałam butterscoaht przy użyciu mydełka polecanego przez Burzę i chcę powiedzieć, że doprał się idealnie.

I jeszcze chce napisać, że kurtka Anky jest jednak gorsza w użytkowaniu niż kurtka Pikeura. Materiał miał być taki kosmiczny, ale jednak chyba aż tak kosmiczny jak zapowiadali to on nie jest.

Poza tym....ciekawa jestem następnej kolekcji.  😁
[quote author=paulut. link=topic=202.msg726933#msg726933 date=1286218583]

O rany, więcej metek z napisem ANKY już tam nie zmieścili?  😂.
[/quote]
Jak jest mocny rzep to te metki są bardzo przydatne - jest za co złapać 😁
Aczkolwiek muszę się przyznać, że kilka dni temu byłam zmuszona odciąć końcówki rzepów od owijek, bo były za długie i już mnie wkurzało to odstawanie :-) Nie wiem czy się rozciągnął polar, ale mam wrażenie, że wraz z letnia kolekcją 2010 popsuły się nie tylko pady, ale również owijki... Mam kilka ze starszych kolekcji i polar nadal jest szeroki, gruby, rozciągliwy i mięciutki...
Livia   ...z innego świata
05 października 2010 16:48
Chciałam dać jakieś fajne zdjęcia, ale niestety, z komórką do dyspozycji wyszło, co wyszło 😉 Dlatego tylko jedno, póki nie zdobędę porządnego aparatu.
Tadam! Anki Lemon i Seagreen, na żywo o wieeele piękniejsze 🙂

Livia, cuudo! 😍  szczęściara z Ciebie.  😉
Livia, extra zabytki  😉
Nie ma to jak stare Anky  🙂, Emilia wczoraj na czarno:
"I jeszcze chce napisać, że kurtka Anky jest jednak gorsza w użytkowaniu niż kurtka Pikeura. Materiał miał być taki kosmiczny, ale jednak chyba aż tak kosmiczny jak zapowiadali to on nie jest."

😵 Co nie tak z anky?  🤔

Naciau Musisz zapytać Burzy bo Ja nie mam bladego pojęcia..jest śliczny niebieski  😁
to niech burza nam tu powie , co tobie za cudo sprzedala 😉 albo wstaw fotki  😜
05 października 2010 18:56
kara w emeraldzie, niestety badziewne zdjęcia bo było bardzo ostre słońce  :/

Naciau Musisz zapytać Burzy bo Ja nie mam bladego pojęcia..jest śliczny niebieski  😁

to prawda  😜 piękny jest, widziałam na własne oczy!  💘
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
05 października 2010 19:32
a do mnie doszły kompleciki : emerald i olimpia blue 🙂 - piękne  chcecie zdjęcia ??
Jeszcze pytasz?!  🤬
05 października 2010 19:52
juliadna - mnie ciekawi zwłaszcza olympia, to piękny kolor a jeszcze nie widziałam go na zywo (tylko owije w sklepie  😉 )
To jest nowy kantar Dramki 🙂

Sea blue coś tam coś tam 😉 dla mnie to najpiękniejsze kantary świata ale szkoda mi ich do tyrania 😉
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
05 października 2010 20:19
dziś takie , trochę  wyszły za mdłe  , a jutro .... w świetle dziennym  zrobię fajne ;D

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się