O rany, więcej metek z napisem ANKY już tam nie zmieścili? 😂
Jeśli chodzi o jakość padów z najnowszej kolekcji nie widzę różnicy w porównaniu z poprzednią. Jeśli porównać z [padem z dawnych kolekcji - inny materiał. Wydaje mi się, że ten nowy lepiej zachowuje sztywność po praniu.
Mnie też się wydaję, że te pady z nowej kolekcji, mimo, że są cieńsze, to są jednak sztywniejsze. No i kolorki. 😜 Ja na bank nie rezygnuje z Anky, skokowe fajnie mi się układają pod siodłem, i te uj. dlatego, że są krótsze, też powinny się fajnie układać pod skokówką 🤔wirek:
ehh, a mnie nadal kuszą cyan i butter które są jeszcze na allegro... Skoro mówicie, że są dobre jakościowo to chyba zgrzeszę i kupię, chociaż jednego. 😀
O rany, więcej metek z napisem ANKY już tam nie zmieścili? 😂 [/quote] a wg mnie to super, ze tam jest tyle tych minimetek - wreszcie ochraniacze z wygodnymi rzepami 😅
A ja swój kantar sprzedałam. Wkurza mnie w nich to, że sprzączka regulująca pasek napotyliczny jest tylko po 1 stronie. Ponieważ sprzączka jest masywna ( ładna, ale masywna) to przekrzywia się ten kantar na bok. Preferuję kantary z dwiema sprzączkami, po obu stronach łba. Zdecydowanie lepiej leżą.
Uprałam butterscoaht przy użyciu mydełka polecanego przez Burzę i chcę powiedzieć, że doprał się idealnie.
I jeszcze chce napisać, że kurtka Anky jest jednak gorsza w użytkowaniu niż kurtka Pikeura. Materiał miał być taki kosmiczny, ale jednak chyba aż tak kosmiczny jak zapowiadali to on nie jest.
O rany, więcej metek z napisem ANKY już tam nie zmieścili? 😂. [/quote] Jak jest mocny rzep to te metki są bardzo przydatne - jest za co złapać 😁 Aczkolwiek muszę się przyznać, że kilka dni temu byłam zmuszona odciąć końcówki rzepów od owijek, bo były za długie i już mnie wkurzało to odstawanie :-) Nie wiem czy się rozciągnął polar, ale mam wrażenie, że wraz z letnia kolekcją 2010 popsuły się nie tylko pady, ale również owijki... Mam kilka ze starszych kolekcji i polar nadal jest szeroki, gruby, rozciągliwy i mięciutki...
Chciałam dać jakieś fajne zdjęcia, ale niestety, z komórką do dyspozycji wyszło, co wyszło 😉 Dlatego tylko jedno, póki nie zdobędę porządnego aparatu. Tadam! Anki Lemon i Seagreen, na żywo o wieeele piękniejsze 🙂
"I jeszcze chce napisać, że kurtka Anky jest jednak gorsza w użytkowaniu niż kurtka Pikeura. Materiał miał być taki kosmiczny, ale jednak chyba aż tak kosmiczny jak zapowiadali to on nie jest."
😵 Co nie tak z anky? 🤔
Naciau Musisz zapytać Burzy bo Ja nie mam bladego pojęcia..jest śliczny niebieski 😁