produkty ANKY

Gillian, magiczne mydełko albo vanish 😉 namoczyć 😉 zaprać. Uprać 😉
Gillian   four letter word
26 września 2010 12:52
uchhh... to idę wojować 👿
vissenna   Turecki niewolnik
26 września 2010 13:04
Ja zawsze namaczam w wannie i szczotką szoruję zabrudzenia, dopiero wtedy do pralki na 30* i podwójne płukanie. Z jasnej anki schodzi idealnie każdy brud 😉
Gillian ja jak miałam Bananę to w pewnym momencie się poddałam poprostu 😉 Były takie smugi, których nijak nie byłam w stanie doprać.
A mi tam się skrócenie Anek bardzo podoba 😉 Mam małego konika, dość małe siodło i stąd też lubię Anky, że nie są za wielkie pod moje siodło ( w przeciwieństwie do ESów na przykład..)
Gillian też miałam tego typu problemy z jedną (nieswoją) Anką. Jest na to "domowy" sposób odkryty przez moją znajomą.  Do proszku (lub płynu - zależy w czym pierzesz) dodaj startego mydła Biały Jeleń. Wszystko schodzi 😉
Gillian   four letter word
26 września 2010 13:55
ech na razie wrzuciłam do Vanisha i się moczy. Do pralki wrzucę z szarym mydłem. We'll see.
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
26 września 2010 15:37
anky pebble na "brudnym" kasztanku +  owije waldhausena

Severus   Sink your teeth into my FLESH
27 września 2010 08:49
Gillian - mydło (Biały Jeleń faktycznie jest niezły  😉 ) na gąbkę albo dość miękką szczotkę (taką jak do paznokci) i szorować ręcznie  😀 Działa i nie niszczy pada
🚫 o tak holendrzy sa wysocy , znam takiego ktory ma 195 cm  😁 🚫 dla mnie ANKY juz nie istenieja , za bardzo sie szmaca 😉 przezucilam sie naES 💘
Prałam już nową ANKY.
Bardzo ładnie, do czysta od jednego prania, trzyma fason, leciutko tylko zmiękła.
Nie widzę na razie różnicy jakościowej między starą a nową anky.

BTW: Leci już do mnie SHITAKE.  🏇
Widze że shitake ma powodzenie  👀
Brzask   kucyk,kucyk...a to kawał s.........
04 października 2010 10:06
A ja nadal waham się nad emerlandem, kolor jest ok ale pikowanie i długość padu...

brać na rudego czy nie?
Livia   ...z innego świata
04 października 2010 10:08
Myślę, że Emerald będzie ładnie na kasztanie wyglądał 🙂 Aczkolwiek mnie bardziej by pasowała Olympia.
Jeszcze chwilę pomyślicie i w sklepach nie będzie, a potem lament i rozpacz.
Brzask   kucyk,kucyk...a to kawał s.........
04 października 2010 10:33
Burza, skoro napisałam ze się wacham ze względu na jakość padu to jak zabraknie, wierz mi płakać nie będę.
On jest z tej samej kolekcje co shitake?
Dramka, shitake to fajny kolor dla ciemnych koni jednak, tak samo nowy Hazel ładny 🙂
Dramka, z najnowszej 😉
Ale shitake z najnowszej czy ten nad ktorym mysli brzask??
Dramka, shitake jest w letniej 2010, a Brzask myśli o emeraldzie, czyli z najnowszej zimowej kolejkcji 2010/2011 ;-)
A ta najnowsza jest gorsza od letniej?
04 października 2010 17:39
A ja się Wam muszę pochwalić 🙂 Właśnie dotarła do mnie paczka z Lemonem i Seagreenem  😍
One są boskie! 🙂 Ale zdjęcia dopiero jutro, jak będę w domu wieczorem 🙂
Livia, 😵 powiedz, że sobie żartujesz . masz je? 😵
04 października 2010 17:44
Dziś do mnie doszły  😍 zdążyłam tylko wyciągnąć z paczki i musiałam jechać, jutro je dokładnie obmacam  😍
skąd Ty kobieto wytrzasnęłaś seagreen??
Pewnie z Holandii, zdjęcia prosimy ! 😀
04 października 2010 19:12
Z Holandii 🙂 Zdjęcia jutro, jak wrócę do domu 🙂
Livia, a jak Ty kombinujesz w Holandii takie egzemplarze?
04 października 2010 19:19
Na forum kupowałam, miałam stresa ale wyszło 😉
Na forum kupowałam, miałam stresa ale wyszło 😉

i po co ja tam weszła??

Owije Irish są do sprzedania!!!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się