Nagrody "GWIAZDY RE-VOLTY" :)

jeśli nawet prowadzić jakieś tego typu zabawy to ja bym się jednak ograniczyła tylko do pozytywnych kategorii. po co wybierać najgłupszy wątek? ani to nic nie da nam ani założycielowi. natomiast pozytywne wyróżnienia przynajmniej będą miłe dla zwyciezców😉 także ja jestem nawet za, ale tylko dla pozytywnych kategorii!
No to pozytywnie, bo "wredny" mi się nie podobało:
-Najbardziej inspirujący i intrygujący użytkownik- wrotki.
chyba najłatwiej było by zrobić jakaś ankietkę, bo jak każdy co chwila będzie pisał swoje propozycje ciężko będzie wszystko zliczyć
caroline   siwek złotogrzywek :)
30 września 2010 13:35
udorka, ale dlaczego? jak rozumiem, to miała być zabawa, coś w stylu takiej smiesznej wyliczanki jak na pierwszej stronie 😉
a wy tak powaznie - ankiety, nagrody, ZASADY... ludzie, wyluzujcie troszkę 😉 śmiech to zdrowie 🙂
Bo niektórzy to chcą czaprak dostać. I myślą, że dostaną  😁
A to nagrodą jest czaprak??  😜
To ja NIE WIEDZIAŁAM.
Jak tak, to ja cofam moje poprzednie słowa i swoją kandydaturę wstawiam z powrotem na miejsce. I jak będziecie na mnie głosować, to wam wyślę darmowe recepty na....  no nie wiem..... coś tam się na pewno wymyśli.  😜 😁
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
30 września 2010 15:18
tunrida,  ... prozac wchodzi w grę?  👀
Kochana, jeśli to walka o czaprak, to wszystko wchodzi w grę.
Prozac, zęby, pazury.  😉
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
30 września 2010 15:28
tunrida, masz mój głos...
😁 tunrida

Myślę podobnie jak caroline, tak na luzie, a nie jakiś konkursik.
Widzisz Strzyga co narobiłaś... Zepsułaś cały mój tajemny, cwany plan zdobycia skarpetomaupki zwyciężając w kategorii "najmilsza osoba na forum" i zaczęłam być dla wszystkich miła  😤, nawet dla "naturalsów"  😉
Ehhh....

Żadnych nagród rzeczowych w takim razie nie będzie!
I pomysł wyłonienia tylko pozytywnych zwycięzców jest chyba dobry  😀
noen   A story of a fighter of our human race
30 września 2010 18:33
a ja myślałam że chociaż coś w życiu wygram  😵
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
30 września 2010 18:41
ja tam nie uważam, żeby Wrotki był wredny i lubię czytać jego posty 🙂

moje nominacje idą dla
1) największa kopalnia wiedzy: Caroline, Dea, Teo (Teo to w ogole oaza spokoju!)
2) najbardziej lubiana osoba: myślę, że Ponia- dziewczyna do rany przyłóż, jak różowy plasterek  😀
3) największy szmatoholik: Anaa, Burza, Sierra i Zairka  🤣
4) największy nocny marek: Halo
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
30 września 2010 18:55
najsympatyczniejsza,  najbardziej lubiana osoba na re-vocie? - Ponia - zdecydowanie  :kwiatek:
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
30 września 2010 19:01
największy zakupoholik = Edytka i A.
30 września 2010 19:08
Ktoś, już nie  😉 teraz wszystko koń przejada (dosłownie  :lol🙂

ale, że A. to się zgodzę  😀iabeł:

edit. najbardziej pokręcony nick na volcie: wł. wł. Felix-Huston, forever felicis!
A mnie się wydaje, że do jednej z najbardziej lubianych osób na volcie zalicza się też: Edytka 🙂

Jeśli chodzi o kopalnię wiedzy to Dea jest moim no.1  😜
Gillian   four letter word
30 września 2010 19:22
najsympatyczniejsza,  najbardziej lubiana osoba na re-vocie? - Ponia - zdecydowanie  :kwiatek:

o tak, o tak  🏇
Te kopalnie wiedzy, to by trzeba było jakoś porozdzielać. Bo mamy specjalistki od poszczególnych tematów, nie? Jedna zna się bardziej na tym, inna na tamtym. A każdej się pochwała należy.  🙂
30 września 2010 19:48
amnestria o, nie byłabym taka pewna 😉

swoją drogą to każdemu voltowiczowi można dać za coś oskara, bo każdy czymś fajnym się wyróżnia  😅

jeszcze parę kategorii:
- najfajniejsze zło na volcie: Strzyga
- master fotografii: oczywiście Abre
- właściciele najlepszego domu spokojnej starości: Ktosina i Wrotki (Madryt powered by Dodson  :kocham🙂
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
30 września 2010 19:57
Master fotografii - wg mnie Jessy 😉
Kawecan   Jeździec bez konia...
30 września 2010 21:09
Master fotografii- Jessy. <już 2 głosy  👀>
Master fotografii to moja przewspaniała przyjaciółka gosiamakosa, która czyta forum, ale odzywa się sporadycznie.
( http://www.gosiamakosa.com/ i http://www.photoblog.pl/gosiamakosa )
Jessy oczywiście też robi przewspaniałe zdjęcia, ale... przyznaję otwarcie, nawet gdybym chciała, to nie umiem być obiektywna. Dla mnie Gosia jest najlepszym fotografem końskim we wszechświecie  😉

Co do "kopalni wiedzy", to fakt są tu różne specjalizacje.
dea jest bez wątpienia kopalnią, ale  "kopytkową".
Teodora jest natomiast źródłem wiedzy, ciekawych linków i materiałów w dziedzinie jeździectwa i psychologii koni.
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
30 września 2010 22:03
jeśli chodzi o fotografie... gosiamakosa -  to jest po prostu magia to co ona wyprawia z obiektywem, a jej prace.... czysta poezja.
Ja co do fotografii oddaje głos na Jessy.
Ja proponuję jeszcze kategorię największy pozytywny krejzol

tutaj składam kandydaturę sznurki, która jest takim pozytywnym krejzolem i ma tyle energii, że jak ją poznałam(internetowo i nie widząc, chociaż wygląda też młodziutko 🙂 ) to myślałam, że jest szaloną 15tką tak w pozytywnym sensie 🙂

i lostak, którą co prawda na żywo widziałam zaledwie parę razy i z daleka gdzieś na zawodach, ale jestem pełna podziwu dla jej dążęnia do realizacji celów i ich finalizowania, a cele takie, że w sumie mało osób ma na tyle samozaparcia i odwagi - właśny ośrodek, duże imprezy itp. 🙂
fotografie:gosiamakosa
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
04 października 2010 11:32
no i za chwilę wątek wyewoluuje w zbiorowe wylewanie pomyj na wybranych forumowiczów oraz zbiorowe wzajemne karmienie się wazeliną

i jedno i drugie przyprawiające o mdłości

i w ogóle generalnie bez sensu. Albo inaczej: tylez w nich sensu i mądrości co w dziecięcych wyborach miss

Najwredniejszą osobę na forum- myślę że katja, jak czytam to mnie aż skręca jej "wyrozumiałość " jak wie ile ktoś ma lat 🤔wirek:
Do zakupoholików proponuję dać tajfunową(tajfunowaa) ❗  💃
ElaPe jak ci się to nie podoba to po co tu zaglądasz i się niepotrzebnie wypowiadasz ❓ Sory za 🚫
Najwredniejszą osobę na forum- myślę że katja, jak czytam to mnie aż skręca jej "wyrozumiałość " jak wie ile ktoś ma lat  😂

no no kto by pomyślał!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się