Landryniatko ukrylo sie poza kadrem. W gwarze stajennej to prosiaki, z czego wyroznia sie duzego i malego prosiaka. Strach sie bac, jak bedzie sie nazywal trzeci. "najmniejszy prosiak"? 😂
poszukam i wstawie malego proska. Ale nie wyglada aktualnie najpiekniej - wchodzimy w faze brzydkiego kaczatka 🙂
Dzieki za miłe słowa wszystkim :kwiatek:. Milusia on właśnie nie ma jakiegoś powalajacego ruchu, ale pod siodłem bardzo sie rozwinął, jak nabrał mieśni i przeniósł ciężar na zad to zupełnie inny koń. O zdjęcia Husara tez się postaram wkrótce 😅
meggii-super, jak to praca z glowa poplaca 😀 Mnie moj ostatnio tez zaskakuje 😍 Tylko musze ta nasza robote dac komus do wgladu i oceny, zeby faktycznie sie przekonac czy jest tak dobrze jak czuje 🙂 Trzymam za Wasza trojke kciuki 😉 Jakies zawody planujesz?
Nastepny arabiszon w ZNK - a co mi tam. Pochwalę się moim młodziakiem. 3.5 roku, zdrobniale Gucio or Niun 🤣, absolutnie przekochany i najlepsza "rzecz" jaka mi sie trafiła w zyciu. Przyszły ujeżdżeniowiec...będziemy się lansować od przyszłego roku 🏇
Armara – merci! To prawda, jesień u nas w okolicy jest piękna! Szkoda tylko, że to był chyba ostatni słoneczny dzień 🙁 Xxflygirlxx – baaaardzo dziękujemy! :kwiatek: niemniej jednak serdecznie zapraszamy jak tylko będziesz miała okazję! Severus – dziękujemy ślicznie! :kwiatek: Lets-go - jak Wam idzie? Super wyglądacie 🙂 Sznurka – dziękujemy! No właśnie, szkoda, że to już chyba ostatnie słoneczko w tym roku 🙁 Poproszę fotencje Holdy! Carunia – cudowne zdjęcia! Tuffy – kocham Twojego konia. Normalnie kocham.
Agaleon to Twój koń? Więcej! Siiiiwa Bardzo podoba mi się Twoja klacz! ma śliczny pyszczek i bardzo ładnie skacze. Hypnotize boooski! 😜 Condina ładne zdjęcia. mają taki wyjątkowy klimat, szczególnie te drugie.
Caira dziękuję bardzo! Czasem jak zachce się jej podnieść nóżki to nawet ładnie to wygląda 😀. Twoja też jest śliczna - bardzo ładną ma głowę 🙂 Dodam jeszcze mojego drugiego hanowerskiego czempiona :P
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Wielkość zdjęcia
Grubaśna bo to kilka tygodni po urodzeniu źrebaka. I generalnie kobyła jest raczej do rodzenia źrebaków a szkoda bo to naprawdę fajny koń by był. No ale niestety nie mam na to wpływu bo to nie nasz koń 🙄.