Nagrody "GWIAZDY RE-VOLTY" :)

i moznaby poprosic quante, zeby nagrodzony gwiazda, dostawal ja pod avatarem 😉
Alabamka,  natasza to byla prowokacja i nie powinna sie liczyc.
Teodorze chyba jeszcze można nagrodę "najbardziej cierpliwa, opanowana i spokojna na forum" - oprócz kopalni wiedzy, z tego co pamiętam, ona zawsze pisze tak no.... spokooojnie, dokłaadnie.

Tak! Jestem za, głosuję na Teodorę.

Najbardziej uciążliwa osoba na forum??

F
oczywiście

No, ale ona to juz raczej re-voltowiczką nie jest 😉

No i co z tego. Nagroda w tej kategorii jej się niewątpliwie należy  😉

Moje kandydatury 🙂
-najwredniejszą osobę na forum- wrotek rzecz jasna
-najlepszego założyciela nowych wątków- no chyba nikt jej nie przebije - Tania
-najbardziej sensownie i merytorycznie wypowiadającą się osoba- tunrida ;]
- król szybkiej riposty - wawrek

Zgadzam się z powyższymi!
1. wrotek jest bez wątpienia najbardziej wredny, ale oprócz tego ma dużą wiedzę i jest przy tym często dowcipny i błyskotliwy. Takie mieszane uczucia wobec niego mam. Chyba ratuje go jego Ktosia, która jest bardzo sympatyczna i nominuję ją w kategorii najbardziej lubianej osoby na forum.
2. Najbardziej sensownie i merytorycznie wypowiada się moim zdaniem Teodora, tunrida powinna dostać w tej kategorii srebrną gwiazdę.
3. Proponuję, żeby ta kategoria nazywała się "mistrz ciętej riposty" i wawrek to jak najbardziej słuszna kandydatura do tego tytułu.

Strzyga: Super pomysł ze skarpetomaupką! Więc może będziesz fundatorką nagrody, ale w jakiej kategorii?
Ja też zastanawiam się nad ufundowaniem jakiejś nagrody. Tylko jaką nagrodę dać np. komuś w tych kategoriach negatywnych....
Hehehe... Mam ❗
Niniejszym ogłaszam, że będę fundatorką nagrody w kategorii "najgłupsza osoba na forum"  😎 Będzie to kop w tyłek  😅

Tylko jaką nagrodę dać np. komuś w tych kategoriach negatywnych....

Bana na rok
duunia   zawiści nożyczki i dosrywam z doskoku :)
29 września 2010 21:50
-najwredniejszą osobę na forum- wrotek rzecz jasna dlaczego? bo mało kto umie wrotka czytać ze zrozumieniem?

a quanta-przy całym szacunku dla właścicielki forum-przyznawanie jej nagrody za "najbardziej zasłużoną" pachnie wazeliniarstwem 😉
dempsey   fiat voluntas Tua
29 września 2010 22:15
wrotki wkurza bo ma niepopularne poglądy i często zmusza do ruszenia głową
forma wypowiedzi tylko częściowo tłumaczy taki a nie inny odbiór wrotkiego
Ja tam nie czuję żeby wrotek był wredny, chyba dorosłam do czytania jego postów  😉 przynajmniej ubarwia od czasu do czasu zróżowiałe  tematy.
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
29 września 2010 22:26
a ja tam nie dzierżę zbója i już 😉 nie trawię jego stylu 🙂 Ale każdy ma swoje nominacje 😉
Od samego początku mnie wrotek nie wkurza 🙂

za to zgadzam się, że Ktosinka jest najmilsza na forum, jeszcze Ponia się do nich zalicza, Presja, Hanoverka i Basznia
najwięcej tematów - oczywiście Tania 🙂
Szczerze mówiąc pomysł jest dla mnie nie zrozumiały, czego maja dowieść te nominacje i wygrane? Uważam że to świetna przynęta dla ludzi, którym raczej średnio zależy na tym żeby błyszczeć na forum z dobrej strony, więc będzie więcej durnych tematów, więcej durnych zachowań które będą powodować popularność tych ludzi, dzięki takim "konkursom" Ale miłej zabawy.
no w sumie zgadzam się z Presją
bo można wymyślać i wymyślać
np osoba, która popełnia najwięcej błędów
Szczerze mówiąc pomysł jest dla mnie nie zrozumiały, czego maja dowieść te nominacje i wygrane? Uważam że to świetna przynęta dla ludzi, którym raczej średnio zależy na tym żeby błyszczeć na forum z dobrej strony, więc będzie więcej durnych tematów, więcej durnych zachowań które będą powodować popularność tych ludzi, dzięki takim "konkursom" Ale miłej zabawy.

Masz rację, że to może w pewnym sensie zachęcać do trolowania...
Więc może dobrym pomysłem jest faktycznie ten ban na rok dla najbardziej wkurzających i trolujących osób?  😁
Bo co można dać ludziom posiadającym "x" ignorów, albo będących założycielami głupich tematów? Cukierka na zachętę, nowy czaprak czy specjalne wyróżnienie? Nie zdziwi mnie jak, zacznie się totalny młyn na re-volcie i dublowanie podkręconych tematów, oraz obrażanie ludzi w celu uzyskania największej ilości ignorów.

edit- Teoretycznie ban, co raczej napisałam bardzo żartobliwie. Myślę że, karanie było by zbyt nie obiektywne, patrząc na sprawę noen, nikt tak naprawdę nie wie czy mówi prawdę czy kłamie, może faktycznie ktoś zrobił jej głupi żart? Skoro już ją wszyscy ignorują, z czym podejrzewam się pogodziła i jest dla niej największą karą, to było by chyba nie sprawiedliwe banowanie jej - (to tak dla przykładu)

za to zgadzam się, że Ktosinka jest najmilsza na forum, jeszcze Ponia się do nich zalicza, Presja, Hanoverka i Basznia

przeciez hanoverka to wredota straszna jest. a presja zaraz po niej ;P
Presja aż tak wątpisz w dojrzałość voltowiczów? Że zaczną pisać głupie teksty, żeby zdobyć ignory?
Zapytuję więc, co sądzą na ten temat szanowne moderatorki ❓
Myślę, że jeśli faktycznie pojawi się takie zjawisko na skalę masową, to zawsze można ten wątek zamknąć.
Może znajdzie się kilka dzieciaków, które będą chciały celowo zabłysnąć w sposób negatywny, ale w skalę masową wątpię.
Nie chciałam stworzyć problemu, tylko zabawę  😀
xxflygirlxx - O stałych re voltowiczów się nie boję, bardziej o fikcyjnie zakładane konta w celu zaistnienia. Normalne że ludzie z wypracowaną "renomą" że tak pozwolę sobie to ująć, nie będą pisać jak to mawia katija "pierdoletów" bo raczej nie jest chyba to powód do dumy, żeby być debilem roku za durny wątek  😉 Julie -  Te na plus mogą przecież zostać, one nie szkodzą chyba, a w jakiś sposób może pokaże się że warto być na forum "pozytywną postacią", a zresztą , róbcie co chcecie  😁
Zapytuję więc, co sądzą na ten temat szanowne moderatorki ❓

Wawrek glosu nie ma? 😁 😉
Ja mam obawy, że wątek odniesie właśnie ten negatywny skutek - zachęci do trollowania (nie twierdzę, że wszystkich, ale trolli ogólnie nie brakuje).
Nie mam jednak nic przeciwko, żeby wybrać kilka (po 5?) kategorii pozytywnych i negatywnych i taki ranking zrobić. Coś jak Oscary i Maliny 😉
Zasada jest prosta - mamy regulamin forum i nadal będziemy się go trzymać. Mam nadzieję, że ten wątek nie przyniesie nam więcej pracy 😉
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
29 września 2010 23:18
Presja, to może udział mogą wziąć jedynie użytkownicy będący na forum co najmniej 3 miesiące/pół roku.
Mam nową kategorię - "najbardziej martwa osoba na forum". Zgadnijcie kogo proponuję 😁

rewir, teraz to ja ze śmiechu umarłam  😁
Gillian   four letter word
29 września 2010 23:46
hehehe to ja proponuję "najbardziej niewidzialna osoba na forum", przynajmniej raz coś wygram 😀
caroline   siwek złotogrzywek :)
29 września 2010 23:52
przynajmniej raz coś wygram 😀

nie wygrasz. nikt i tak nie zauwazy twojego postu 😎
...poza tym i tak zaraz wątek przeskoczy na kolejną stronę 😉
Gillian   four letter word
29 września 2010 23:53
ewentualnie "najbardziej marudzący na niewidzialność", to już bezapelacyjnie mam miejsce na pudle 😀
Gillian- dla mnie jesteś mega wybitnie widzialna i nijak Ci się wygrana w takiej kategorii nie należy. Niestety. 😀

Ponadto się nie zgadzam, że moje wypowiedzi są jakieś super na temat i w ogóle....bez przesady. Widzę więcej osób którym się już prędzej nagroda w tej kategorii należy.

Dla mnie to w ogóle głupawy wątek, bo z wyjątkiem 2-4 wyróżniających osób, którym można by coś przyznać typu Teodora, Wrotki, ( o...i już nie wiem kto więcej) to cała reszta wygranych w poszczególnych kategoriach jest naciągana i stronnicza.  😀
cały konkurs dość kretyński
kojarzy mi się z wyborami w podstawówce na wzorowego ucznia
pachnie dziecinadą, ale co kto lubi
Myślałam,że pomysł Julie to raczej zabawa na jesienny wieczór. Pokłócimy się wszyscy jeśli będzie na serio. Już mi przyszło do głowy parę niemiłych kategorii i nominacji.  🏇
W kategorii -najwięcej wątków prowadzą Nasturcja-Renata i Sznurka - popatrzcie na statystyki. Zatem ja mam zaledwie brązowy medal. I nie powalczę o lepszą lokatę.

to może jeszcze kategoria najzdolniejszego re-voltowicza ja nominuje Ivett za te wszystkie cudne derki.
W czasie deszczu dzieci się nudząąąą 😀 😉
Strzyga - Ja generalnie napisałam o tym jak to widzę, a raczej ciemną stronę tego "końkursu"  😉 Zasady musicie ustalić same, bo ja nie czuję tej zabawy ale wam życzę wszystkiego dobrego.
Hehe... No to narobiłam bigosu...  😡

A że w czasie deszczu dzieci się nudzą, to wiadomo nie od dziś. W większości z nas jest dużo dziecka. Ja na pewno dziecinnieję na starość i lubię czasem zająć się czymś kompletnie głupim w celach rozrywkowych.

Dziękuję za poparcie Dworicka i przepraszam Cię wawrek za pominięcie. Co sądzisz o tym wątku?

Ja na razie dzięki temu pomysłowi "poznałam" kilka osób o których istnieniu nie miałam pojęcia, bo akurat nie zaglądam do tych wątków w których się udzielają.

JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
30 września 2010 11:58
Siedziałam na wielu forach i jakoś praktycznie na każdym była tego typu zabawa i nikt nie narzekał. Jak komuś nie odpowiada to może po prostu niech nie zagląda i nie bierze udziału.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się