noen on line

Myślę, że Noen maczała palce w tym chamskim i idiotycznym żarcie, jestem mega zniesmaczona.

Zgadzam się.
Dodam od siebie jeszcze, że to szczyt szczytów po prostu. Jak żyję nie wpadłabym na taki pomysł, ale widać są ludzie, którzy potrafią żartować absolutnie ze wszystkiego.
Jestem ciekawa co jeszcze nas tu spotka. Złodziejka i oszustka w wieku lat chyba 13-14 była, teraz 15-letnia zmartwychwstała..... 😁
btw - "wyzuta z uczuć" Ktoś miała rację 😉
wątek zamknięty
Kpić ze smierci? A może sfingowac wlasną smierc zeby zobaczyc reakcje ludzi? Zeby miec wlasny watek, zeby ludzie o tobie pisali, skladali sie na wieniec?
Moim zdaniem sama noen zaczela watek o swojej smierci. Nie zapominajmy - ona ma 15 lat. Brala udzial w wątku o Oli, widziala reakcje innych, jednoczesnie sama na forum nie jest postacia zuawazana pozytywnie i postanowila pokazac tym wszytskim ktorzy jej sie czepiaja?
Po co? dla jaj, zeby lepiej sie poczuc.

Duzo logiczniejsze wyjasnienie niz ze ktos zalozyl watek o niej.
Skad znalby jej login? skad znalby nawze forum? I to akurat w dzien, kiedy neon nie miala rzekomo dostepu do netu?
Akurat w wypadku samochodowym pare dni po wiadomosci o smierci Oli? przypadkiem zakladajac bardzo podobnej tresci watek? Duzo tych przypadkow,
wątek zamknięty
Gillian   four letter word
25 września 2010 12:50
noen, nie za to CIę ludzie ignorują że prowadziłaś lonżę. Rusz głową i zagrzechotaj.
wątek zamknięty
yga   srają muszki, będzie wiosna.
25 września 2010 12:59
Mnie też ingorują... cóż, taki nasz okrutny los. Może powinnam sie uśmiercić?

ZDEBILNIAŁY POMYSŁ. Tyle.
wątek zamknięty
Sankaritarina takie czasy nastały. Brak słów na to co niektórzy ludzie robią  😵
i najdziwniejsze było to, że po paru godzinach od domniemanego wypadku cała re-volta o tym wiedziała, a nk gdzie ma się w większości realnych znajomych nie było żadnej wzmianki, żadnego wirtualnego znicza, nic...
Marzena chyba wszyscy re-voltowicze się z Tobą zgodzą

Yga mnie nie zauważają... i co ja biedna mam zrobić?!  😕 ide do kąta popłakać  😕
wątek zamknięty
mnie zastanowila jedna tylko rzecz.
jakim cudem osoba, ktora dopiero co sie zalogowala, informujaca o czyjejs smierci nagle wie, jaki nick ma Patrycja w internecie?? zadna z moich bardzo bliskich mi osob, nie zwiazana z forum, nawet nie wpadlaby na taki pomysl, zeby oswiadczac swiatu, ze cos mogloby mi sie stac...
dziwy, dziwy...  🙄
wątek zamknięty
wszystko to, to jak jakaś historia z filmu  🤔 nie rozumiem jak można sobie tak żartować

Noen - jak dobrze, że żyjesz.
wątek zamknięty
Watpie zeby Noen zrobila to specjalnie. Raczej ktos zrobil jej naprawde glupi zart. Dobrze ze dziewczyna zyje. A jesliby rzeczywiscie to ona stala za tamtym tematem, to naprawde nic jej tak nie dopomoze w zwroceniu na siebie uwagi, jak ciagle pisanie w tym temacie.
wątek zamknięty
hmm a da się określić kraj po numerze ip? jeśli ip z którego teraz korzysta noen jest z Norwegii, a ip osoby która założyła wątek jest z Polski, to raczej sama noen tego nie zrobiła...
wątek zamknięty
Brak mi słów. 🙄
wątek zamknięty
wer mozna
wątek zamknięty
trzynastka   In love with the ordinary
25 września 2010 14:26
oba IP Norweskie.

Noen - przezywałaś ignory ? to patrz teraz  😎

Najgłupszy żart świata.  🤔wirek:
wątek zamknięty
byłam optymistką, ale teraz raczej wątpię by w Norwegii noen miała koleżankę, też Polkę...
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
25 września 2010 14:30
mam, w szkole u nas jest około 12 Polaków  😁
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
25 września 2010 14:31
IMO Noen sama tego nie zrobiła, po przecież i tak ma niepochlebną opinię na forum- chce być zauważona co za tym idzie mieć lepszą opinię. A wiadome jest, że taki żart wyszedł by na wierzch prędzej czy później, bo skoro Noen chciała mieć lepszą opinię to w koncu musiałaby się zalogować na forum. Igdyby to wyszło na wierzch to Noen miała by tą opinię DUŻO gorszą.

Więc moim zdaniem ktoś poprostu zrobił jej GŁUPI żart. Ale trzeba mieć chyba nas**** w bani, żeby coś takieg napisać.

Znałam grupę uczniów, którzy wywiesili (dziewcznynie, która też chciałabyc znana i lubiana) nekrolog na szkolnym korytarzu  🤔wirek:
Wer, można, ale to nic nie da, skoro temat został założony z kompa z któreg sama Noen się kiedyś logowała- też musi być z Norwegii
wątek zamknięty
trzynastka   In love with the ordinary
25 września 2010 14:32
byłam optymistką, ale teraz raczej wątpię by w Norwegii noen miała koleżankę, też Polkę...

... dodatkowo obytą z volta, znająca temat o Oli, na tyle dobrą, że z jej kompa logowała się noen.

ignor dla noen - powinno działać jakby ktoś chciał skorzystać 😉
wątek zamknięty
Ode mnie również ignor. ( dzięki ninevet- skorzystałam- działa)
Po raz pierwszy na tym forum.
DLA ZASADY !!!

Teraz po jej tłumaczeniach na 100 % wiem, że to ona sama założyła wątek.
NIE TAK tłumaczyłaby się osoba całkowicie niewinna, gdyby została w ten sposób zaatakowana podejrzeniami przez użytkowników.

W nosie mam to, że nie ma dziewczyna szacunku do śmierci i ludzkich tragedii, ale tak jak opisała to natchniuza- moim zdaniem zakpiła w pewnym sensie ze śp. Oli.
wątek zamknięty
W nosie mam to, że nie ma dziewczyna szacunku do śmierci i ludzkich tragedii, ale tak jak opisała to natchniuza- moim zdaniem zakpiła w pewnym sensie ze śp. Oli.

to samo mnie boli w tej idiotycznej sytuacji zainicjowanej przez znudzonego bachora
wątek zamknięty
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
25 września 2010 15:22
noen mam nadzieje że osoba która to wysłała dostanie bana ... ;/

prawada jest taka, że znasz osobę, która założyła tak niesmaczny wątek. logowałaś się z jej komputera, o czym moderatorzy wcześniej wspomnieli.
więc albo musiała to być bardzo dobra znajoma (zna Twoje zwyczaje, wie że korzystasz z forum i zna Twój nick), albo zrobiłaś to sama.
szczerze- nie wnikam. rzadko widujemy tutaj tak niesmaczne i żałosne żarty. a wiek niczego nie tłumaczy, czy 15 latka czy 30 latka nie powinna zartować ze śmierci.

ja Ci tylko życzę żebyś zrewidowała swoje postępowanie- a Volta już nie raz 'wychowała' fajnych forowiczów.
wątek zamknięty
dempsey   fiat voluntas Tua
25 września 2010 15:23
NIE TAK tłumaczyłaby się osoba całkowicie niewinna, gdyby została w ten sposób zaatakowana podejrzeniami przez użytkowników [...]
zakpiła w pewnym sensie ze śp. Oli.

mam identyczne odczucia
niesmak
wątek zamknięty
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
25 września 2010 15:28
A mi tu śmierdzi "Jakby to było gdyby mnie nie było.."
wątek zamknięty
Nie wiem kto napisał, nie wiem po co, wiem że jest chory na głowę i powinni byli go utopić zaraz jak się urodził.
wątek zamknięty
Niesmaczny żart, bardzo niesmaczny...  🙄
wątek zamknięty
albo ktoś ma bardzo niepoważnych znajomych, albo sam jest niepoważny i do kompletu głupi.
szkoda tych, którzy się tą informacją zdenerwowali i wzruszyli 🙄
wątek zamknięty
25 września 2010 15:33
wiecie co, rozśmieszyliście mnie tymi ignorami  😁 i swoją postawą, i to nieźle.
wątek zamknięty
Tia, i koleżanka która rzekomo temat założyła, nie związana ze środowiskiem pisze''nasza koleżanka" 😤 Więc z pełną świadomością konsekwencji za swoje słowa piszę W******Ć Z FORUM NA ZBITY PYSK

rozumiem i podzielam zdenerwowanie ale proszę nie przeklinać
wątek zamknięty
Dziwisz się? Jeżeli logowałaś się z komputera kogoś kto to rzekomo napisał to cóż, nie pozostawiasz wyboru ludziom.
wątek zamknięty
noen, to bardzo miło, że się przejęłaś tymi którzy naprawdę się zmartwili. dziwisz się, że nie chcą czytać bzdur które piszesz? zamiast podkulić ogon, grzecznie przeprosić i się uciszyć to jeszcze masz pretensje, że ktoś mógł się wkurzyć. brawo, po prostu genialnie.
wątek zamknięty
25 września 2010 15:45
napisałam, w którymś wątku że przepraszam za problemy, czy coś takiego, ale nie biorę winy na siebie. Chyba wy serio macie troszke niepoukładane w głowach że JA upozorowałam swoją śmierć 👿 poprostu brak mi słów. a dawajcie ignory - zbieram do kolekcji  😵

PS do moderatorów, czy jest możliwość sprawdzenia jakie posty pisałam z tym IP z którego została wysłana wiadomosc o mojej śmierci ? wtedy ja będę wiedziała z jakiego miejsca było wysłane, czy od znajomych/szkoły.
wątek zamknięty
Kochani, ale po co my ten wątek kontynuujemy i nakręcamy?

Może mylimy się co do osoby neon, a może i nie, ale czy to takie ważne?
Pewnie wszyscy mamy ciekawsze zajęcia.

Miłego, słonecznego, sobotniego popołudnia! 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.