Stajnie w Warszawie i okolicach

zduśka   Zbrodnia, kara, grzech. .. litr wina
22 września 2010 16:20
reinko ja powinnam być .. o ile wyrobię się z czasem  😉
cieciorka   kocioł bałkański
22 września 2010 16:34
w podkowie, kiedys przynajmniej mozna bylo
nyelle   buntownik z wyboru
22 września 2010 17:17
Severus, ja wiem o Patataju i Szarży.
W Podkowie nie, no chyba, że coś mnie ominęło - jestem tam raczej weekendowym "gościem"  😎
Zu   You`ll ride my rainbow in the sky
22 września 2010 17:28
a ja dziś wysiadłam na stacji Imielin, a tam na trawniku przed jakimś blokiem stoją dwa grubaśne kuce  🤔 to fragment jakiejś stajni? czy jak?
kurechii   look at my horse, my horse is amazing!
22 września 2010 18:13
ponawiam, bo ostatnio dziewczyna wystawiła mnie hm.. do wiatru.

czy ktoś z Warszawy ma kontakt ze stajnia KJ PEPELAND? 🙂

czekam na pw.
Rudzia   Dwie Złośnice:)
22 września 2010 19:10
Zu to pewnie kuce z kosciola😉 Oni tam mieli caly zwierzyniec z pare lat temu.
[quote author=zoyabea link=topic=46.msg686107#msg686107 date=1282659019]

A tak wogule...to ktos zna/byl to cudo? jakis full wypas - tylko czy zrobiony z sensem i glowa? 😲
www.klubwiktorowo.pl

Ja byłam, widziałam, stajnia się jeszcze ogarnia, m.in. buduje się hala, ale wygląda na to że będzie z głową. Sama to monitoruję, bo blisko mieszkam.
A z tego co widzę to się rozkręcają 🙂
"Stajnia Wiktorowo  Zapraszamy wszystkich znajomych bliższych, dalszych i nieznajomych na ognisko z okazji zakończenia najgorszej części budowy.
Nie jest to jeszcze otwarcie ale każda okazja dobra. Start: Sobota 25 września godz. 15😲0."

[url=http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Stajnia-Wiktorowo/148633255171814?ref=mf]http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Stajnia-Wiktorowo/148633255171814?ref=mf[/url]

Wybiera się ktoś?

[/quote]

Ja będę, ciekawa jestem strasznie 🙂
[quote author=zduśka link=topic=46.msg714389#msg714389 date=1285168806]
[/quote]

Super 🙂 to mam nadzieję do zobaczenia  😅

[quote author=zduśka link=topic=46.msg714389#msg714389 date=1285168806]

Super 🙂 to mam nadzieję do zobaczenia  😅

[/quote]

do zobaczenia na przeszpiegach  😉
Lanka_Cathar   Farewell to the King...
22 września 2010 22:06
W tej chwili tylko w UKS SJK Pa-Ta-Taj. Z Szarży zrezygnowano.
Lanka_Cathar, wiesz dlaczego? może być na PW.
Severus   Sink your teeth into my FLESH
23 września 2010 08:31
Lanka-Cathar - dziękuję za odp.  :kwiatek:
Bischa   TAFC Polska :)
23 września 2010 11:37
A u nas na SGGW nie da się zaliczyć? Nie wiem jak studenci spoza SGGW, dlatego pytam.
24 września 2010 06:21
Bischa L - ja jestem z SGGW  😉 ale chyba udało mi sie znaleźć lepsze wyjście jeśli chodzi o konie i jednak zapiszę się na basen
Czy gdzieś w okolicach Kampinosu (w każdym razie tamta strona Wawy, bo zainteresowani są z Bielan) jest stajnia z sensownie prowadzoną hipoterapią?
29 września 2010 11:18
nie wiem, czy sensownie, bo nie korzystałam i nie znam się również na tym, ale przy szpitalu w dziekanowie jest stajnia z hipoterapią.
gdzieś głębiej w kampinosie jest równiez inny ośrodek terapeutyczny, ale nie mogę w tej chwili znaleźć namiarów
przypomniało mi się, ośrodek jest w julinku, ale w dalszym ciągu nie mogę znaleźć strony internetowej
o, znalazlam, ale strona nie działa- zdaje się że było to www.gosciniecjulinek.pl, moze jednak znajdziesz jakieś namiary: http://powiatzachodni.pl/archives/6124, http://soswleszno.edupage.org/news/
29 września 2010 11:39
cieciorka - jak się nazywa ta stajnia przy szpitalu? Ma jakąś stronę? (mój były instruktor miał tam pracować jak się rozstawaliśmy, szukam kontaktu do niego)
29 września 2010 11:49
nazywa się stajnią  przy szpitalu i raczej nie pracuje tam żaden nowy isntruktor.
29 września 2010 11:50
nowy na pewno nie - rozstaliśmy się w 2005 czy 2006 roku  😁
Dziekanów, właśnie!
Dzięki dziewczyny :kwiatek:
bjooork   sprawczyni fermentu na KZJ-cie
29 września 2010 11:58
A czy ktoś coś słyszał o reaktywacji nadwiślańskiej stajni między Agmają a nowym 'grodem'?
Wczoraj motocyklowy instruktor uraczył mnie takowym newsem,,,
29 września 2010 11:59
bjooork - Stangreta?
29 września 2010 11:59
w jego miejscu coś podobno się 'odradza' i nie jest to 'gród' - podkreślam, że nie widziałam a słyszałam
29 września 2010 12:02
na stronie stangreta nic nie piszą... może w ogóle cos nowego?
29 września 2010 12:07
bjooork, stangret działa, aczkolwiek zupełnie gdzie indziej, natomiast w jego miejscu powstała http://www.stanicahusarska.pl/
29 września 2010 12:31
Cieciorka to że stangret działa w innej lokalizacji to wiem, poza tym zaznaczyłam że nie chodzi o 'gród' - sprawa podobno bardzo świeża- dlatego pytać czy ktoś coś wie? 😉
29 września 2010 12:54
wiesz, sama zastanawiam się nad tym i wydaje mi się, że stajnia nie znajduje się w grodzie, tylko obok, ale to tylko moje przypuszczenia.
Stangret jest w Lorcinie za tama w Debe, a tam ma byc miejsce ktore bedzie zajmowac sie szerzeniem historii, ma byc jakis pensjonat i chyba jakas rekreacja tak mi sie o uszy obilo.
Bischa   TAFC Polska :)
29 września 2010 22:39
Stangret już 3 razy zmieniał miejscówkę- jeździłam w Stangrecie za czasów jak byli na Polach Mokotowskich- miałam stajnię rzut beretem od domu  🙄 Ale warunki były jak pamiętam nie za fajne. Ciekawa jestem jak jest teraz. Da się jakoś do Stangreta obecnego dojechać, jak się nie ma prawa jazdy i nie ma z kim pojechać ewentualnie autem?
A gdzie w Warszawie mozna wmiare tanio wyprac derki i czapraki?
Najlepiej gdzies w okolicach Wilanow/Ursynow/Mokotow/Piaseczno.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się