Angeel było kiedys takie stoisko w Dukacie, ale Dukatu już nei ma...spróbuj zapytac w Sliwie na dole tam gdzie klucze dorabiają bo też mi się coś kojarzy
poza tym jak zaszczepisz psiaka na wścieklizne to weterynarz da Ci taki breloczek, jeżeli pies się zagubi to kontaktują się z kliniką, a klinika ma Twój adres :-)
Mój pies miał taki breloczek i czipa i jak się zgubił to schronisko nie mogło się niby dodzwonić. Zapytam się koleżanki gdzie robiła i ci napiszę Angeel przez PM.
teraz to ja już was błaaagam:P pomóżcie mi coś znaleźć 🙁 na moją niekorzyść działa to ze nie jestem z olsztyna... teraz troche sie zmienilo i najlepiej by bylo gdyby byly dwa wolne boksy...
Może mogę Ci pomóc, ale nie jest to stajnia w Olsztynie tylko 15 km poza (bardzo dobre połączenie busikami z Kortowa ). Pisz na pw to pogadamy.
to pies ze schroniska, wiec jest zaczipowany i zaszczepiony na wscieklizne. zamowilam juz identyfikator na allegro :P ale dzieki za pomoc 🙂 :kwiatek:
Angeel będą w końcu jakieś konie z Marengo czy nie dasz rady ???
Wie ktoś o jakimś sklepie ze zdrową żywnością? Kiedyś coś było przy rynku na Grunwaldzkiej, ale czy jest nadal? Albo jakieś na prawdę dobrze wyposażone stoisko w markecie. Byłam dzisiaj w Carrefourze i w sumie nic nie ma.
Wegetarianin 😀 Kołobrzeska
na Kanta jets zaraz na poczatku za skrpazyzowaniem przy śliwie jest, taki warzywniak ze zdrową żywnością, ale strasznie drogo mają. Chociaz takie jedzenie z reguły jest drogie.
Iszka - na 95% tak, tylko ze beze mnie.
Angeel czyli kto będzie ? Jakie konie i jeźdźcy ? Przyjedź z psiakiem pokibicowac chociaż teamowi Marengo 🙂
Przeczytałam sporo o Kieźlinach teraz w tym temacie, czy macie może numer tam? I ile kosztuje tam pensjonat? i dorga dojazdowa jest ok, ale spowrotem już o wiele gorzej.. czy dojeżdza tam pks?
delusion forumowa magdanik juz Ci pisała, ze trzyma tam konia i jak chcesz to może Ci wszystko na pw napisać!
pensjonat kosztuje 650zł i dojeżdża normalnie autobus mpk i droga w jedna i druga stronę jest taka sama...
dobrze, to przepraszam.. juz mi sie miesza o ktorych z kims pisalam a o ktorych nie.. za duzo tych stajni...
delusion jeszcze tutaj dopisze, ze pksy tam nie jezdza ;d i w ogole od kiedy masz sie przenosic do nas? ;>
Angeel tak tak wpadaj z psiakiem i aparatem! ;d
silverstar bedziecie miec dwa nowe konie na przelomie pazdziernika i listopada ;d Wbijamy do was z Anką ;d Jeszcze tylko musimy podpisac umowy i zlozyc wypowiedzenie w kiezlinowie! ;d;d
haha.
Magdanikowa desperacko szuka fotografa na Hubertusa. 😀
magdanik w olsztynie bede juz we wtorek, ale nie wiem czy juz z konmi...
Iszka - rozmawialam dzisiaj z Ewa, jednak od nas nikogo nie bedzie 🙁 Ewy kon strasznie zaczal kaszlec, wiec nie chce go przeforsowac bo szybko sie meczy. 🙁
Wiecie czy może w innych stajniach są Hubertusy ??? jak tak to kiedy 🙂
Szkoda Mery, że nie będzie Was.
Iza wiesz gdzie są Pajtuny .? ;p
Tam napewno będzie bo Anka jedzie i może ja. ;pp
magdanik fajowo, ze się do nas przeprowadzacie 😉 😉 dobry wybór hehehe
Zapowiada się, ze sporo nas będzie w tym roku w pensjonacie 🙂
będę dziś w Olsztynie. Możecie polecić jakiś hotel do 100 zł?
silverstar
Sporo? Naliczylam w pensjo 4 konie tak? xd ktos jeszcze sie przenosci poza mna i Anna? ;d czy 6 to juz duzo ;d
Przyjezdża jeszcze Tępy Yeti czyli Ula z Romanem na poczatku października, Beata z Naparem i ponoć jeszcze 3 studentki maja wstawić do nas konie 😉 więc 11 koni to dla mnie sporo hehe
no 11 to troche jest, z tym sie zgodze ;d
To fajnie bedzie xd Zastanawiam sie czy Tepy Yeti mnie pamieta z tamtej imprezy w pinezce xd bo grubo tam mialyscie a przynajmniej Ula i Ola ;d Ale impreza byla w pytke nie powiem ze nie ;d
hehehehehe pamięta, pamięta, Ulka czujna jest.
.... no to byla taka ostatnia wspólna impreza jeszcze z Anią 🙁 , trzeba strzelic powtórkę w październiku!
Juz wprost nie moge sie doczekac rozpiski kortowskiej w jakich godzinach będziemy mogły jeździć 😁
trzeba strzelic powtórkę w październiku!
Ja też chcę 🏇
Jakby co pamiętajcie też o mnie 😉
Stęskniłam się już za Wami.
ja może będę na ujeżdżeniówkach kortowskich 🙂
.... no to byla taka ostatnia wspólna impreza jeszcze z Anią 🙁
Kłamiesz, ostatnia była Sowa 🥂
dziewczyny, potrzebuje waszej szybkiej pomocy 😀
LUMPEKSY ! gdzie ? 😀 wiem ze gdzies kolo Manhattana, gdzie jeszcze cos takiego znajde ? potrzebuje konkretnie... duzy, tani koc :P i musze go kupic jutro rano 😀 jakies pomysly ? 👀