A jak jest teraz z Borową? Czy ktoś z Voltowiczów tam stacjonuje? Słyszałam o niej dobre opinie, mimo to osobiście jeszcze tam nie byłam. Nie zaszkodzi się spytać. Może jest ktoś kto dobrze stajnię zna. 🙂
Wergeel -> "Strasznie" to chyba zbyt mocne słowo. 🙂 Przeprowadzki póki co nie planuję. Jednak możliwe, że od Nowego Roku, wraz z nową pracą, będzie to konieczne. Dlatego też uważam, że na wszelki wypadek nie zaszkodzi się dowiedzieć.
Wszystkim, którzy na PW wysłali mi oferty "swoich" pensjonatów oraz zaproszenia, szczerze dziękuję lecz na razie (tak jak napisałam ^^) nigdzie się nie wybieram. Mimo to jestem Wam wdzięczna. :kwiatek:
a gdzie Warzyna? bo kojarzę Miękinię Mrozów ale Warzyna hmmm 💡 w którą stronę dziewczyny od Wrocka - za Miękinią jeszcze ? ile km wychodzi ? no i opiszcie coś więcej warunki, cena 🙂
uff no to tak w warzynie cena jest 600. Pensjonat jest tam od niedawna wiec ze tak powiem dużo sie dzieje jeszcze🙂 ale plac paszczysty do jazdy jest tereny fajne przy odrze 20 minut do Prężyć gdzie latem można konie pawic .Boksy robione codziennie wiec czyściutko wszystko nowe i czyste🙂 pensjonacik malutki boksów jest tam 11 ale co kto lubi no i koniki calu dzień na dworze🙂 co jeszcze chcecie wiedziec?
Zgodnie z obietnicą fotorelacja z wyglądu stajni: Wjazd i główna stajnia boksy w niej boksy w małej stajni (tylko trzy) ujeżdżalnia (niestety jeszcze nie skończona) podwórko i miejsce na ognisko 🙂