Dzieci, ciąże & pogaduchy o wszystkim i o niczym

Ja mam na 56 i 62 najwięcej. Jakoś nie trafiałam w sklepie na te 58 i 60 cm.

galantova - trzymamy kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :kwiatek: 😅
Muffinka, Spokojnie co ma być to będzie ale trzeba byc dobrej myśli  że mąż zdąży wrócić a faceci cóż oni tak mają. A rozmiarów 58 i 60 nie ma wogóle.
Jako że znalazłam trochę czasu wstawiam nowe fotki Zuzki

Ktoś   Dum pugnas, victor es...
21 września 2010 13:40
pokemon, kup sobie jedno to...bo mi urosło bardzo...wiec jak mnie wypisali ze szpitala podjechałam do Triumpha i kupiłam dwie sztuki w odpowiednim wtedy rozmiarze - polecam Triumpha,mi wytrzymały 2 czy 3 sztuki cały okres karmienia 🙂

częśc z was już widziała,ale pochwalę się i tu:
Mania parkurmajster:

i Mania po pracy:

Muffinka,uszy do góry...synek poczeka na tatusia 🙂
mam pytanie czy któraś z was używała tych testów
http://www.apo-discounter.pl/clearblue-cyfrowy-test-owulacyjny-p-1733.html
czy te paseczki można dokupić czy trzeba kupić nowy test ?
Euforia_80   "W siodle nie ma miejsca dla dupków!"
21 września 2010 14:51
aszka Zuzia jak modelka  😉 , na czy mała leży ? Fajna sprawa  🤣
Ktoś masz już niezłą pomocnicę z niej  🤣

dzięki za te rozmiarówki, ciekawe czy kupię coś jutro, jest tyle boskich rzeczy, że mogę mieć problem z wyborem  😁
Euforia_80, to leżaczek mamas&papas ale ja za nim nie przepadam wydaje mi się mało stabilny i jak Zuza zaczyna się wiercić to przechyla sie na jedną strone i robi to wrażenie jak by zaraz miałą się wywrócić.
taki: http://allegro.pl/mamas-papas-bujaczek-lezaczek-kolyska-nowy-i1230867155.html
w domu mam taki i o wiele jest lepszy nie boję się Małej zostawić na chwilę w nim samej i wyjśc do kuchni czy łazienki
http://allegro.pl/bezowy-lezaczek-bujaczek-bright-starts-i1233637870.html
21 września 2010 15:21
taki jak ten drugi miał mój brat w USA dokładnie taki sam i pamiętam jak mały przesiadywał z nami właśnie w tym leżaczku i rzeczywiście jest bardzo stabilny. I w taki właśnie sposób powiększa się lista zakupów  😵
my_karen - gratulacje  😅

aszka - słodziutka królewna 🙂

ktoś - ale ona szybko rośnie 🙂 wstawiaj tu ją częściej  🤬 super pomocnica 🙂
aszka ależ Zuzia jest elegancka. Śliczna po prostu. 😉

Ktoś Marysia wymiata, jest boska 😉

Ale dziś jakaś padnięta jestem, łeb mnie napierdziela i w sumie oprócz pojechania do konia nie zrobiłam nic - leżę tylko przed tv 😎 Jak nie ja, ja tak nie lubię i nie umiem a dziś mnie zmogło. Ale może to dlatego że się zdenerwowałam. I w ogóle mam chęć na chipsy 😵 dobrze że nie chce mi się iść do sklepu 😉
my karen gratulacje 😅

aszka Zula laska jak się patrzy 💘

Ktoś jak Marycha się na ogląda tych wygibów które Ty popełniasz na koniu (170cm!!!!) to ja nie wiem co z niej za ziółko wyrośnie! Rośnie przyszła Meredith!

Powiem Wam, że spotkałam koleżankę z którą rodziłam w tym samym dniu...... i się załamałam. Jej córka waży 10 kg 😵 Dacie wiarę?
witam ponownie 🙂

nieobecność nie była długa. Sprawa jest już zamknięta, dla mnie niezupełnie pozytywnie, ale cóż, takie życie. Chciałam wrócić do pracy, dostałam warunki niby super hiper, a tak naprawdę zarabiałabym na codzienne dojazdy. Wszystko zgodnie z KP a finał taki, że idę na urlop wychowawczy  🙄
Nie ma jednak tego złego, co by na dobre nie wyszło. Grunt to piękne, zdrowe, roześmiane dziecko, kochany mąż, wspaniali rodzice i teściowie. I tego się będę trzymać.

Kariera nie zając...
21 września 2010 18:39
Grunt to piękne, zdrowe, roześmiane dziecko, kochany mąż, wspaniali rodzice i teściowie. I tego się będę trzymać.

Kariera nie zając...

i tego się trzymaj, pozytywne podejście do życia  😉
Dzieki dziewczyny za cieple slowa :kwiatek:

Ale jestem padnieta, wlasnie wrocilam z pogrzebu i mam wszystkiego po dziurki w nosie, nie dosc ze dla mnie byly to ponad 400 -stu kilometrowe podroze bo musialam byc jeszcze w Warszawie po drodze do Przemysla... to na miejscu tez od groma roboty i powrot dzisiaj cala noc no masakra normalnie...Do tego mojej mamie przelozyli operacje na kregoslup na 3 tygodnie pozniej bo ma zapalenie oskrzeli i juz sie martwie, ze im pozniej tym mi bedzie ciezej jej pomoc bo brzuch zaczyna wystawac.

aszka Zuzia jest naprawde sliczna i ja juz na 100% wiem, ze napewno w swoim czasie znajde przepis na taka Zuzie  😉

Pokemon prosze mi tu szybciutko zdradzic gdzie kupuje sie posciel w koniki bo ja jakos na taka trafic nie moge ani w sklepach ani w necie!!!

Muffinka kurcze bylam pewna, ze ty juz urodzisz jak wroce bo w sobote snilo mi sie, ze czytam forum i, ze urodzilas...hymmm to chyba nazywa sie niedobor internetu...

my karen wielkie gratki!

ktos fachowiec i nastepca ci rosnie!!!!
my_karen   Connemara SeaHorse
22 września 2010 09:16
dzięki dziewczyny 🙂 zaraz śmigam do lekarza. Mąż jeszcze nic nie wie i nie dowie sie, dopóki nie będę absolutnie pewna. Za długo się staralismy, żeby znowu narobić mu nadzei.

Muffinka nic sie nie matrw, wróci na czas🙂
BASZNIA   mleczna i deserowa
22 września 2010 09:18
aszka,  jestes na diecie?-mala ma skaze bialkowa, prawda? Piekne fotki i sliczne ciuszki 😉.

Mania super, padla chyba tak jak stala?
Dzięki dziewczyny 😉

Mały dziś tak daje czadu że mi cały brzuch skacze. I ogólnie jakoś źle się czuję.
Ale za to pogoda super, byle była taka jak najdłużej bo aż się chce z domku wychodzić.
22 września 2010 12:07
BASZNIA, nie od końca...padła w aucie,przeniosłam,zdjęłam buty i czapkę i potem rozbierałam dalej 😉
BASZNIA, tak jestem na diecie nie jem nic co ma krowie białko czyli masła, mleka, jogurtów, sera, czekolady, lodów itp rzeczy. Nie jest źle ale dobijają mnie w domu jak jedzą grzyby w śmietanie które uwielbiam czy twaróg.
kermit   Horses horses everywhere ..
22 września 2010 12:20
Ktoś a ile ona ma wzrostu ? Wygląda na dłuuuugą  😎
22 września 2010 13:32
wg miarki do mierzenia przeszkód ma 95cm,wg lekarskiego pomiaru,gdzie bardzo się kręciła jakieś 92-93 cm 😉 wazy 13,5 kg
22 września 2010 13:52
[quote author=Ktoś link=topic=74.msg714164#msg714164 date=1285153672]
BASZNIA, nie od końca...padła w aucie,przeniosłam,zdjęłam buty i czapkę i potem rozbierałam dalej 😉
[/quote]
no to jestem w szoku, mnie sie przenosiny niestety nie udaja 🙁. BASZNIA, tak jestem na diecie nie jem nic co ma krowie białko czyli masła, mleka, jogurtów, sera, czekolady, lodów itp rzeczy. Nie jest źle ale dobijają mnie w domu jak jedzą grzyby w śmietanie które uwielbiam czy twaróg.

wspolczucia, mialam to dwa razy, ale tylko miesiac-dwa. Jadlam tylko chleb i dzemy, szynke, wiekszosc margaryn ma krowie bialko, coastka, no doslownie wszystko... naczytalam sie etykiet za wszystkie czasy 😉.
JUnior wczoraj po przedszkolu pojechał z tatą siodła robic  😉dostał gwoździki i młotek i uczył się wbijac. Kiedy ustawało pukanie najczęsciej wołał: Tatusiu nic się nie stało nie booooliiii  😉twardziel. Zmęczony całym dniem podobnie jak Mania usnął w aucie- nie było sensu specjalnie wybudzac i myc- rano wszystko zrobiliśmy.
A ja leże chora w łóżku- zapalenie oskrzeli- jak na trzeci dzień brania antybiotyku to właściwie nic nie zdrowieję. Jutro idę na kontrole.
My już po rezonansie, wszystko poszło ok uff.. wreeeszcie
Trwał aż godzinę, ale Kaziut wybudził się momentalnie i bez żadnych skutków ubocznych, gotowy do startu 😉
kermit   Horses horses everywhere ..
22 września 2010 14:42
To super wieści gwash  😅
majek   zwykle sobie żartuję
22 września 2010 15:45
gwash to super. Pewnie musiałaś się mega stresować...

A my chorujemy. Podobno jakieś świństwo panuje, że dzieciaki kaszlą dwa tygodnie, bez gorączki itp, i nagle lądują w szpitalu z zapaleniem płuc. mam nadzieję, że nas to nie dotyczy.
22 września 2010 17:41
gwash, super!!
gwash super.

dziewczyny co u aketter, ktoś wie 😎?
UWAGA UWAGA UWAGA !!!!!!!!!

Dziś o 15.12 na  Świat przyszła Pia-Marie od naszej forumowej aketter Duża na 51 cm,  3.03 kg ciałka 😜 aketter pisze, ze bolało, ale już jest dobrze bo mała wynagrodziła jej całe cierpienie 😅 😅 😅 😅 😅 😅

aketter wielkie gratulacje i czekamy na foty córeczki 💘
aketter wielkie gratulacje 💃 niech malutka zdrowo rosnie!!! i czekam na foteczki.
Nareszcie nowy forumowy maluch 😅
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się