KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Amartosa głosuje na eskadron maritim

wątek zamknięty
Aha, a inna opcja granatu- IMO ciekawsza od powyższego Eskadrona- ES 🙂 piękny jak obrazek.
wątek zamknięty
Przecudne foto. W słońcu wygląda powalająco! Nad czaprakami będę musiała pomyśleć jak już będziemy mieli nowe siodło. Może się okazać, że się Anki mieścić nie będą pod idealnie dopasowanym.
wątek zamknięty
Amarotsa, jest taki, że.. dobrze że to nie DL 😁 jest przecudny.
wątek zamknięty
Koniczka   Latam, gadam, pełny serwis! :D
20 września 2010 19:55
Zgadzam się, jest przepiękny 😎
wątek zamknięty
Koniczka, umfff... drżyj...
wątek zamknięty
Jak nie DL to odpada. Rude dupsko jest tak duże, że wszystkie VS wyglądają jak poniakowe, a siodełko będzie ujeżdżeniowe więc szkoda, bo na prawdę piękny jest.
wątek zamknięty
Amarotsa, nie no w sensie Sierra nie ma DL, zobacz foto Koniczki, 🙂
wątek zamknięty
Koniczka   Latam, gadam, pełny serwis! :D
20 września 2010 19:58
Ja swój nabyłam od Minerwy i zdaje się miała jeszcze z 1 sztukę DL 😉
wątek zamknięty
Siwy w ES Cream
Jak myslicie? Bo ja mam mieszane uczucia

wątek zamknięty
Misia, dla mnie niespecjalnie- za ciepły kolor dla niego.
wątek zamknięty
Aaaa widzicie siedzę aż tak w temacie... jeszcze 🙂 Na prawdę wygląda bajecznie ten czaprak. Koniczka w jakim siodle jeździsz - może być PW. Ja jestem w trakcie wyboru i jak zwykle dylematy...
Misia - jak dla mnie trochę za mdło..
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
20 września 2010 20:03
Misia, hmmm... mnie się w sumie podoba 🙂
wątek zamknięty
Misia Chyba nie za bardzo..
wątek zamknięty
mi sie podoba , tak inaczej  😀
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
20 września 2010 20:06
Misia, koń ładny, kolor ładny, ale razem jest jakoś tak... Inaczeń. Nie umiem powiedzieć czy źle.  😁
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
20 września 2010 20:08
mi się na przykład podoba !  :kwiatek: napewno lepiej niż Siwki w czerwonym  😁 ale na Twoim miejscu zostawiłabym komplet, ładny !  😍
wątek zamknięty
Misia na pierwszy rzut oka dobrze, a jak się juz zacznie przypatrywać to nie pasuje.
wątek zamknięty
Misia,dla mnie jakoś tak mdło. Ten kolor bardzo mi się na kasztanach podoba 😜 Ja dzisiaj na siwego założyłam Anky sunshine i powiem szczerze,że podobało mi się bardziej niż się spodziewałam🙂
wątek zamknięty
Dzieki dziewczyny przekonalyscie mnie ze to jednak nie to.

A jak wam sie widzi na tym samym zwierzaku Es Superiour Black/Scarlet i Stripe In Irish lub Brandy/ivory ?
Juz sama nie wiem co mam mu zakupic  😵
wątek zamknięty
Mi mój siwy bardzo podoba się w ES cross in ice z granatowym krzyżem
wątek zamknięty
Misia, nie chcę, żeby to zabrzmiało niemiło bo nie mam takiego zamiaru ale twój koń ma zbyt "nijaką" maść na taki jasny kolor. Ja bym celowała w fiolet np. http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/72/810#i, w głębokiej czekoladzie może dobrze wyglądać, głębokie wino. Po prostu mocne, głębokie i zdecydowane klasyczne kolory. Koń jest duży- nie będzie wrażenia przytłoczenia, a jego kolor będzie wspaniałym tłem.
wątek zamknięty
Do mnie dziś przyszedł Eskadron grey dla mojej siwej. Zastanawiam się jakie owijki do niego dopasować - szare, czarne czy czerwone?  😜
Ja obstawiam za czarnymi, a mama za czerwonymi i już sama nie wiem... kobyłka jest bardzo siwa, praktycznie biała, ale nogi ma ciemne.

Tutaj link do czapraka i link do zdjęcia siwej

Sei, w odpowiedzi na Twoje wcześniejsze pytanie , zamawiałam ze sklepu Dobry - Koń przez allegro i zdecydowanie polecam  🙂
wątek zamknięty
DOBRY KON - to forumowa minerwa  😉
wątek zamknięty
No to wszystko jasne 🙂
wątek zamknięty
avero, myślę że z czarnymi/ciemno granatowymi będzie fajnie wyglądać
wątek zamknięty
korsik, dzięki za radę. Chyba właśnie postawię na czarne owijki, są w sumie klasyczne i przynajmniej jeden komplet powinnam mieć  🙂
wątek zamknięty
jak myślicie, jakie owijki kupić do eskadronowego cottona chocochip-pink?
raczej brązowe bym chciała, ale to jest taki brąz sraczkowaty, nie widziałam takich nigdzie... kojarzycie coś w ten deseń?
wątek zamknięty
robaczek_dresażowy , wydaje mi się, aczkolwiek nie dam sobie ręki uciąć, że kolekcyjne wisiały u nas w ogłoszeniach  😉 poszukaj.
wątek zamknięty
tak, chyba precelek je wystawiała
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.