więcej w tym kalendarzu skokowych zawodów odwołanych niż tych które się faktycznie na Hipodromie odbyły...
jak jest taki tragicznie to
1 zmiencie region
2 sami zorganizujcie zawody
3 przestancie jezdzic 😵
wolny wybor
p.s.
czy zawody sa tylko i wylacznie na hipodromie i tylko i wylacznie o hipodromie caly czas pisze? 😵
dobrze ze ja nie mam takich problemow.. siedze na tym znienawidzonym hipodromie, kon ma sie dobrze, ja rowniez daje rade..
dobrze ze ja nie mam takich problemow.. siedze na tym znienawidzonym hipodromie, kon ma sie dobrze, ja rowniez daje rade..
no to się cieszę ,że Ci tam tak fantastycznie...z tym ,że zapewniam,że są tacy co mają nieco większe ambicje
a co moze byc ambitnego w samym przebywaniu na terenie osrodka i kozystaniu z niego 🤔
no wiec po co zapewnienie ze sa tacy co maja wieksze ambicje?
po to żebyś miała świadomość, że obecne użytkowanie Hipodromu, to puszczanie całej pary w gwizdek...pary, która być może gdzie indziej, napędziłaby fajny projekt.
przerywając ta fascynującą dyskusję, jeździłam dziś na hali na nowym pisaku i jest naprawdę ok.
nie jest kopny, nie jest ślisko nigdzie, fajne elastyczne, koń chętnie idzie, tylko dosypałabym więcej, bo obawiam się, że jak się poskacze to dokopiemy sie do starego syfu, i ubiła jeszcze raz
Ktoś się wybiera do Otomina ? w sobote?
Jade z młodymi ogierami i dziewczyny z Azą i Aurą.
jak się pogoda nie popsuje,to chyba ja się wybiorę.
I ja się pojawię, Młodą i Ryżym.
Może kogoś zaintersuje: [[a]]http://www.skj-sopot.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=69%3Auwaga-konkurs-&catid=2%3Aaktualnoci&lang=pl [[a]]
W najbliższych dniach zostaną opublikowane propozycje Mistrzostw Pomorza.
istnieje jeszcze ten sklep Kopytkowo na Osowie? przejeżdżałam dziś i wyglądało jakby się zwinęli. Przenieśli się czy padli?
to szkoda. Mieli czasami fajne rzeczy w przystępnych cenach.
[quote author=_kate link=topic=129.msg711111#msg711111 date=1284913322]
to szkoda. Mieli czasami fajne rzeczy w przystępnych cenach.
[/quote]
to załuj że przegapiłaś wielką wyprz. Takie ceny były że pół stajni się u nas obkupiło od stop do głów 😉
pewnie w wakacje była ta wyprz.? kurna szkoda, mieli te kalosze Yorka w śmiesznej cenie 30zł a Złoty je szmacił rok czasu po padoku i nie padły! Aż w końcu zgubił jednego i o dziwo nie ma go na padoku, gdzie przebywał. Wyparował czy co... 🙄
a kalosze horza w Miszewie?? też są tanie i super się trzymają 😀
będę musiała się tam udać. Choć po same kalosze, to bardziej się opłaca zamówić. No cóż... Dzięki!
_kate, wracasz do nas na zime?
_kate a może jednak do nas? Jakiś boks się jeszcze znajdzie 🙂
my mamy mieć halę na zimę. Jeśli jej nie będzie to poważniej rozważę przenosiny.
Hanula, u was fajnie, ale w Sopocie miałby mi kto konia ruszyć i może miałabym ten jeden dzień w tygodniu wolny.
Kto wybiera sie na kurs sedziowski 6-7 listopada do Łezyc?
Czy w ten weekend odbędą się zawody w Sopocie i jaki jest program?
RioBrawo, co prawda na trawie, ale sie odbeda.
Propozycje:
http://petro-metr.pl/konie/pdf/propozycje2526092010.pdf
dzięki,myślę,że będąc w Trójmieście,warto wpaść na hipo i popatrzeć trochę na przejazdy,nawet na trawie 😉
To są ZR. A czy nie miały niedługo się odbyć Mistrzostwa Pomorza,czy się mylę?
RioBrawo, mistrzostwa będą 9-10.10.2010
Będę jutro focić na zawodach (ponoć ładna pogoda ma być ;] ) - Kogo spotkam? Kogo obfocę? :>