Kącik Małolata...:D
Coś tak myślałem, że będzie z tego polewa ;p
Alabamka flaga to jest 😉
Będę wredna, ale rycerz na białym koniu nie może się nazywać Grzegorz 😁
Artur? 😀
Nie nazywam się Grzegorz 😉
grzesiek.1993 o kurcze sam jeden na caaały wątek dziewczyn 😁
btw jeśli jesteśmy przy temacie książąt na białym koniu.. mi osobiście wystarczy koń 🏇
dołączam do wątku jako, że zostało mi ostatnie 'naście' 😉
Vana, widziałam Twojego fbl. Przepięknie rysujesz!
fruity_jelly ślicznie dziękuję :kwiatek:
Vana oddaj trochę tych chłopów, jak masz przesyt! 😂
Ja też zdecydowanie umilam sobie czas w tej szkole, zwyczajnie się gapiąc... 😁
breakawayy dobra! ale tych najbrzydszych! 😁
Ja pierwszą gimnazjum siedziałam i patrzyłam 💘 a teraz jak rocznik '94 wyszedł nie ma NIKOGO godnego uwagi ! 😕
mi tych trochę ładniejszych! Bo u mnie żadnego nie ma, ale możesz ich do autobusu wepchnąć! ^^
Jedyne co mi pozostaje to śmianie się z męskiej części nauczycieli... co jeden to gorszy 😉
O wy niedobre, nic mi nie zostanie 😂
fin,a może nasz Artur na białym koniu się zgłasza? Będzie re-voltowa miłość? 😁
Vana A tam, choć jednego ładnego możesz dorzucić... W formie gratisu 😁
fin,a może nasz Artur na białym koniu się zgłasza? Będzie re-voltowa miłość? 😁
Nick mi się nie podoba, nie da rady 😂
A tak na serio, to mam dwóch upatrzonych w szkole, z jednym trochę gadam, a z drugim miałam spięcie w tamtym roku i stwierdził teraz, że szkoda, że nam wtedy nie wyszło 😁 Jakby nie patrzeć nie jestem tak całkiem na przegranej pozycji i nie szukam desperacko internetowej love 😁
fruity_jelly, masz rację, sam koń wystarczy 😉 szczególnie że siiiiiiwy 😜
Ooo, to ja się wtrącę, dzisiaj byłam na meczu nożnej 😉
U nas w szkole nawet nie ma na kogo patrzeć 😵
U mnie wcześniej było więcej takich 'obiektów', teraz niestety jestem w 3 klasie, także tylko młodsi mi zostają... Bo mojego rocznika nie skomentuję 😁
Mnie czeka biologia i chemia rozszerzona, więc lekko nie jest. No aale przemęczę się rok, oby to jakoś tylko zdać ;p.
piąteczka! :emota200609316: mnie to samo czeka... dzisiaj wypełniałam deklaracje... jaki wybrałaś sobie temat 🙂
Nirv o proszę, to będziemy bać się razem!
Jeżeli chodzi o temat na polski - początkowo samotność bohatera romantycznego i człowieka współczesnego. Zmieniłam na macierzyństwo jako motyw literacki, po konsultacji z polonistką 😉.
breakawayy i dobrze chyba zrobiłaś, bo prostszy się wydaje 😉
P.s. z kim masz? 😁
nam zaczęła się kampania wyborcza w szkole
wchodzę sobie dzisiaj rano przez główne wejście, a tam chłopcy z gitarą i cukierkami śpiewają jakąś piosenkę, okropnie fałszując,
czekam na ciąg dalszy 🤣
u was też tak wesoło?
u nas w sobotę na festynie(na którym odrabialiśmy 12 listopada) było głosowanie . ale ogólnie było baaaardzo wesoło, gitary, rozdawanie cukierków, wszędzie plakaty, ulotki itp . naprawdę faaajnie . 😀
Ja pierwszą gimnazjum siedziałam i patrzyłam 💘 a teraz jak rocznik '94 wyszedł nie ma NIKOGO godnego uwagi ! 😕
Dołączam do wątku i jako, że jestem w tym samym wieku to mogę powiedzieć, że mam ten sam... problem 😁.
O, a u nas nigdy takich kampanii nie było 🙁 Teraz zaczęła nam się kampania do Młodzieżowej Rady Miasta, może w końcu kandydaci będą bardziej kreatywni 😉
A po za tym, to trzymac kciuki, bo jutro zaliczam zielnik! 🏇 Jeszcze nic nie umiem, ale już wyciągnęłam segregator z szuflady 😁
U mnie pod względem facetów posucha, syf, kiła i mogiła, a jakby dobrze poszukać to by się znalazło i brud, smród i ubóstwo.
Kampanie wyborcze mnie irytują, sama nigdzie nigdy nie kandyduję. Jedyna inicjatywa społeczna, w jakiej biorę udział to Marsz Wyzwolenia Konopii i na tym poprzestańmy.
u mnie już po wyborach 😉 ale wyniki mnie nie satysfakcjonują 😫
U mnie show związane z wyborami wciąż trwa. Przez pierwsze dwa dni było bardzo fajnie, ot, takie urozmaicenie. Teraz zaczyna mnie to denerwować. A kandydaci mają bardzo 'ciekawe' pomysły. Dziś wjechał mi w stopy zdalnie sterowany samochodzik z napisem "Głosuj na IIA", przy okazji zahaczając podwoziem o moje rajstopy i robiąc dziurkę (oczywiście oczko poszło, a przepraszam nie usłyszałam).
W ogóle uważam, że rocznik '94 jest wyjątkowy. Moja klasa, a także inne osoby urodzone w tym roku, są świetni. I tylko ze względu na nich zadowolona pomykam do szkoły, będąc maksymalnie rozchorowana.
A właśnie, jak się trzymacie? Nie dopadło Was jakieś choróbsko? 🙂
cavaletti.... czy Ty chodzisz do 2LO im. Mikołaja Kopernika? 🤣
feno, taaak, a po czym poznałaś? 🙂
Jak tam ludzie? 😉
ja dzis zarobiłam pierwszą 2 z matmy, tak jak 3/4 klasy 😁 jutro chyba przepada nam WOS 😅 w poniedzialek świeto szkoły,a na wtorek mnóstwo zadań na pamięć - hymn o milosci na polski;
pierwiastki i ich wartosci, kartkowa z matmy, odpytywanie z fizy i mnostwo innych 😵
A teraz siedze z kubkiem gorącej zielonej herbaty, słucham Wdowa - zbyt dobra II i mam doła, próbuje ogarnąć co chce, co czuje, eh.