Olsztyńscy voltowicze

O godz. 12 jest zbiórka u mnie w stajni, potem jedziemy w teren i około godz. 13 jest gonitwa 🙂
Kto jeszcze będzie na Hubertusie ?  a w innych stajniach kiedy są Hubertusy ???
oki, to my 2 konie napewno przywieziemy 🙂 a moze nawet 3 w porywach do 4 😀
hej wszystkim

poszukuje pokoju na zjazdy co dwatygodnie (piatek,sobota,niedziela) dla jednej osoby albo mieszkania dla 4 osób, moze jest ktoś kto studiuje i czesto do domu jezdzi i zostawia mieszkanie na week?chetnie dożyce lub dożucimy sie do opłat.

mam nadzieje ze nie dostane za tego posta  🤬
prosze o pw jezeli coś by sie znalazło 🙂
Iszka90, tak właśnie myślałam, że to o Bark chodzi... bo nic innego na Barczewo nie widziałam.
Witam,
zapraszam na Hubertusa do Derca 23 października. Planuję dwie gonitwy, dla dużych koni i dla kucy 🏇
Ewa my pewnie będziemy 🙂

edit. dzisiaj w Arcusie widziałam ogłoszenie, że gdzieś w Tuławkach są wolne boksy, 450 zł/msc.    😉
iszka to kiedy jest ten hubertus w koncu? bo ja juz nie ogarniam ;p
moneta - to jak z tymi zawodami u was ? sa teraz w sobote ? bo jesli tak to przyjedziemy 🙂
nie z powodów tych różnych okoliczności nie będzie i przez ten upadek też była afera i zamknęli tak jakby stajnie na jakiś czas ; / i dopiero od przyszłego weekendu jazdy będą  😉
ilovegerman  25 wrzesień o godz. 12 zbiórka u mnie w stajni 🙂
A ktoś się moze z Was wybiera na kortowskie ujeżdżeniówki? 😉
silverstar ja 😀
iszka to najprawdopodobniej my bedziemy 🙂 czyli z kiezlin 2 konie na 99% 🙂

ja ja ja! pakuje moje zrównoważone psychicznie rumaki w pizdolot i śmigam!
ilovegerman  to super, a wiesz może czy ktoś jeszcze z kieźlin sie wybiera?

Aniuuu wpadaj 😀 😀 😉 

A mogę spytać kiedy są i na którą godzinę? Domyślam się, że towarzyskie?
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
15 września 2010 11:00
silverstar
Rozumiem, że Ty stawiasz się ze Shrekiem? 😀
Chętnie wpadnę pokibicować 😉

A tak z innej beczki (jesteśmy na towarzyskich, więc chyba mogę), czy ktoś wybiera się 14.10 na koncert Strachów na lachy do Pinezki? Ja mam ochotę iść, ale nie wiem czy towarzystwo dopisze...
Pauli - na strachy na lachy to sie chetnie wybiore 😀 jeszcze chlopa swojego zaciagne :P
Ja też się chętnie wybiorę 🙂
15 września 2010 19:09
W takim razie można by się jakoś zorganizować 😀
Freska   Trakeńska Szczęśliwa Miłość
15 września 2010 19:56
tu misallexandra z tej strony piszaca z neta od freski 😉 kiedy w kortowie sa ujezdzeniowki??? to moze bysmy przywiozly "swje" ujezdzeniowe folbluty hihi  🏇
15 września 2010 20:12
O ile dobrze pamiętam, to będzie pierwszy weekend października, ale głowy nie dam 😉
Pozdro dla Reni 🙂
15 września 2010 21:08
a to jak pierwszy weekend pazdziernika to my odpadamy  😉 cisniemy do robsona na skokowki wtedy  🙂

ps. Renatka prosi zeby przekazala, ze sesja jeszcze jej sie nie skonczyla hehehe  😂  genetyka gora  🏇 pozdrawiamy Pauline  💃
15 września 2010 22:46
Niech się kobieta uczy dzielnie, trzymam kciuki w takim razie 😉
Zawody są planowane na 9 października i mam wieeelka nadzieję, że się odbędą 😉
Pauli pewnie, ze jedziemy hehe😀

Strachy na lachy w Pinezce, tej kortowskiej??
16 września 2010 11:20
Czyli jednak nakłamałam z datą  😡
Tak czy inaczej wybieram się kibicować 😅

Tak, Pinezka na Kortowie  😀
16 września 2010 14:44
Pauli trzymaj trzymaj i to mocno 😉
9 października? ja mam wtedy zajazd jeśli gene zdam xD
pomykać konkurs między zajęciami? je je jeee 🏇
Przejrzałam kilka stron ale z tego co czytam to sporo pensjonatów albo sie nie nadaję albo juz nie ma miejsca albo straasznie drogo.. moze pojawiło się cos nowego i moglibyscie polecic?😉 Nie jestem z Olsztyna, teraz wyjezdzam tam na studia i chce zabrac konia, ale nie moge nic znalezc fajnego i co gorsza nie jest to wcale takie latwe... Porszę pomozcie 😉 Dzwonilam juz w kilka miejsc i albo nie aktualne juz, albo nie ma miejsc, chociaz czesciej bylo juz nieaktualne... Moze znacie jakies prywatne stajnie? Rekreacyjne? Cokolwiek
a jakies wymagania? odległośc stajnia-dom?  😉
Freska cos pani kierowniczka dzisiaj wpominala, ze do kortowa na ujezdzeniowki cisniemy - jestem za  😅 wezmiemy Backeta i na pewno czworobok przejade najszybciej hahahahaha ... i bede musiala jechac polsiadem w galopie, inaczej zostane poniesiona przez dzikiego rumaka 😂
wymagania? no jakies ludzkie warunki😉 a raczej konskie ;p studiowac bede i mozliwe ze pracowac tez to zeby dojazd mi nie zajal calego dnia,  mieszkac bede na jarotach, studiowac na kortowie,  najwazniejsze zeby byly pastwiska
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się