a ja czekam na Anky Mist + owijki , Eskadron gelb dl i Eurostar creme dl + owijki 😀iabeł: juz sie nie moge doczekac !! 😅 poprosze dziadka na obfocenie na sucho bo na koniu dopiero w wakacje 😕 chyba ze poprosze kolezanke na jej koniu 😅
PS przepraszam ze nie uzywam PL znakow ale jestem w szkole (jak niektorzy wiedza w norwegii mieszkam)
wątek zamknięty
Korsik potem ale dla kasztana wg mnie to średni pomysł
wątek zamknięty
Korsik potem ale dla kasztana wg mnie to średni pomysł
ja dla skarego i gniadego 😉
wątek zamknięty
korsik, wiem
tak jak anky coffee, i jeszcze jeden pad jaki miałam, i mattes z futrem brązowy - takie odcienie dla Holdy nie pasują
jej ładnie w jasniejszych kolorach, jak kawa z mlekiem, róż, błękit, biały
w ciemnych kolorach dla mnie ona jakas cmentarna taka;]
wątek zamknięty
mi się bardzo podoba Holda w błękicie, masz taki fajny czaprak z wyhaftowanym imieniem, super wygląda
wątek zamknięty
korsik, powiem ci że to moj najstarszy czaprak, ma 6 lat, z hooksa go mam. kiedys miałam naszywki na wielu czaprakach, ale potem trzeba było je odpruwać jak się nudziły. Tak więc tylko na 2 zostały naszywki, i kupa w szufladzie.
wątek zamknięty
disco 🤔 moja derka z marzeń. Śniła mi sie po nocach....a teraz nie mam kasy 🤬 😫
wątek zamknięty
Hehe chyba ktoś czyta revolte.Wcześniej ta derka była w opcji kup teraz za 120zł;p
wątek zamknięty
i nie byla napisane ze z kolekcji 2008 lemon-olv 😀iabeł: haha
wątek zamknięty
D&A haha byłam na wakacjach, wróciłam dopiero 12... 😁
wątek zamknięty
hej może to nie odpowiedni wątek ale czy ktoś mi przerobi zdjecie np. żeby koń z mojego zdjęcia biegł po plaży czy coś w tym stylu ?
bardzo prosze nie mam żadnego programu do przerabiania a mam taką właśnie prace domową -- zrobić fotomontaż :|
Jesli ktoś jest chętny piszcie na Pw a ja podeśle jakieś fotki do przerobienia
będę wdzięczna !
wątek zamknięty
lunqa, jeśli to twoja praca domowa to może z łaski swojej po prostu SAMA ZRÓB?
wątek zamknięty
burza chyba wyraźnie napisałam że nie mam programu do przerabiania
i to nie jest na jutro więc nie myślcie sobie że mi sie zapomniało a teraz prosze żeby ktoś mnie wyręczył ... :|
nikogo nie zmuszam
wątek zamknięty
Ja bym zasugerowała przeniesienie kwestii pracy domowej do odpowiedniego wątku na towarzyskich
wątek zamknięty
przepraszam, że pytam, ale jak bardzo rozmiarowo różni się niciak pony od fulla?
ktoś ma foto porównawcze :kwiatek:
wątek zamknięty
a widziały drogie panie nowe anki w mustangu? ja dopiero teraz zauważyłam 😂 przyznaję piękny kolor ten olympic blue.
a owijki emerald coś czuję będą pasowały do eskadronowego petrola? 😉
edit: powiedzcie proszę że brzydko strasznie. mnie się podoba 😵
wątek zamknięty
sei, e tam brzydko. Ładnie. A zresztą jak tobie się podoba 😀iabeł:
wątek zamknięty
po co patrzyłam na mustanga ? 🤬 teraz muszę kupić trzy pady, sangrię, foga i emerald 🤦 mam konia do, którego pasuje większość kolorów 😕
wątek zamknięty
sei, Szkoda tylko, że taka cena ......
wątek zamknięty
No, cena masakra... aczkolwiek pewnie większość będzie takich aż do wyprzedaży.
wątek zamknięty
a widziały drogie panie nowe anki w mustangu?
Widziałam i powiem szczerze, że trochę mnie zawiodły. Myślałam że pod "fog" kryje się jakaś ciekawsza mieszanka kremu z szarym, a on jest poprostu szary. Owijki są praktycznie jak anky Grey. No cóż...
P.S. są też owijki Anky cream 😉
wątek zamknięty
croopie, a widziałaś może jak Sangria na żywo wygląda? Na zdjęciu jest różowa, ale wg Mustanga jest w realu ciemniejsza...
wątek zamknięty
Jest ciemniejsza. Lekko różowawa, ale nie jakoś rażąco 😉
wątek zamknięty
sei, e tam brzydko. Ładnie. A zresztą jak tobie się podoba 😀iabeł:
sei Pasuje idealnie 🤣
wcielenia zła obie 😂
sei, Szkoda tylko, że taka cena ......
właśnie dlatego miał być brzydki 😵
no cóż tak jak tu już wcześniej padła propozycja. ja dzisiaj idę skoczyć na bank 🏇
Livia, może ta sangria będzie bardziej jak scarlet euro-stara na żywo?
wątek zamknięty
sei, w takim wypadku byłaby super 🙂
wątek zamknięty
dobrze , ze ANKY mnie juz nie kreca 😀iabeł:
wątek zamknięty