KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Na mojej najgorzej eskadrony
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
12 września 2010 18:35
Dramka, ale ty chyba masz sporo eskadronów?

na moim obecnie najlepiej leżą cottony. mam jeden pad i też nie najgorzej 'ale'. gruby jest strasznie chłopak. wszystko leży gorzej niż kiedyś  👿 a mattes idzie do szafy. trzeba kupić inną podkładkę na ten czas. szukam takiej podnoszącej tył siodła. szarej. z gąbki albo gumowanej. patrzyłam w znajomych sklepach i nie zauważyłam takowej. pomożecie?  :kwiatek:

a tutaj foty mojego futra i czapraków. lubię jak jest na styk. czyli nic mi nie wystaje z tyłu i nic mi nie wystaje z przodu 🙂
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
12 września 2010 18:36
sei : Moim zdaniem idealnie leżą !
wątek zamknięty
bajaderka-zorro   But who to fuck am I to dare to accept?
12 września 2010 18:42
ja mam mattes'a rozm. L no i wystaje za każdy czaprak czy pad (co mi się nie podoba, no ale nie mam zamiaru polować na idealne czapraki)

wątek zamknięty
bajaderka-zorro, mi też 😉 a za eskadrona brillanta już w ogóle
wątek zamknięty
Sei- dla mnie też idealnie. Tak ma leżeć, według mojego widzimisię.  😉
wątek zamknięty
sei Mam jednego brillianty dla Dramki. Piękny jest ale do dupy leży. Czapraki u mnie długo nie goszczą niestety  😁
wątek zamknięty
12 września 2010 19:10
dzięki dziewczyny 🙂 to już nie wiem. może ze mną jest coś nie tak? cały czas mam wrażenie że przód siodła jest za bardzo podniesiony  🤔wirek:

dramka, no chyba że tak 😉

a tak ogólnie to dodam jeszcze że NAJGORZEJ leżący czaprak w historii to mattes podszyty futrem!  😤 podnosi się jakoś dziwnie w czasie jazdy. kiedy siodło ułożone jest przy samym futrze z przodu to prawie wystaje za czaprak. zwykłe mattesy ok. podszyte nigdy.
wątek zamknięty
ja tez strasznie nie lubie jak mi fotro z tylu wystaje  😀iabeł: i jak z przodu jest "za duzo" czapraka tez nie lubie. kupilam ostatnio nowe futro i o dziwo wchodzi na styk nawet na mojego starego pokurczonego Escapade

niestety jeszcze sie nie zalapalam na fotki na cottonie. bo wtedy chyba ciut wystawalo.
wątek zamknięty
12 września 2010 19:36
abstrahując od tego że czaprak leży tragicznie to futro wygląda b.dobrze 🙂
wątek zamknięty
wiem niestety i to tez mnie strasznie irytuje ;/ lamowka sie "skurczyla" po ktoryms praniu i dlatego sie tak beznadziejnie uklada ;/ trzymam go tylko dlatego ze kolor mi sie podoba :P i wyszycie po drugiej stronie 😉
wątek zamknięty
Mój Escapade układał się tak samo:/
wątek zamknięty
na allegro kantar eskadrona COB za 50 zł. moze ktos szuka...🙂
http://allegro.pl/kantar-eskadron-i1226577750.html
wątek zamknięty
obiecane przez siostrę fotki Poli w jarpolowej derce

wątek zamknięty
12 września 2010 20:13
na drugim zdjęcia dera prezentuje się faktycznie b.dobrze. no i poli pasuje bo ma nochalka różowego trochę 😉
kusi taka derka. kusi. tylko mało kolorów na stronie deb do wyboru 🙁
wątek zamknięty
dziewczynka, dera trafiona idealnie  😉
wątek zamknięty
tunrida, chyba mi ręce i cycki opadły... przeżywasz jak mrówka okres 😉 2cm w tą czy w tą.. ale jak dla mnie krzyżyk na drogę, po to mamy konkurencję żeby każdy wybrał co mu się podoba.

Derki Jarpol mi się podobają bardzo, pady i owijki fatalne jakościowo, a firmy jako całej nie oceniam 😉

Dera mega cukierkowa ale wy Polę w samą taką różowaciznę ubieracie.
wątek zamknięty
Burza Trzymaj cycki  😁

Każdy ma swoje zboczenia  😉
wątek zamknięty
Burza nie powiem że nie lubię jej w różu (bo bardzo lubię), ale z tym "samą" to przesadzasz w naszej pace są różne kolory, są nawet takie klasyczne i nieoczojebne 😉 Oto dowód, tylko kiepski jakościowo:
wątek zamknięty
dziewczynka, ja już tylko same róże widziałam tutaj na Poli 😉 ale ładnie jej to niech nosi, w końcu kobyła 😉
wątek zamknięty
Świetna Derka  😍
Eskadron Lavender  😜
wątek zamknięty
12 września 2010 21:04
mnie się pola bardzo pdobała w brillant (?) deepblue. szał!
wątek zamknięty
Burza może Ty musisz po prostu zdjąć różowe okulary :kwiatek:
wątek zamknięty
dziewczynka, 🙂 🙂 dobrze by było je założyć 😀
wątek zamknięty
Z czapraków EURO-STAR który jest najmniejszy?  :kwiatek:
wątek zamknięty
2cm w tą czy w tą..

Diabeł tkwi w szczegółach.  😀iabeł:
A to jak leży pad pod siodłem jest moim małym prywatnym końskim zboczeniem.  😉 I tak to traktuję.

wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
12 września 2010 21:33
mi sie pola podoba we wszytskim (bo to od zawsze moj ukochany kon voltowy) oprocz anky grass i eskadron impuls rost
wątek zamknięty
12 września 2010 21:34
każdy ma jakieś zboczenia 😉 ja mam jedno końskie i to nawet nie małe  😡 absolutny szlag mnie trafia jak widzę niezaplecione konie na zawodach 😀 nic na to nie jestem w stanie poradzić. przykro mi. choćby nie wiem jak piękne grzywy miały.
cierpiałam okropne katusze kiedy przed ostatnimi zawodami mój drogi tata. a właściciel konia przyciachał mu grzywę do niemożliwości (a to trudne ponieważ lubię krótkie 😉 ) , 😵. w związku z czym nie miałam na czym zrobić koreczków które wyglądałyby przyzwoicie  😂

edit: impuls rost trafia w mój gust i bardzo mi się podoba 🙂
wątek zamknięty
A mnie koreczki wcale nie kręcą  😁
wątek zamknięty
Ja też mam futro mattesa L, i niestety nie mam w swojej szafie czapraka za który by nie wystawał. Na zdjęciu cotton eskadrona. Mnie to nie przeszkadza, tylko jak się koń spoci to futro się strasznie brudzi, ale musiałabym chyba koc zakładać żeby nie wystawało  😉

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.